beşik sorunsalı

büyüye beşik mi büyümeyen mi :)

• Ankete Katılan
    21

damliko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
25
8
1
35
merhaba anne adayları, anneler :)
daha bebişim küçük ama heyecandan hemen odaalara bakmaya başladım. Park yataklar hiç zevkime uygun değil. büyüyen beşikler çok kaba geliyor nasıl bi beşik almalıyım ikea beşikleri beğeniyorum kullanışlımıdır? montessori tarzınada bayılıyorum ama bebek için erken sanırım 2 yaşından sonra almalıyım. anne yanı beşik zaten alıcam ama 6 ay sonrasında ne kullanıcaz akıl rica edicem tecrübeli annişlerden

Canım İKEA'nın hendsvik modelini komple aldım ben almasına ama karyolasından memnun değilim nedenine gelirsek karyola iki kademeden oluşuyor eğer İKEA'nın kendi yataklarından alırım diyorsan hiçbir sorun yok 10 cm kalınlığında oluyor ama dışardan almak istersen 10 cm yatak bulamıyorsun bu da karyolayı kullanışsız yapıyor

Dediğin gibi montesorri yataklar benimde çok hoşuma gidiyor ilerleyen yıllarda o yataklardan yaptırmak mantıklı ilk etapta anne yanı alacakmışsın zaten sana tavsiyem mothercare karyolalarından Alman şuan indirim var mı bilmiyorum ama hendsvik 300₺ idi bi ara gördüğümde mothercare 350₺-400₺ civarıydı keşke onu alsaymışım 70-140 ölçüleri yanılmıyorsam 3 kademeydi daha uzun süre kullanabilirsin hatta içine sen bile girip yatabilirsin bi araştır derim.

alabiliyorsan bence büyüyen beşik al anne yanı zaten alacağım diyorsun ya büyüyen beşiğide hem bebekken hemde yaş aldıkça kullanırsın bende beşiği yeni aldım evde kiracı olmasam sana dediğim gibi yapardım ben 4 yaşına kadar kullanabileceği türden aldım anne yanı olarakta kullanabileceğim bişi :)

bizde kiracıyız çokta masraf yapmak istemiyorum açıkçası, 3 sene sonra büyük bişey alırım diyorum çok kararsızım :)

bu hafta bi mothercare yapayım ozaman :) yatak olayını söylemen iyi oldu ikeanınkiler nasıldır bilmiyourumki gerçekten alan bi arkadaşım daha var onada danışıcam ama sanırım o yatagı yataş aldım diyodu kesinleştirmem lazım:) teşekkür ediyorum

bizde kiracıyız çokta masraf yapmak istemiyorum açıkçası, 3 sene sonra büyük bişey alırım diyorum çok kararsızım :)
bence üç dört yaşına kadar kullanabileceği yüksekliği ayarlanabilir orta boy bir beşik yeterli olur hem masraf az olur hemde kim bilir taşınmak istersende boşa yükün olmaz :)

Rica ederim kolay gelsin :)

bence üç dört yaşına kadar kullanabileceği yüksekliği ayarlanabilir orta boy bir beşik yeterli olur hem masraf az olur hemde kim bilir taşınmak istersende boşa yükün olmaz :)

evet işte onlarıda düşünüyorum, daha mantıklı olucak gibi teşekkürler :)

Bende aynı fikirdeyim simdilik sonradan değişir mi bilmiyorum ama sanki daha kullanışlı gibi geliyor :)
Sadece cocugu degil evdeki herkesi dusunerek almaya karar verdim park yatagi, ablamin biri normal ahsap besik almisti cocuk ne kadar yatabildi onda hic hatirlamiyorum bile diger ablam park yatak aldi cok memnun, sonucta ilk zamanlar cocukla ayni oda da olacagim hangi odaya gecsem ceker pesimde gotururum, en kullanislisi o gibime geliyor benim

Bende o sebeble istiyorum aslında taşıması kolay ve duyduğum kadarıyla daha uzun süre yatabiliyorlar içinde cevremde alanlar memnun o yüzden bende onu düşünüyorum bir de daha güvenli gibi geliyor nedense

Bende o sebeble istiyorum aslında taşıması kolay ve duyduğum kadarıyla daha uzun süre yatabiliyorlar içinde cevremde alanlar memnun o yüzden bende onu düşünüyorum bir de daha güvenli gibi geliyor nedense
bence de daha guvenli, benim yegenim besikten defalarca dustu, dusmedigi zamanlarda da ayagini atip inmeye calisirken hep dusecek korkusu oluyor insan da

bence de daha guvenli, benim yegenim besikten defalarca dustu, dusmedigi zamanlarda da ayagini atip inmeye calisirken hep dusecek korkusu oluyor insan da
Evet hareketlendikten sonra düşenleri duydum bende o yüzden daha güvenli gibi geliyor bana da

benim yatak odamda küçük bi alan var ama ben büyüyen beşik aldım kaba olmayan mobilya alırsan eğer sığıyor

Bende aynı fıkırdeyim su baby tech beyaz kelebekler var 70*130 ölçüleri çok mantıklı geldi bi bakın isterseniz

Eklentiler

• IMG_5300.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 115
Bende aynı fıkırdeyim su baby tech beyaz kelebekler var 70*130 ölçüleri çok mantıklı geldi bi bakın isterseniz
geçtiğimiz hafta aldık ikea sundvık :))
birde sepet diyorular yatak odasına koymak aynı zamanda salonada tasımak amaçlı onlardan aldık

geçtiğimiz hafta aldık ikea sundvık :))
birde sepet diyorular yatak odasına koymak aynı zamanda salonada tasımak amaçlı onlardan aldık
Güle güle kullanın inşaallah bu da güzelmiş sağlamlığı nasıl acaba?

Güle güle kullanın inşaallah bu da güzelmiş sağlamlığı nasıl acaba?
teşekkürler, valla sağlam gözüküyor kullanmadan bilemiycem tabi :) arkadaşım kullanıyor 2 yaşında cocugu hala bi problem çıkmadı sağlamdır heralde

teşekkürler, valla sağlam gözüküyor kullanmadan bilemiycem tabi :) arkadaşım kullanıyor 2 yaşında cocugu hala bi problem çıkmadı sağlamdır heralde
Cok iyi ya :) anne yani olarak da kullanılabilir mi sizce kenarini alinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…