- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
İki durumda çok sıkıntılı maalesef.Ben de sizin tam tersinizim.
Ne bulursam yiyorum, midrm catlayacak gibi oluyor. Pandemi boyunca 10 kilodan fazla aldim. Cozumu bulamiyorum ne yazik ki. Keske ben de sizin gibi olsam.
Onu da denedim ama bir süre sonra yine kilo alımım durdu.Spora başlasanız. Uygun bir programla kilo alabilirsiniz belki.
Hahaha aynı boyda 20 kilo fazlayim sizden. Maalesef uzucu bir durumİki durumda çok sıkıntılı maalesef.
Daha geçen diyetisyene gittim boyumu daha kısa bilirken oradaki ölçümde 170 civarı çıktı ve 43.5 kiloydum.
Keşke sizdeki his bana, bendeki his size gelse.
Baktırdım, hiçbir problem yok.Ben sizin bu yediklerinizi yesem herhalde çekyat kadar olurum...bendede durum tam tersi su içsem yarıyor ...kanda tiroid( tsh ft3 ft4 ) markerlariniza baktirmanizi tavsiye ederim
Aslında bu konudaki beklentim "hayır herkes kilo almak zorunda değil, sende böyle zayıf olabilirsin" yorumlarıyla teselli bulmaktı, inkar edemem.Anlamadım sizi. Bu problemin özgüveninizi düşürdüğünü yazmışsınız ama bu uğurda çabanız yok. Sonra da kilo herkese gerekli mi diye sormuşsunuz, sağlığınız yerindeyse gerekli değil ama özgüveninizi düşürüyor kilo almamak yani size gerekli olmuyor mu durumda?
Bir hafta tartıda kilo görmek için çok kısa bir süre. Hatta genelde diyetisyenler bir aylık program verir, tartıya çıkmayı da yasaklarlar. Bir ayın sonunda tekrar doktora gidildiğinde tartılır durum kontrolü yapılır
Bugün ise sadece kısır, börek ve çok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu.
Ciddi misin? Şaşırdım. :)benden çok yemişsin.
ağzımda büyüyor lokmalar artık.
Orası tamam da bu yedikleriniz sizin sağlığınızı bozar. Bu beslenmeyle devam edemezsiniz. Kilo almadığınızı görünce vazgeçiyormuşsunuz ya diyetten bir haftada... önceliğiniz kilo almak değil sağlıklı beslenmek olmalı.Aslında bu konudaki beklentim "hayır herkes kilo almak zorunda değil, sende böyle zayıf olabilirsin" yorumlarıyla teselli bulmaktı, inkar edemem.
Sağlığım yerinde, en azından görünürde bir sıkıntı yok. Biraz kendimi toplamak istiyorum ama nasıl olacak işte. Bir psikoloğa falan mı gitsem diyorum artık.Orası tamam da bu yedikleriniz sizin sağlığınızı bozar. Bu beslenmeyle devam edemezsiniz. Kilo almadığınızı görünce vazgeçiyormuşsunuz ya diyetten bir haftada... önceliğiniz kilo almak değil sağlıklı beslenmek olaun
Evet bu gün gençken yerindedir mutlaka.Sağlığım yerinde, en azından görünürde bir sıkıntı yok. Biraz kendimi toplamak istiyorum ama nasıl olacak işte. Bir psikoloğa falan mı gitsem diyorum artık.
Ciddi misin? Şaşırdım. :)
Boyun kilon normal mi peki?
Doktora gittin mi hiç?
Seninki psikolojik gibi geldi bana. Yine de aksatmamaya dikkat et, beslenme düzenimiz aşırı sağlıksız. Biraz zorlasan kendini yemek için? Plan yapsak, değişik tarifler denesen belki iştahın artar.pandemide böyle oldum. bilmiyorum artık günde üç öğün sofra kur kaldır. hazırlamaktan mı sıtkım sıyrıldı yemek olayı midemi bulandırıyor.
zaten çok yemezdim ama bir zevki olurdu eziyete döndü lokmalar artık. yapmakta yemekte zoraki.
dün canım çekti eşime irmik helvası yaptırdım sabah kahvaltıda onu yedim az önce de bir portakal yedim bir de arada kahve içmiştim o.
50 kiloydum değişti mi bilmiyorum tartım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?