ya merabalar bn de 17 yasındayım ve 48 kiloyum çok normal olduumu sölüolar ama bn yinede bu şekilde kalmak hatta 1-2 kilo dha vermek istiyorum..kırmızı etle hiç aram yoktalihsiz bi olay sonucu 3 yıldır yiyemiorm haftada 1 kez balığımı yiyorum maydanoz delisiyim diyebilirim o kdr çok yiyorumki anlatamam:)genelde akşam 8den sonra yemek yemiorm spor salonuna gidiyorum..yani kendime karşı çok dikkatliyim ve bi kaç yıldır böleyim ve şuan ne yesemde kilo almıorm :)ama yinede abartmıyorum tabi..:) yani kısacası bana dha neler önerebilirsiniz ?? şimdiden tskler.
merhaba bu soruya cevap vermenizi özellikle rica ediyorum çünkü benim için gerçekten önemli.bebeğimi memeden kestim ve bugün itibariyle doğum kontrol hapına başlıyorum.yalnız prospektüsünü okudum yan etki olarak vücutta su tutumu ve ağırlık farklılığı yazıyor.merak ettiğim vücuttaki suyu atıp yalancı kilo kaybı demişsiniz ya o halde bu ilaç tam tersi etki yapıp yalancı kilo alımımı yapıyor?yoksa gerçek şişmanlık yaparmı?bana ne tavsiye edersiniz bu ilaçla birlikkte vücuttaki ödemi atan bitkilerden kullansam yan etkisini nötrlemiş olurmuyum?başka bir korunma yöntemi şansım yok şimdilik ne yapmalıyım?teşekkürler
mrb 26 yaşındayım boyum 1.74 kg 72.73arasında değiyo ben 84 kg dum 3 ay oncesıne kadar polikistik over hastasıyım ayrıca troidlerim yavaş çalışıyo ilaç kullanıyorum diyetisyen kont verdim ve sporla. kg verdikten sonra adetlerim düzene girdi çok şükür.son kont diyetisyen gittiğimde
diyet yapmama gerek olmadığını söyledi bide gebelik düşündüğüm için ama bende en az 1 saat yuryup yarım saate topla plates yapıyorum şuan kg vermem durdu ben şöyle
68-65 olmak istiyorum ne önerirsiniz cvp verirseniz çok sevinirim sizce şuan normalmiyim gebelik düşündüğüm dahamı vemeliyim bide şuanda saçlarım çok dökülüyo zayıflamamla bağlantılı olabilirmi 2 düşük le sonuçlanana gebeliğim oldu acil yant...
Merhaba.16 yaşımdayım.boyum 167 kilom 66.Diyetisyene gittim kilo veremedim.Lise sınavına hazırlanıyordum o aralar spor falan olmuyordu.Şimdi lise 1 deyim ve kilo vermek istiyorum.Yardım edin bana nolur.Lahana çorbası kapsülü almayı düşünüyorum.
merhaba ben 21 yaşındayım 1,57 boy 68 kg deyim yurtta kalıyordum üniv de okul bitince geldim şimdi k fleks yapıyorum ama arada atıştırıyorum yapmamam lazım biliyorum ama tutamıyorum işte sizce benim ideal kilom kaç bide nasıl zayıflamalıyım yani nasıl bi yöntemle tavsiye edersiniz bünyem kilo almayada vermeyede elverişli yani dikkat edince çok kolay ve çabuk veriyorum kiloları yiyince de alırım hemen bi tavsiye bekliyorum a.s.
merhaba.ben de iştahına söz dinletemeyenler grubundanım. metabolizmam yavaş 1300 civarı çıktı. açlık tokluğuma da baktırdım tokluğum düşük çıktı. tatlıya aşırı düşkünlüğüm var.diyetisyen bir liste verdi ama şu an her şey yasak yani değişimler yok haliyle ben de uyamıyorum çünkü tatlı olmazsa olmazım.bu durumda nasıl dengeleme yapabilirim değişimler nasıl olmalı?10 kg azlam var...
Aramıza yeniden hoş geldinizvereliniortak Bir konuda fikir almak istiyorum.
Sigarayı bırakanların çoğunda şişkinlik sorunu oluyor.
Doktora sorduğumda hücreler su doluyor o nedenle dedi. Ama günlük hayatımı etkileyecek boyutta rahatsızlık veriyor.:1no2:
Günde 3lt.su içiyorum. Detoks falan yaptım bir yararını görmedim. 3 bardak yeşil çay, 4 günkurusu yiyorum. Yiyeceklerime dikkat ediyorum . iki haftadır çok azını attım ama yine de çoğunluğu duruyor.
Günde 1 saat spor yapıyordum devam ediyorum hatta arttırdım ama hareketlerim kısıtlanıyor eski verimliliği alamıyorum.
Bana önerileriniz neler olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?