Beşinci güne gitmeyen embriyolar

Allah Allah çok ilginç bi seferde 8 diğerinde 2 toplanması çok tuhaf. Valla ben de memorialin labı çok başarılı sanıyordum inan şuan hayal kırıklığı yaşadım. Kanda mı kromozom bozukluğu çıktı. Aslında ngs ile sağlıklı embriyo bulabilirler neden umutsuz vaka gördü ki. Kimler kimler tedavi ile sonuç alıyor. Canım valla benim ilk tedavimde döllenen tüm embriyolarımın tamamı 4aa kalite ile beşinci güne gitmişti, ama bahçecide ilk seferde 6 embriyodan 2, ikinci seferde 10 embriyodan 2 kaldı. Hem de ikinci üçüncü kalite. Benim bahçecide tedavilerim iyi gitmedi, benim hayalimde şöyle dört beş tane kaliteli embriyom olsun vardı hep o yüzden ben tedavimden tatmin olmadım. Ama çoğunluk bahçeci labı iyi diyor. Bizim tarafta da Cem hoca malum çok başarılı. Onunla da bi görüş istersen tedavi olmasan bile onunla gerçekçi bir doktor, durumun hakkında doğru tespitler yapar. Bu arada Mehmet reşit hocayı da çok duyuyorum çok iyiymiş, karşıda tedavi olsam onda olurdum. Bi de tekrar başlamadan bir iki doktorla daha konuş derim. Her doktorun tedavi şekli, ilaç dozu, prosedürü farklı. Ben de yeniden başlarsam farklı prosüdür uygulayan bi doktorla devam etmeyi planlıyorum.

Ben Cem Demirel'e.havuz yöntemi yapamaz mıyız biriktirip genetik teste yollarız dedim.yumurtaniz çıkmıyor ki dedi halbuki.2 yıl önce 8 tane yumurta kendi topladı.dollendiler.5.gune bir tane kaldı.ben tane tane toplamaya raziyken.o razı gelmedi.anlamadim neden.gecen yıl Bülent tras geldi memlekete.muayene oldum.bana prp önerdi ilk başta.sonra havuz uygulanır sonra da genetik teste gider dedi.bugun bilen tras için acibademi aradım ama fiyatlar çok uçuk geldi gözüm korktu açıkçası.kararsiz kaldım hep.en doğrusu en iyisi kim bilemiyorum.bize kim şifa olur.cem Demirel düşünürseniz bilin ki ekstra hiç bir şey yapmayacak.topla transfer et bu kadar.

Instagram'da doktorları takip ediyorum.prp yapan.rahime çizik atan.tutsun diye serum takan.biosteron dhea kullanan yani çeşit çeşit şeyler deneniyor en azından.memorial bana hiç birsey yapmadıkça hep eksiklik yaşadım.ben herşeye razıydım giden para olsun mantigindaydim.bu arada takip ettiğim doktorlar amah düşüklüğüne hep dhea biosteron veriyor.dem Demirel onu bile vermedi gerek yok sana dedi.sonra da umutsuz vakasin donasyon yaptırabilirsin diyor bu kadar kolay mı donasyon

Canım ne demek istediğini anlıyorum. Mutlaka bir iki doktorla daha konuş, ben yumurtası Olan kimsenin umutsuz vaka olduğuna inanmıyorum. Ama prp için para tuzağı diyorlar, prpye harcayacağın parayı tedavine harca

O kadar caresisiz ki rabbim nasip etmek isterse olur.gerisi tamamen bahane.mehmet reşit asoglunu denemeyi düşünüyorum.adet olup gidecek bakalım prp için o nediyor.

Prp ve çizik biraz umut tacirliği.. benim doktorum da dhea ve biosteron veriyor hastaya göre. Adana'ya gelme imkanı varsa Bülent haydardedeoğlu

O kadar caresisiz ki rabbim nasip etmek isterse olur.gerisi tamamen bahane.mehmet reşit asoglunu denemeyi düşünüyorum.adet olup gidecek bakalım prp için o nediyor.
Canım güzel bi doktor seçmişsin, en azından onun böyle konularda çok iyimser bi doktor olduğunu biliyorum. Bahçecide hiç prp duymadım, bahçeci paracı olarak bilinir ama embriyo glue, prp gibi kesinliği olmayan yöntemlerle hastalara para harcatmıyorlar onu biliyorum. Mesela benim doktorum da düşüklerim var diye hiç cd56 testi ile uğraştırmadı, direk serum tedavisi verdi. Bir düşüğüm iki başarısız denemem var diye histeroskopi yapıp çizik attı yoksa histeroskopi yapmazdı. O açılardan benim doktorum da iyi aklında olsun çok detaycı. Mehmet beyle de konuş bunları başlamadan.

Meraba cnm bnm eşim azospermi hiç yok tese oldu aynı gün bn de yumurta toplamaya alındım eşimde bulundu embriyo olştı dediler ama bölünmesi iyi olmadığı için dondurulmadı dediler dondurulmş 3 tüp sperm vardı elimzde yine denedik 1 tüp sperm gtti bndem 10.yumrta toplandı 7 si döllenmeye alınmş ilkinde de aynıydı 1 tane embriyom oldu oldu 3. Gün, o da negatif oldu.
Şimdi ise tekrar denicez Embriyolog cenk varmş onun için Numan bayazit e giidices bizim işimiz ilk öncelkle Dr değil Embriyolog canım. O cenk için giden hasta çokmş. Bahçeci mi Numan bey mi kafam karışıktı bu grubum var burdan tanıştığm cenk in olduğ hastaneyi seç deid Dr da ii olsun. Dedi bahçeöi ye gitmene gönlüm el vermio dedi. Hatta biz kız, o yüzden tecrübeli Bi dr seçtik haftaya perşembe randevu aldım. İnsallah iyi olur embriyomz olur

Kızlar negatif sonuçtan sonra ikinci adeti kaç gün sonra oldunuz

Cem demirel hocada 2019 senesinde tavsiye üzerine tedaviye başladım. Rahim filminde falan hiç bir problem görmedi. Eşimin sperm sayısında sorun vardı. Yumurta toplama işleminde 28 tane topladı,15 tane dollendi, 9 tanesi kalite olduğu icin dondurduk. Sırasıyla 3 deneme yaptik. Malesef hiç biri tutmadı ve şuan 4 adet dondurulmuş kaldi. Başka merkeze muayeneye gittim aynı rahim filmi ile doktor bakar bakmaz sağ tüpünün kapali oldugunu söyledi. İçeri başka bı doktor çağırdı oda aynısını söyledi. morial Ataşehir'de 3 deneme çöpe giden onca para. Sonrasında Ameliyat oldum ve sağ tüpüm açılmadı doktorumda sağ tüpü komple kapattı. memoiraldeki dondurulmuslari bu merkeze taşıdım 3 gün sonra doktorum kalitesini beğenirse transfer olacak. İnşallah bu sefer tutar.

Ben de cem Demirel'e iki kez tüp bebek yaptırdım memleketteki doktorumun yonlendirmesiyle gittim.herseyimin memlekette hallolup sadece yumurta toplama ve transfer için gitmem kolayına geldi malesef sonuç negatif.amh im çok düşük ve iki kez doğal yoldan hamile kaldım kalp atışları durdu.hatta bir hamillegim negatif sonuçlanan bir tedavimin hemen ardından oldu.ve kalp atışı durunca nedeni araştırıldı memlekette. genetik bozukluk da varmış bende.rahim filmi memlekette çekindim ama Cem bey hiç onemsemedi gibi geldi filmi.benim de şüphelerim çok.belki de sadece sonuçlar negatif olduğu için eksik yapılmış hissediyorum.bilemiuorum.

Geçenlerde yıllardır gorusemedigim bir arkadasimla yazistik 8 yıl evliliğinde 3 tüp bebek denemsi yapmış İstanbul'da farklı hastanelerde.bahcecide cem çelikte 4. Yu yaptırmış oğlu olmuş ilk denemede.oglu bir yaşına geldiginde kendsii sürpriz hamile kalmis ve şimdi bir de kızı var.keske ilk başta cem çeliğe gitseydim diyor.nasip ne zmaan gelir belli olmuyor.kim vesile olur.takdir Allah'ın

Ben de Cem çelikte iki opu geçirdim ve iki deneme yaptım. İkisinde de test sonucum sıfır oldu. Doktor şaşkın ben şaşkın. Hele ilk denememde pgt de yapıldığı İçin yüzde doksan olur diye bekliyordum dedi ama olmadı. Bizim açıklanamayan infertilite dedikleri durum zaten. Nasip dedi vakti gelmemiş dedi Cem hoca sonuç olarak. Ne diyim o kadar iyi bir doktorun umut var hala demesine tutunmaktan başka bişey kalmadı elimde.

Arkadaşım anlıyorum seni çok iyi anlıyorum. 2. Negatiften sonra çağırdı uzun uzun konuştuk. Sorun yok herşey doğru diyor ama benim içimde bi kuşkular, bişeyler yanlış veya eksik yapıldı hissi var. Aşamıyorum bunu. Sadece his değil beynim ufak ufak ayrıntılara, aksiliklere takılıyor. Doktor değilim bilemem ama aklıma yatmayan öyle çok şey var ki

Kızlar Allah razı olsun beni anladınız. Ben de sizin gibi laboratuvardan kuşkuya düştüm artık. Allah bize yardım etsin inşallah, şu kalan bir embriyolarımıza can versin
Bide 7. Gun cok geldi bana 3 e kadar da bekletenler var hangi hastanede yaptırdınız

Sonuç alan arkadaşlarınız nerde yaptırmışlar?

Merhabalr allah bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin Bende aynı durumdayım 5.güne gitmiyor bahceci de denedim siz tekrar nerde denediniz neler yaptınız sorun ne cıktı yardımcı olur mjsunuz

Merhabalr allah bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin Bende aynı durumdayım 5.güne gitmiyor bahceci de denedim siz tekrar nerde denediniz neler yaptınız sorun ne cıktı yardımcı olur mjsunuz
Merhaba canim..kac tane toplandi sizden..ve nasil gelisti..embriyo asamalariniz..bilgi verebilirseniz cok sevinirim..

Merhaba canim..kac tane toplandi sizden..ve nasil gelisti..embriyo asamalariniz..bilgi verebilirseniz cok sevinirim..
5 tane toplandı canım 3 u 3.gün 1 kaliteydi ama 5. Gune gitmedi Bend e rezerv az ama 5.güne gitmiyorsa sperm kaynaklı olabilir diyorlar bilemiyorum napcamartik çok yoruldum 12 senelik evliyim 6 kere denedim 2 kere kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…