- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canim gordum..ama..kimyasal olsun diye suan dua ediyorum..dis gebelik olmasindan korkuyorum cunki..Canım ne sonuç aldın. Kanda pozitif gördün mü ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gordum..ama..kimyasal olsun diye suan dua ediyorum..dis gebelik olmasindan korkuyorum cunki..Canım ne sonuç aldın. Kanda pozitif gördün mü ?
Niye canım noldu ki. Değer mi düşükCanim gordum..ama..kimyasal olsun diye suan dua ediyorum..dis gebelik olmasindan korkuyorum cunki..
Evet canim..29.7 ile basladik..46.5 ile devam etti..dun aksam en aon. 48.3 idi..2 gune bir tahlil sonuclarim bunlar..takip ediyoruz suan.kimyasalami dosnusecek diye..Niye canım noldu ki. Değer mi düşük
allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun siz nerde tedavi görmüştünüzCanım çok teşekkür ediyorum. 7 tane embriyom üçüncü gün sekiz hücreliydi. Çok canım yandı yine. Doktora ulaşamadım bile konuşmak için. Bu transfer de olumsuz olursa benim burda devam etmem mümkün bile değil, tedavinin zorluğunu, iğneleri, hormonları, opuları bir kenara bırak benim bu merkezin yaptıklarına katlanacak gücüm asla kalmadı. Elbet hem dürüst çalışan hem laboratuvar kalitesi yüksek biyerler vardır. Allah iyilerle karşılaştırsın. Bu arada hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Canım öncelikle üzüldüm gerçekten. Aslında güzel artmaya başlamış, keşke aynı şekil devam edebilseymiş. Kimyasal gibi görünüyor canım o açıdan içini ferah tut. Dış gebelik de değerler çok daha yüksek oluyor diye biliyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklı gebe kalırsın.Evet canim..29.7 ile basladik..46.5 ile devam etti..dun aksam en aon. 48.3 idi..2 gune bir tahlil sonuclarim bunlar..takip ediyoruz suan.kimyasalami dosnusecek diye..
Haklısın canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu tedavide Allah’a emanetiz çünkü. Artık kendimi kumar oynuyor gibi hissediyorum. Bahçecide İstanbul’da tedavi görüyorum.allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun siz nerde tedavi görmüştünüz
Insallah canimmm...tek istegim bu suanda..olmamasina uzulemiyo bile insan..inan..dis gebelik olacak korkusuyla..allah razi olsun canimCanım öncelikle üzüldüm gerçekten. Aslında güzel artmaya başlamış, keşke aynı şekil devam edebilseymiş. Kimyasal gibi görünüyor canım o açıdan içini ferah tut. Dış gebelik de değerler çok daha yüksek oluyor diye biliyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklı gebe kalırsın.
biride çıksın bu merkezden memnun olgunu söylesin ya o yüzden asla tercih etmeyeceğim bir yer herkes mi aynı şeyi söyler rabbim herkesi en kısa zamanda mutlu etsin herkesi muradına erdirsin inşallahHaklısın canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu tedavide Allah’a emanetiz çünkü. Artık kendimi kumar oynuyor gibi hissediyorum. Bahçecide İstanbul’da tedavi görüyorum.
Canım içini ferah tut eminim dış gebelik değildir, doktoruna sordun mu o ne dediInsallah canimmm...tek istegim bu suanda..olmamasina uzulemiyo bile insan..inan..dis gebelik olacak korkusuyla..allah razi olsun canim![]()
Canım başlamadan ben de bişeyler duymuştum, içim hiç rahat olmadan başladım. Ne duyduysam benim de başıma geldi, neden farklı davransınlar ki bana zaten. Ama Allah’a çok dua etmiştim, Yarabbim merkeze de doktora da güvenmiyorum, tek sana güveniyorum yardım et bana diye. Şuana kadar duam kabul olmadı ama edeceği gün yakındır inşallah.biride çıksın bu merkezden memnun olgunu söylesin ya o yüzden asla tercih etmeyeceğim bir yer herkes mi aynı şeyi söyler rabbim herkesi en kısa zamanda mutlu etsin herkesi muradına erdirsin inşallah
Takip edilcek canim..degerlerim..yine kan vericem..kimyasal gibi gorunuyor dedi ama.Canım içini ferah tut eminim dış gebelik değildir, doktoruna sordun mu o ne dedi
Anladım canım, doktor da dış gebelikden şüphelenmemiş. Çok geçmiş olsunTakip edilcek canim..degerlerim..yine kan vericem..kimyasal gibi gorunuyor dedi ama.
ben medicana hospitalda yaptırdım açıkcası doktorumdan çok memnunum bana göre uygundu da ilk deneme başarısız yumurta döllenmedi bile ve yumurta biriktirme işlemi yapılcak ama merkezi değiştirmeye karar verdim çünkü bu havuz işlemi aylık 8 bin lira o sebepten aret kamara gitmeye karar verdim orası tam kapsamlı v sadece tüp bebek üzerine bir merkez biliyorsunuz dur mutlaka benim bir arkadaşım gitti oraya 10 yıllık evliler 4 başarısız tüp bebekten sonra gitti oraya ve şuan hamile ve iyi gidiyor çok şükür burayıda düşünebilirsinizCanım başlamadan ben de bişeyler duymuştum, içim hiç rahat olmadan başladım. Ne duyduysam benim de başıma geldi, neden farklı davransınlar ki bana zaten. Ama Allah’a çok dua etmiştim, Yarabbim merkeze de doktora da güvenmiyorum, tek sana güveniyorum yardım et bana diye. Şuana kadar duam kabul olmadı ama edeceği gün yakındır inşallah.
Aret kamara başladın mı canım. Memnun kaldığın şeyler oldu mu? Açıkçası aret kamar benim düşündüğüm iki üç yerden biri. Haliyle kafam çok karışık.ben medicana hospitalda yaptırdım açıkcası doktorumdan çok memnunum bana göre uygundu da ilk deneme başarısız yumurta döllenmedi bile ve yumurta biriktirme işlemi yapılcak ama merkezi değiştirmeye karar verdim çünkü bu havuz işlemi aylık 8 bin lira o sebepten aret kamara gitmeye karar verdim orası tam kapsamlı v sadece tüp bebek üzerine bir merkez biliyorsunuz dur mutlaka benim bir arkadaşım gitti oraya 10 yıllık evliler 4 başarısız tüp bebekten sonra gitti oraya ve şuan hamile ve iyi gidiyor çok şükür burayıda düşünebilirsiniz
önümüzdeki ay başlıycam hafta sonu görüşmeye gidicem anlatırım görüşürsem ama arkadaşım inanılmaz memnun ilk defa gitti oraya ve tuttu ve kocasında ciddi sıkıntılar vardı ona rağmen tuttuAret kamara başladın mı canım. Memnun kaldığın şeyler oldu mu? Açıkçası aret kamar benim düşündüğüm iki üç yerden biri. Haliyle kafam çok karışık.
Ay canım inşallah inşallah senin de tutar ilk seferde. Anlatırsan sevinirim görüşmeni çok merak ediyorum.önümüzdeki ay başlıycam hafta sonu görüşmeye gidicem anlatırım görüşürsem ama arkadaşım inanılmaz memnun ilk defa gitti oraya ve tuttu ve kocasında ciddi sıkıntılar vardı ona rağmen tuttu
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin herkese rabbim kimseyi bu duyguyu yaşatsınAy canım inşallah inşallah senin de tutar ilk seferde. Anlatırsan sevinirim görüşmeni çok merak ediyorum.
Canım doktorumun verdiği iki vitamin var onları kullanıyorum Ocak ayından beri. Fazla kilom var onları vermeye çalışıyorum bi kısmını verdim geri kalan İçin de uğraşıyorum. Akdeniz beslenmeye çalışıyorum, pilav makarna hamur işi hayatımda yok gibi. Uzun bi süre bal, arı sütü, polen karışımı tükettim, bi süredir bıraktım. Bence en önemlisi olabildiğince stresten uzak durmaya çalıştım. Ama her toplamada kalite bi tık daha düşük oluyor nedense. Ama her toplamada daha çok dolu yumurta çıkıyor. İlkinde 5 dolu çıktı, ikincide 6 dolu çıktı, üçüncüde 10 dolu çıktı, belki de ilaçlardandır.Merhaba herkese bişey sormak istiyorum bu tüp bebek sürecinde yumurta kalitesini arttırmak için neler yaptınız