B
butterflysoul
Ziyaretçi
- Konu Sahibi butterflysoul
-
mrb..gece uykudan uyanıp yemek yeme gibi bir durum başladı bende.3 aydır devam ediyor ve48 ten 52 kiloya çıktım.boyum 1.58... bu gece yemeleri hem uykum açısından hemde sağlığım açısından beni endişelendiriyor..ne yapmam gerekir?tşk ederim.
merhaba çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Ben 37 yaşında 1.63 boyunda 87 kilodaydım. 1,5 yıllık kilo verme serüvenim 7 ay önce profesyonel destek almayla ( diyetsiyene) devam ediyor. Son 7 ayda kilo vermeye başladım belli aralıklarla verip verip duruyor kilom üstüne eklenmiyor çok şükür. Benim size sormak istediğim çoğu arkadaş ayda 3-4 kilo veriyor bense gramlarla gidiyorum 7 ayda 10 kilo verdim.( kaçamaklarım oluyor evet ama abartılı değil) Haftada 3 kez fitness en az 2 kez 45 er dk yürümeye çalışıyorum
Bu kadar yavaş vermemin sebebi nedir?
o kadar geniş cevaplı bir soru ki..hormonal olabilir. tiroid, insülin direnci, şeker metabolizmasındaki bozukluklar, stres-örneğin sürekli kilo vermeyi düşünmek gibi- bunların hepsi kilo durumunu etkiler. ya da böyle bir sorununuz yoksa sadece metabolizmanızdır diyebilirim. yalnız diyetisyenle işbirliği içerisinde olmanız harika. en azından kilo vermeye başlamışsınız. belki kas kitleniz yüksektir, çünkü kaslar her zaman daha ağır çeker. siz de yağdan veriyorsunuzdur. 7 ayda 10 kg çok başarılı ayrıca. boşverin arkadaşı falan bence süper gidiyorsunuz. düşünsenize bir 7 ay daha 10 kg gitse 67 kg olacaksınız. takmaya değer mi??yerimseniben
şimdi ne durumdasın. umarım bana istemediğim yanıtı vermezsin: yani lahana kapsülü kullanıyorum demezsin..
öncelikle uzun zamandır buralarda değildim, gecikme için gerçekten herkesten özür dilerim...hadi sorulara devam...
Yok almadım kapsül falan.Kekik yağını bir çaybardağı suya 3 damla damlatıp içiyorum sadece ve bitki çayı.Kusucam artık o derece yani :S 60.5-62 kilo falan oldum.Kalça-bel-göbek-bacaklarım inceldi fakat göğüs duruyor.Napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?