Beslenmeme

Aynı boy 43.5 kilo
Bende sizin kilonuz civarında olmak istiyorum. Bi ara 49 kiloya çıkmıştım, çok seviyordum kendimi.
Size de maşallah bu arada, umarım hep sizinle kalır kilonuz :)

Aynı boy 43.5 kilo
Bende sizin kilonuz civarında olmak istiyorum. Bi ara 49 kiloya çıkmıştım, çok seviyordum kendimi.
Size de maşallah bu arada, umarım hep sizinle kalır kilonuz :)
Bi beş kilo alsanız keyfiniz yerinw gelir bence. Beslenememe değil de dengesiz besleniyorsunuz büyük ihtimalle saydıklarınız az buz kalori değil. Metabolizma hızlı olunca yaramıyor işte bana da yaramıyordu :) Düzenli beslenin belli saatleriniz olsun. Elinizin altında çerez olsun sürekli insan yemedikçe yemek istemiyor çünkü o hissi bilirim ne kadar yerseniz o kadar iştahınız olur. Gece de kilo aldırıcı shake yapıp içip yatıyordum ben 1 ayda 3 4 kilo aldım bu şekilde. Öneririm

Ben yavaş yavaş kalori arttırarak kilo almıştım. Ama her gün aynı saatte yemek yemelisiniz. Gece yemek yemeyi deneyin en çok gece kilo alınıyor bence. Abur cubur da tükettim. Bebe bisküvisi falan yemiştim sütle beraber. Sabah öğle akşam öğününe yemek dışında abur cubur eklemiştim. Çay içiceksem yanına illa yiyecek bişey koyuyordum. Ama karın bölgenizde yağlanabilir

Ben yavaş yavaş kalori arttırarak kilo almıştım. Ama her gün aynı saatte yemek yemelisiniz. Gece yemek yemeyi deneyin en çok gece kilo alınıyor bence. Abur cubur da tükettim. Bebe bisküvisi falan yemiştim sütle beraber. Sabah öğle akşam öğününe yemek dışında abur cubur eklemiştim. Çay içiceksem yanına illa yiyecek bişey koyuyordum. Ama karın bölgenizde yağlanabilir

Bugün ise sadece kısır, börek ve çok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu
Bunlar benim de yediklerim ama bana kilo olarak dönüyor

Kilo vermek isteyenlerin yaptığı şeylerin tersini yapın siz de bakalım sonuç ne olacak. Mesela zayıf insanların genelde çok çiğneyerek yediği dikkatimi çekiyor. Lokmalarınızı daha çabuk yutun.

Tabii ki insanlar kilolu oldukları gibi zayıf da olabilir. Önemli olan aynada gördüğümüz kişiyi beğenip beğenmediğimiz.

Bir de son olarak kilo vermek isteyen de almak isteyenler de Fatsecret uygulamasını indirmeli bence. Kilo alıp vermek kalori olayıyla ilgili tamamen ve bu uygulamayı kullandığımdan beri ister istemez daha dikkat ediyorum. Mesela benim kilo vermek için almam gereken günlük kalori 1500. Gün içinde ne yediğimi oraya kaydedince takip edebiliyorum düzenimi. Siz de kilo almak istiyorsanız ona göre günlük kalori ihtiyacınızı belirliyor program.

Not: 52 kilo ama bir 1.55

Yakın arkadaşımın da böyle bir problemi vardı, doktoru antidepresan yazmıştı ve aynı zamanda arı sütü tüketmesini söylemişti. İştahı baya açıldı, beslenme düzenini de oturttu. Birkaç ay içinde istediği kiloya ulaştı. Bence doktora giderseniz bu şekilde etkili bir çözüm sunabilir. Belki de daha farklı bir şey önerir.

İyide sağlıklı beslenme takıntım oldu diyorsunuz ama yediğiniz şeyler takintili insanın yiyeceği şeyler değil börek elma suyu kısır sarma bence sizin başka takintiniz var ama farklı anlatiyorsunuz

boyunuz kac acaba?

İyide sağlıklı beslenme takıntım oldu diyorsunuz ama yediğiniz şeyler takintili insanın yiyeceği şeyler değil börek elma suyu kısır sarma bence sizin başka takintiniz var ama farklı anlatiyorsunuz
Sağlıklı beslenme takıntım var demiyor zaten, bugün başka bi konu vardı sağlıklı beslenmeli onu görünce ben de konu açtım, fakat benimki yiyememe takıntısı diyor.

170 e 48 tabı kılo dusuk..dusuk kg den zıyade saglıklı beslenme onemlı..elma suyu elmanın suyunumu sıkıyorsunuz yoksa hazır meyve suyumu..gercek meyve suyu ıcın ve su..hazır içeceklerden uzak durun..1 elma..1 portakal gunde 1 yumurta bır parca peynır..tuketmeye calıssanız bedensel saglık ıcın

ben onceden cok asiri yerdim yani hatta burada da cok dalga gecmistik ben bildigin yemek icin yasiyordum, hayatimdaki her seyi yemege gore ayarliyordum. kilo almiyordum ama. daha sonra hastalandim tedavi surecimde 40 kiloya falan dustum, canim hicbir sey yemek istemedi cok uzun sure. beslenme uzmanim vardi o da beni cok zorlamazdi sagolsun ama mesela listede cok az yemek olurdu, hepsi cok enerji verici yuksek kalorili ama saglikli seyler olurdu. o sekilde toparladim tedavim bittiginde 49 kiloydum yaklasik 1 yil surdu.

sonrasinda da ayni uzmanla devam ettim hala ediyorum, su an spor da yapiyorum 50-52 arasi gidip geliyorum ki benim boyum 1.57 yani zayif degilim thicky denilen kivamdayim ama spordan dolayi iyi gorunuyorum. ben spor+beslenme uzmani tavsiye ederim. sana bunu yap diyen biri degil de senin psikolojine, hayat tarzina uygun sekilde yonlendirecek biri olmali ama.

Hemen hemen aynıyız o zaman :)
Düzenli beslenmiyorum çünkü uyku düzenim bozuk, sınav zamanları sabaha kadar çalışıyordum, öyle kaldı o düzen. Biraz çerez, atıştırmalıya ağırlık vermeyi deneyeyim. Shake içmeyi mutlaka deneyeceğim, tarifini varsa alırııım

Benim sağlıklı beslenememe takıntım var

Yemeği çok severim, birazdan uyuyacağım ve sabah kalkıp kahvaltı yapacağım diye çok mutluyum örneğin. Arkadaşlarımı da kendime benzettim, haftada bir dışarıdan söyleme sınırı koyduk hafta başından ne yiyeceğimizi planlar o günün gelmesini bekleriz yemek benim için çok mutluluk verici bir olay, keşke böyle olmasaydı mesela Açlıktan ölmek zor ama çok yemekten yavaş yavaş ölünür bence

Kan değerleriniz, hormonlarınız falan iyiyse bence çok takmayın. Ama görsel nedenlerle kilo almak istiyorsanız yemeğin kafanızdaki algısını değiştirmeye çalışmanızı önerebilirim. Benim mutluluk kaynağı görmemin aksine siz de problem gibi görüyorsunuz anlaşılan. Mutlu olduğunuz şeyleri yemek eşliğinde yapmayı deneyin yavaş yavaş alışırsınız. Ben de fit görünümde olmayı seviyorum o yüzden çok sevsem de sınırlarım yediklerimi ve sağlıklı beslenmeye çalışırım. Etle kuruyemişle falan aranız nasıl? Yani sırf kilo almak için börek kısır da yenmez ki orantısız kilo aldırır onlar.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım iyisindir.
Spor salonunu şuan için sağlıklı bulmuyorum, belki pandemi biraz daha hafifleyince başlarım ama özel bir beslenme uzmanım vardı. Devlet hastanesine göre özelde araştırarak gittiğim beslenme uzmanının verdiği diyet listesi tam bana, psikolojime ve hayatıma göre hazırlanmıştı ama o yiyecekler bile benim gözümde büyüyor, bir süre sonra yemek istemiyordum. Hele tartıda umduğum gibi bir kilo alımı göremediysem devam etmiyordum. Geçen yine gittim, hazır olduğumda istersem online diyete geçebileceğimizi söyledi. Yani beni WhatsApp üzerinden takip edecek, öğün öğün yediğim yemeği atacağım birlikte sıkı bir takip yapacağız. Ama ben nasılsa kilo vereceğim yine olmayacak diye başlamak bile istemiyorum, bu konuda motivasyon eksikliğim var.

170. Daha kısa biliyordum ama son ölçümde 170 çıktım.
Boyunuz da uzunmuş, kilonuz az hakkaten. Gerçi vücut yapısı da önemli. Yine söylüyorum sağlıklıysanız gerisi boş ama giydiğim yakışsın diyorsanız kuruyemiş falan besleyici ve kalorisi yüksek yiyeceklere abanın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…