Beslenmeme

170e 43.5 kiloyum şuan :) dediklerinizi yapacağım, biraz motivasyon gerekli aslında :)

Bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Yemek yememe sebebiniz ne onu bulmak gerek. Istahikiz yok demek ki. Açıkçası sizi çok da anlayamıyorum yanı ben yemek yapmayı ve yemeyi cok severim. Kahvaltı normal öğün hepsi güzel yanı. Pasta borek açma eşimle bayildigimiz yiyecekler. Kilo alacağız diye çok yapmıyorum. Direkt kilo olarak geri dönüyor bize. Siz yiyip yiyip kilo almayan gruptasiniz ki bu güzel bir durum aslında

Hayatımın hiçbir yerinde orantısız kilo almadım, sanırım bu konuda aşanslıyım. Yani okul zamanı hamburgerlerle yaşarken dahi kilom hep orantılı dağıldı
Aynısını uzmanda söyledi, sinirliyken ya da mutsuzken yemek yeme. Yemek yiyeceğin ortamı güzelleştir. Aydınlık bir ortam seviyorsan aydınlık ortamda, güzel bir masa hazırla kendine öyle yemek ye dedi. Ama işte bende motivasyon yok, ben hemen kilo almak istiyorum o da mümkün değil maalesef.

Uyku düzeni de çok etkiliyor imkan varsa onu da az buçuk toparlarsan çok iyi olur. Shake için tam bi ölçü veremicem ama ben bir muz 1,5 su bardağı kadar süt 3 4 kaşık kadar yulaf ya da göz kararı cicibebe birer kaşık bal fıstık ezmesi fındık badem varsa kırmızı meyvelerle kullanıp çekiyorum. Tadı fena değil içilir yani epey de güzel kalori :) Müthiş sağlıklı değil tabi şimdi beni taşlamasınlar ama ben başka türlü alamadım malesef en işe yarayan bu oldu. Nettende bakabilirsin var güzel tarifler. Ama öyle üç gün yapıp bırakma en az bi ay devam et. Kendini de strese sokma kilo alıcam diye kastıkça daha çok alamazsın. Hadi başarılar şimdiden

Yemek yapmayı çok severim, gecenin bir yarısı börek, baklava açacak kapasitede biriyim. Canımın istediğini o an yapabilirim, hiç üşenmem. Ama yaptıklarımdan bir ya da iki çatal alıp bırakıyorum. Yani yapmaya heves var ama yemeye yok.

Linçlenecek birşey yok aslında çok sağlıksız bir tarif gibi gözükmüyor. Tebrik ederim seni. Verdiğin tarifi en az 1 ay deneyeceğim o zaman, teşekkür ederim.

170e 43.5 kiloyum şuan :) dediklerinizi yapacağım, biraz motivasyon gerekli aslında :)
aslında extra uzmana gıtmeye gerek yokkı..sızde aklı basında egrımlı bır hanımsınız..bır ıkı meyve yumurta peynır..bır bardak sut bır kase yogurt bır kasık bal...gun ıcınde bunların bır kısmını tuketsenız...su ıcmeye calıssanız yeter

Konuyu takipeyim insallah yeeaaa nasil kiloo alamiyoosooonnn ben sanaa vereyimmm yarisini diyenler gelmez

İşte allah eksikliklerimizin yanında ikamesini de veriyor, mesela ben kilo almasam-minicik aldığım da orantılı dağılsa bütün gün sağda solda yemek yerdim o yüzden bana kalçadan kilo alma modülünü koymuş. Sizde ise buna gerek kalmamış ama sabır eksik sizde de. Ben mesela masadaki kuruyemişi şimdi değil de sabah yemek için sabrediyorum (yememe sabrı), siz de birkaç kilo alana kadar sabredin (yeme sabrı). Yolun karşı taraflarındayız ama neticede motivasyonumuz aynı, aynada güzel görünmek
Edit: 1.68-54

bak mesela uyku düzeni çok önemli. ben uykusuz kalınca hemen kilo veririm.

Kendini böyle iyi hissediyorsan sorun yok
Ama evet oldukça az gerçi kilo dağılımı da cok önemli
Ben mesela165/50 kg ama beni rahat bi 60 paklar Çünkü kiloyu zor gosternlerdenim
Üstelik ben yiyip yiyip kg alamayanlardandim ve nasıl biliyormusun gecem gündüzum yok her an herseyi yiyebilenlerdenim zar zor yapışıyor o kilocuklar ,hafif spor ve bir b12 vitaminiyle çözdüm işi ama herhangi bir b12 değil,özellikle sinir hasarına karşı yani bir doktora git danış
antidepresandan iyidir bence,en azından yediklerin yarasın

Bende 170 boy 52 kilo olarak etrafımda hep zayıf zayıf diye eleştirildim . Ama şu da bir gerçek hiç bir zaman çok yiyen birisi olamadım. Yemek yapmayı da yemeyi de sevmiyorum. benim sorunum daha büyük sıkıntı şuan çok şükür 57 kilo oldum ama 7 aylık hamileyim bebeğim için gerçekten zorluyorum ama asla hala çok yiyemiyorum bence bu tamamen alışkanlık..

goruntunuzde sızı mutsuz eden bır durum varsa profosyonel spor salonları bu sorunu cozuyor o bolgede kas kutlenızı calıstırmanıza yardımcı olarak
ama saglık sıkıntınız yoksa en guzelı bence
bobrek ustu bezınız fazla calısıyor olabılır
troidiniz fazla calısıyor olabılır
bırcok kısınınn ısteyıp sahıp olamadıgı sey bu
kısır borek falan da zaten tok tutar :)
sabah geleneksel bır kahvaltı aksam proteın ve lıften olusan yemek ıle gunu kapatmanız yeter
gunde 2 ögün yıyorum ben cok ve sık yemek dogru degıl dengelı yemek onemlı yemek ıcın once hazırlık kısmına zaman harcamak gerekır saglıklı beslendıkten sonra tartıdakı kıloya cok da takılmamak gerekır bence

Teşekkür ederim. :)
Shake deneyeceğim umarım alabilirim

cok tesekkur ederim, iyiyim herhangi bir sorun yok.
kendine bir kilo alma buddy bulabilir misin?
burada diyet gruplari var ya onun kilo alma icin olanlari da var mi bilmiyorum ama yoksa da biriyle birlikte yapabilsen guzel olur cidden.

ben ilk ameliyat oldugumda hastanede bir kizla tanismistim turk falan degildi, sonra hep iletisimde kaldik iste o mesela 36 kiloya falan dusmustu. ikimizin de beslenme uzmani ayniydi ama listelerimiz falan farkliydi tabi. birbirimizle konusurduk surekli iddiaya falan girerdik. iste bu hafta listeyi aksatmadan yaparsan sana su kazagi alacagim, ben de sana su ayakkabiyi alacagim falan gibi. tabi bizimki biraz da hastalik psikolojisiydi. boyle yaninda sana destek olacak birini bulabilsen iyi olur aslinda. cunku aslinda sen de sorunun farkindasin ve cozmek istiyorsun, tek eksik motivasyon.

spor icin lilly sabri tavsiye ederim bu arada pandemiden dolayi turkiyede spora gidemedigimde ben de hep onun videolarini yapiyorum, yurt disindayken reformer.

Yaa ben sizi bi 60 70 zannettim. Fıstık gibisinizdir, fıstık. Kilonuz ile boyunuz çok orantılı. Hiç takmayın kafanıza eminim çok güzelsinizdiirr.
Umarım ideallerin ulaşırız, Allah'ım umarım bana bir sabır güncellemesi yollarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…