Amin canım işlh stres de şu zaman da hiç iyi olmuyor ama ne yapsam engel olamıyorumBende aynı durumdayım çok zor gerçekten bu konular Allah herkese gönlündekini nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım işlh stres de şu zaman da hiç iyi olmuyor ama ne yapsam engel olamıyorumBende aynı durumdayım çok zor gerçekten bu konular Allah herkese gönlündekini nasip etsin
Benim bir arkadaşıma da oyle demişlerdi başka doktora gitti gözüktü bence başka yere de Bi bakınYa 6 haftadaydım ve gözükmedi diye çok anormal davrandı doktor . Çok anormal bi durummuş gibi davrandı emseyde takip ettiğim için merak ettim başka giden varmıdır acaba diye
Bunalma stres yapma herşey Allah’ın elinde ona dua et sadece Emin’im güzel haberler alırsınAmin canım işlh stres de şu zaman da hiç iyi olmuyor ama ne yapsam engel olamıyorum
İnşallah hayırlısıyla son bi kez daha gidicrm sonrasında gözükmezse değiştiricem artık duruma göreBenim bir arkadaşıma da oyle demişlerdi başka doktora gitti gözüktü bence başka yere de Bi bakın
Güzel haberler alırsın işlh canım bizi de haberdar etİnşallah hayırlısıyla son bi kez daha gidicrm sonrasında gözükmezse değiştiricem artık duruma göre
Niye hiçbirini dondurmadılar çok sasırdım , çok üzüldüm sizin adınızaGüzel haberler alırsın işlh canım bizi de haberdar et
Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah. Benimde tedavim bitti. 1 tane 5. Gün 2 tane 6.gün embriyom var.5. Güne gidecek diye düşünüldü sanırım çunku çok kaliteli demişlerdi 4. Gün 10 tane de duruyordu 5. Gün dondurmadan haberi beklerken aradılar 10 embriyo un hepsi tek hücre kalmayacak şekilde kendini yok etmiş dediler normal de durma sönme gerileme olur ama bu şekilde hücreler yok olmaz birden dediler bu tarz bir olay hiç görülmemiş gibi konuştular ve bu beni çok üzdü çok yıprattı 2. Yi de aynı merkezde uzun ptotokol le deneyeceğim ama bakalım nasip işlh rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip eder o kadar çok korkuyorum ki aynılarını yaşamakdan bana da dua edin olur mu Bi kaç gün sonra reglim gelir ve başlarım 21. Gün 1 adet baskılara iğnesi vurundum başkada bişey yok ozamana kadar
Çok teşekkür ederim, daha önce 2denememi Koçta Barış Ataya gitmiştim, protokol o kadar farklı uygulandıkı burda, belki orda bir ömür devam etsem olmayacaktı. Hep 5güne bekletildi embiryo bozuldu, kalitesi düştü ve elimizde kalmadı. 5.gün transferm oldu ama turmadı ve süreç ikisinde dE bastan basladı. Burada hiç ilaç kullanmadım, gonal f yada merional gibi, ondan çok şaşırdım hem maddi hem manevi olarak başlangıçta bu kdar hormon almamam benim için iyi oldu. kesinlikle tavsiye ediyorum Aret beyi. Siz ne aşamadasınız suanda ? Allahım gönlünüze göre versinHayırlı olsun pozitifiniz, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Aret hoca aklımdaki doktorlardan biri. Ama kafam çok karışık. Umarım Aralık transferim ile pozitif alırım. Yoksa sonrasında napıcam hiç bilmiyorum. Allah kurtarsın beni de.
Şuan benim iki tane donuk blastositim var. Biri beşinci diğeri altıncı gün embriyosu. Aralık adetiyle transfer olmayı planlıyorum. Dördüncü transferim olacak. Bu sefer olması benim için çok önemli. Olmazsa sıfırdan başlamak pek çok açıdan benim için çok zor olacak. Dua edersen sevinirim.Çok teşekkür ederim, daha önce 2denememi Koçta Barış Ataya gitmiştim, protokol o kadar farklı uygulandıkı burda, belki orda bir ömür devam etsem olmayacaktı. Hep 5güne bekletildi embiryo bozuldu, kalitesi düştü ve elimizde kalmadı. 5.gün transferm oldu ama turmadı ve süreç ikisinde dE bastan basladı. Burada hiç ilaç kullanmadım, gonal f yada merional gibi, ondan çok şaşırdım hem maddi hem manevi olarak başlangıçta bu kdar hormon almamam benim için iyi oldu. kesinlikle tavsiye ediyorum Aret beyi. Siz ne aşamadasınız suanda ? Allahım gönlünüze göre versin![]()
İnşallah olur güzel spnıçlar alırsın canım:) çok iyi 5 ve 6. Gün tutma olasılığı çok artıyoe 2sinide koydur sans çok daha fazla olurŞuan benim iki tane donuk blastositim var. Biri beşinci diğeri altıncı gün embriyosu. Aralık adetiyle transfer olmayı planlıyorum. Dördüncü transferim olacak. Bu sefer olması benim için çok önemli. Olmazsa sıfırdan başlamak pek çok açıdan benim için çok zor olacak. Dua edersen sevinirim.
Ben de öyle düşünüyorum. Bundan öncede hep ikişer tane beşinci gün blastositler kondu, olmadı hiç. Valla ikiz tek hiç umrumda değil yeterki tutsun, ikisini de koydurcam.İnşallah olur güzel spnıçlar alırsın canım:) çok iyi 5 ve 6. Gün tutma olasılığı çok artıyoe 2sinide koydur sans çok daha fazla olur
İnşallah bu sefer tutarBen de öyle düşünüyorum. Bundan öncede hep ikişer tane beşinci gün blastositler kondu, olmadı hiç. Valla ikiz tek hiç umrumda değil yeterki tutsun, ikisini de koydurcam.
Kanda pıhtılaşma, kanda karyotip, spermiyogram, spermde DNA hasarı, fish vs. Hepsini kendim yaptırdım. Hiç bir doktor hiç detay test istemiyor. Gel tüp bebek başlayalım. Al hormonu ver parayı. Hepsinin yaptığı bu.Teşekkür ederim. Umarım hepimiz için en kısa zamanda güzel sonuçlar olur. 3.gün dondurmayı Doktor kendisi teklif etti. Bazı embriyolar sadece ana rahminde gelişim gösterebiliyor dedi. İki aşılama iki tüp bebek tedavisi gördüm, hep sebepsiz infertilite dediler. Şu testleri yaptırın araştıralım demediler. Hep buradaki topiklere bakıp öyle yaptırdım testleri. 2 düşüğüm var nedeni arastirilmadi. Kanunideki tüp bebek doktoruma sordum, hayır araştırmıyoruz dedi. O yüzden araştırıp bilinçli olmak gerekiyor. Yoksa hep aynı yöntemleri uygulayıp gönderiyorlar.
Hangi merkez çok merak ettim, spermde DNA hasarı yaptırdınız mı?Merhaba arkadaşlar bende istanbulda bir merkezde tüp bebek tedavisi yaptırdım 13 embriyo oluştu 1i anormal denildi 12si de normal dollendi 3. Gün ikisi gitti kaldı 10 tane embriyo gayet sağlıklı 4. Gün yine 10 tanesi duruyordu 5.gün dondurulma haberini beklerken 10u da gitmiş hiç kalmamış tedavi iptal sebepsiz infertilite bizim de tüm testleri istedi doktorumuz bu olaydan sonra herşey gayet normal genetik de vaktırdık onda da sıkıntı yok şuan 2. Denemeye başlayacagız uzun protokol ile denenecek bu arada da 2 ay vitamin kullandım 2 adet eşimde 1tane regl oldugum da başlayacagız tedaviye ama benim umudum azalıyor belki 3. Gün transfer ederiz bu sefer demişti ama bakalım
Emseyde Nesrin hocada tüp bebek oldum ben, Nesrin hoca gebelik takibi yapmıyorYa sizde emseye mi gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum sizce kadın Doğum doktorları nasıl
Anladım teşekkürler sağolunEmseyde Nesrin hocada tüp bebek oldum ben, Nesrin hoca gebelik takibi yapmıyor
buna aynen katılıyorum beniö hocam erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi bile istemedi ben kendiö cektirdim . ve sol tüpüm kapalı cıktı rahim filmi cekilirken acıldı .Kanda pıhtılaşma, kanda karyotip, spermiyogram, spermde DNA hasarı, fish vs. Hepsini kendim yaptırdım. Hiç bir doktor hiç detay test istemiyor. Gel tüp bebek başlayalım. Al hormonu ver parayı. Hepsinin yaptığı bu.
Çektirmesen hiç bilmeyeceksin. Umurlarında bile değil. Hemen hiçbiri tam bi tedavi yapmıyor. Kendi Durumunu bilen varsa ona farklı bir tedavi uyguluyorlar ama geleni araştırmıyorlar, sabit tedaviyi yapıp yolluyorlar. Sebep araştıran çok az.buna aynen katılıyorum beniö hocam erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi bile istemedi ben kendiö cektirdim . ve sol tüpüm kapalı cıktı rahim filmi cekilirken acıldı .