- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Aynı boy 43.5 kiloBen de sizin gibiyim hemen kendimi bildim bileli zayıfım. Tabi daha zayıf olduğum bir dönem vardı ve giydiğimi yakıştırmıyordum kendime o yüzden kilo almaya çalıştım aldım da. 170 boya 51 kiloyum ve iyiyim böyle mutluyum sağlıklıyım yani herkes kilo almak zorunda değil sağlıklıysanız ve mutluysanız mesele yok:)
Kısır kasesinin tamamını yiyip kilo veren benKısırla böreğin önünden geçince kilo alan ben
Seni boğabülür müyüümKısır kasesinin tamamını yiyip kilo veren ben
Bi beş kilo alsanız keyfiniz yerinw gelir bence. Beslenememe değil de dengesiz besleniyorsunuz büyük ihtimalle saydıklarınız az buz kalori değil. Metabolizma hızlı olunca yaramıyor işte bana da yaramıyordu :) Düzenli beslenin belli saatleriniz olsun. Elinizin altında çerez olsun sürekli insan yemedikçe yemek istemiyor çünkü o hissi bilirim ne kadar yerseniz o kadar iştahınız olur. Gece de kilo aldırıcı shake yapıp içip yatıyordum ben 1 ayda 3 4 kilo aldım bu şekilde. ÖneririmAynı boy 43.5 kilo
Bende sizin kilonuz civarında olmak istiyorum. Bi ara 49 kiloya çıkmıştım, çok seviyordum kendimi.
Size de maşallah bu arada, umarım hep sizinle kalır kilonuz :)
Bunlar benim de yediklerim ama bana kilo olarak dönüyorBugün ise sadece kısır, börek ve çok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu
İyide sağlıklı beslenme takıntım oldu diyorsunuz ama yediğiniz şeyler takintili insanın yiyeceği şeyler değil börek elma suyu kısır sarma bence sizin başka takintiniz var ama farklı anlatiyorsunuzAşırı sağlıklı beslenme konusunu okuyunca benimde rahatsız olduğum bir konu gün yüzüne çıktı.
Ama bu aşırı sağlıklı beslenme takıntısı değil direkt olarak beslenememe.
Pandemi süreci hayatıma girdiğinden beri yani okul var iken gayet normal olan (ama kilo alamadığım) beslenme düzenim tamamen mahfoldu.
Hiçbirşey yiyemiyorum abartmadan söylüyorum ki en son suyu ne zaman içtiğimi bilmiyorum.
Günlerdir açlık sınırında yaşıyorum, bunu söylerken şaka yapmıyorum. Dün sadece sarma, dondurma ve biraz börek yedim.
Bugün ise sadece kısır, börek ve çok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu.
Bunlar beni aşırı derecede tok tutuyor, asla yeme ihtiyacı hissetmiyorum.
Önceden 49 kiloya kadar çıkmıştım, giydiğimi de kendime yakıştırıyordum. Şuan hiçbirşey yakışmıyor, en küçük pantolonu bile daraltmak zorunda kalıyorum. Alışveriş delisiyim, trend parçaların çoğu bende var ama bazılarını giyince emanet gibi duruyor. Etek, elbise artık giyemiyorum bile. Doktora gittim, bütün tahlilleri yaptırdım. Diyetisyene gittim, hem özel hem devlet. Bana özel hazırlanan diyet programına bile uyma sürem max 1 hafta. 1 hafta sonunda tartıda kilo almadığımı görünce bırakıyorum herşeyi, motivasyonum düşüyor.
Merak ediyorum, benim gibi olan var mı? Bu ruh halini yenen var mı? Acaba herkes kilo almak zorunda mı? Kilo herkese gerekli değil mi? Ciddi anlamda özgüvenimi düşürüyor bu problem.
boyunuz kac acaba?Aşırı sağlıklı beslenme konusunu okuyunca benimde rahatsız olduğum bir konu gün yüzüne çıktı.
Ama bu aşırı sağlıklı beslenme takıntısı değil direkt olarak beslenememe.
Pandemi süreci hayatıma girdiğinden beri yani okul var iken gayet normal olan (ama kilo alamadığım) beslenme düzenim tamamen mahfoldu.
Hiçbirşey yiyemiyorum abartmadan söylüyorum ki en son suyu ne zaman içtiğimi bilmiyorum.
Günlerdir açlık sınırında yaşıyorum, bunu söylerken şaka yapmıyorum. Dün sadece sarma, dondurma ve biraz börek yedim.
Bugün ise sadece kısır, börek ve çok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu.
Bunlar beni aşırı derecede tok tutuyor, asla yeme ihtiyacı hissetmiyorum.
Önceden 49 kiloya kadar çıkmıştım, giydiğimi de kendime yakıştırıyordum. Şuan hiçbirşey yakışmıyor, en küçük pantolonu bile daraltmak zorunda kalıyorum. Alışveriş delisiyim, trend parçaların çoğu bende var ama bazılarını giyince emanet gibi duruyor. Etek, elbise artık giyemiyorum bile. Doktora gittim, bütün tahlilleri yaptırdım. Diyetisyene gittim, hem özel hem devlet. Bana özel hazırlanan diyet programına bile uyma sürem max 1 hafta. 1 hafta sonunda tartıda kilo almadığımı görünce bırakıyorum herşeyi, motivasyonum düşüyor.
Merak ediyorum, benim gibi olan var mı? Bu ruh halini yenen var mı? Acaba herkes kilo almak zorunda mı? Kilo herkese gerekli değil mi? Ciddi anlamda özgüvenimi düşürüyor bu problem.
Sağlıklı beslenme takıntım var demiyor zaten, bugün başka bi konu vardı sağlıklı beslenmeli onu görünce ben de konu açtım, fakat benimki yiyememe takıntısı diyor.İyide sağlıklı beslenme takıntım oldu diyorsunuz ama yediğiniz şeyler takintili insanın yiyeceği şeyler değil börek elma suyu kısır sarma bence sizin başka takintiniz var ama farklı anlatiyorsunuz
Evet doğru soyuyorsunuz ben nasıl okudum böyle helal olsunSağlıklı beslenme takıntım var demiyor zaten, bugün başka bi konu vardı sağlıklı beslenmeli onu görünce ben de konu açtım, fakat benimki yiyememe takıntısı diyor.
Hemen hemen aynıyız o zaman :)Bi beş kilo alsanız keyfiniz yerinw gelir bence. Beslenememe değil de dengesiz besleniyorsunuz büyük ihtimalle saydıklarınız az buz kalori değil. Metabolizma hızlı olunca yaramıyor işte bana da yaramıyordu :) Düzenli beslenin belli saatleriniz olsun. Elinizin altında çerez olsun sürekli insan yemedikçe yemek istemiyor çünkü o hissi bilirim ne kadar yerseniz o kadar iştahınız olur. Gece de kilo aldırıcı shake yapıp içip yatıyordum ben 1 ayda 3 4 kilo aldım bu şekilde. Öneririm
Benim sağlıklı beslenememe takıntım varİyide sağlıklı beslenme takıntım oldu diyorsunuz ama yediğiniz şeyler takintili insanın yiyeceği şeyler değil börek elma suyu kısır sarma bence sizin başka takintiniz var ama farklı anlatiyorsunuz
170. Daha kısa biliyordum ama son ölçümde 170 çıktım.boyunuz kac acaba?
Öncelikle geçmiş olsun, umarım iyisindir.ben onceden cok asiri yerdim yani hatta burada da cok dalga gecmistik ben bildigin yemek icin yasiyordum, hayatimdaki her seyi yemege gore ayarliyordum. kilo almiyordum ama. daha sonra hastalandim tedavi surecimde 40 kiloya falan dustum, canim hicbir sey yemek istemedi cok uzun sure. beslenme uzmanim vardi o da beni cok zorlamazdi sagolsun ama mesela listede cok az yemek olurdu, hepsi cok enerji verici yuksek kalorili ama saglikli seyler olurdu. o sekilde toparladim tedavim bittiginde 49 kiloydum yaklasik 1 yil surdu.
sonrasinda da ayni uzmanla devam ettim hala ediyorum, su an spor da yapiyorum 50-52 arasi gidip geliyorum ki benim boyum 1.57 yani zayif degilim thicky denilen kivamdayim ama spordan dolayi iyi gorunuyorum. ben spor+beslenme uzmani tavsiye ederim. sana bunu yap diyen biri degil de senin psikolojine, hayat tarzina uygun sekilde yonlendirecek biri olmali ama.
Boyunuz da uzunmuş, kilonuz az hakkaten. Gerçi vücut yapısı da önemli. Yine söylüyorum sağlıklıysanız gerisi boş ama giydiğim yakışsın diyorsanız kuruyemiş falan besleyici ve kalorisi yüksek yiyeceklere abanın gitsin170. Daha kısa biliyordum ama son ölçümde 170 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?