Doğuma Hazırlık beşik tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
Merhaba tecrübeli anneler
İki farklı model beşik arasında kararsız kaldım.şimdilik bebeğime oda yapmayı düşünmüyorum.ilk etapta benim yanımda durur beşik 6 ay dan sonrada yanımızdaki odaya falan geçiririz diye düşünüyoruz.oda olmayacağı için haliyle çok yerimizde yok.park yatakları naylon görünümünden dolayı istemiyorum.aşağıda eklediğim beşiklerden hangisi çocuk 3-4yaşına gelinceye kadar kul lanışlı olur. Tabsiyelerinizi bekliyorum...

ikincisi daha fazla idare eder sanki..

parmaklıklar çıkıp anne yanı olabılıyrsa daha ıyı

Bebeğinizin güvenliği açısından ilki derim ben uyandığında mesela inmek isteyebilir allahım esirgesin parmaklıkları aşıp düşebilir ilki daha güvenli duruyor cnm

Evet ilk beşik güvenlik açısından daha iyi ama onda da acaba ocuk biraz ağırlaşınca beşik koyup almak zor mu olur diye tereddütteyim. İkincisinde korkuluk yukarı alınabiliyor ama tabi ilki kadar derin olmuyor beşik.düşme tehlikesi olur mu bilemiyorum.ikinci Beşikten kullanan bir arkadaşım kızının çok hareketli olduğunu ama 4 yaşına kadar kullandığını söyledi. Bende kararsız kaldım. ...

2. sini tavsiye etmem, mobilya olduğu için çarpıp bir yerini incitebilir, o parmaklıklarda güvenli değil. Ben ve bir çok arkadaşım park yatak kullandık ben kraft almıştım. Kızım 39 aylık hala kullanıyorum.

Aslinda bende alicam bi iki aya kadar ama ben oda takimi alicam insAllah . Ama besik konusunu hic dusunmedim :)

ben anne yanı olabilen,yatak boyu ayarlanan ve katlanabilen,kurşunsuz boya ile boyanan mobılya beşiklerden alacağım nasipse..

Benimde park yatagin naylonsu goruntusu hosuma gitmiyor. Bircok arkadasim mobilya besik kullandiklarini ve cocuklarinin 4 yasina kadar rahatlikla yattigini soyledi. Kuzenimin oglu iki yasinda hala mobilya besikte yatiyor.

Ayrica mobilya besikleri ozel standartlara gore yapiyorlar. Kenarlari sivri degil yuvarlak oluyor cekmeceleri ozel frenli oluyor boyasi ozel boya oluyor. Zaten birde uyku seti alip yan korumaliklari baglayinca hareketli bir bebek bile olsa carpip canini acitma ihtimali olmuyor.

Bence ikincisi hem cekmeceler cok ise yariyor ayrica asansorlu sistemdir buyuk ihtimal. Parmakliklar yukari cikartilinca dusme gibi bir sorunu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…