• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

besikteki bebek

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Selam kizlar gecen bi konu gormustum bir anne bebegini hic besikten cikarmiyordu tv karsisinda cocugu oturtp besiginn icinde onunede yiycek koyup ahir vari cocuk buyuyordu.hatta misafrlerini agirliyordu.. sikayet edin demistik been konuyu bulamadimm.. ne oldu ona sikayett ettimi bileninz varmi

Valla en son anne aslinda seviyora geldi konu, bebek mevlidi,doğum günü vs yapmış - mış.

Bilmiyorum belki başıni kuma gömmek benimki ama bilmesem daha iyi diyorum. Geçende 2 yaşında ki çocuğu döven bir komşu vardi gerçekten cok üzülüyorum.
Bende bir tane 3 yaş bebesi var böyle yaramaz çocukları olsa alip atacaklar diye üzülüyorum, ayırma rabbim diye dua ediyorm direkt kendi çocuğumla bağdaştirip psikolojim bozuluyor . Duam olmasın böyleleri anne-baba icim parçalaniyor ve bisey yapamadığını bilmek en kötüsü

Valla en son anne aslinda seviyora geldi konu, bebek mevlidi,doğum günü vs yapmış - mış.

Bilmiyorum belki başıni kuma gömmek benimki ama bilmesem daha iyi diyorum. Geçende 2 yaşında ki çocuğu döven bir komşu vardi gerçekten cok üzülüyorum.
Bende bir tane 3 yaş bebesi var böyle yaramaz çocukları olsa alip atacaklar diye üzülüyorum, ayırma rabbim diye dua ediyorm direkt kendi çocuğumla bağdaştirip psikolojim bozuluyor . Duam olmasın böyleleri anne-baba icim parçalaniyor ve bisey yapamadığını bilmek en kötüsü
Aynen yaa gecen kafami kurcladi aradim aradim bulamadim ne oldu diye rabbim herkesi anne yapmasin diyorum

Back
X