- 13 Ekim 2024
- 15
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kisgunesii
-
Başıma böyle bişey gelmedi ama gerçekten ilginç,adet bittikten sonra hamile kalmışsınız o zaman,test yapmasanız demekki öğrenmicekmişsinşz belirtiniz flan var mıydıKızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim >1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim
Hayır bir belirtim yok regl olacak gibi kaşık ağrım ve halsizlik vardı sadeceBaşıma böyle bişey gelmedi ama gerçekten ilginç,adet bittikten sonra hamile kalmışsınız o zaman,test yapmasanız demekki öğrenmicekmişsinşz belirtiniz flan var mıydı
Hayırlı olsun size de sonraki süreç nasıl devam ettiBence normal bir şey kuzum ben 7 martta betaya baktırdım 1.20 geldi 10 martta hamile olduğumu öğrendim
Bence normal bir şey kuzum ben 7 martta betaya baktırdım 1.20 geldi 10 martta hamile olduğumu öğrendim
Yanlışlıkla büyüktür işareti koymuşum küçüktür dü işareti direkt negatif dediler">" 1.20 den büyükmus değerin yükselebilir anlamina gelir <1.20 olsaydı değerin daha küçük negatif olurdu senin ki yükselmiş, hayırlısı olsun inşallah da yukselebilme ihtimali olduğunu söylemedi mi sonucuna bakan
Kimyasal oldu beta yukselmediHayırlı olsun size de sonraki süreç nasıl devam etti
Çok sevindim sizin adınıza ama bişey olmamıştır Allah'ın izni ile.Kızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim <1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim
Ben reglime 6 gün kala verdiğimde 0 çıkmıştı bende de 3 gün kala tekrar verdim ve sonuç 32 hamileyimm, umarım sağlıkla tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip olurÇok sevindim sizin adınıza ama bişey olmamıştır Allah'ın izni ile.
Bende bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor beş gün var regline yükselme ihtimali var gecikirse gel dedi. Bu tarz konuları bulmaya çalışıyorum hep umut oldunuz inşallah güzel haber alırım bende
Daha bir umut dolu oldum inşallah benim içinde aynısı olur aminBen reglime 6 gün kala verdiğimde 0 çıkmıştı bende de 3 gün kala tekrar verdim ve sonuç 32 hamileyimm, umarım sağlıkla tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip olur
Mayıs ayında doğum yapacağım inşallah, amin teşekkür ederimDaha bir umut dolu oldum inşallah benim içinde aynısı olur aminhamile misiniz bilmiyorum doğum yapmışta olabilirsiniz Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah
Yanlışlıkla büyüktür işareti koymuşum küçüktür dü işareti direkt negatif dediler
Canım benim de 3 gün önce kan verdim veya değerim 1,9 çıktı daha adetime 10 gün var doktor bana da yükselebilir dedi bakalım bekliyoruzKızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim <1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMayıs ayında doğum yapacağım inşallah, amin teşekkür ederim
Bende kan verdim 1.2 çıkmıştı bugün verdim 1.4 acaba yükselir mi haftaya falanKızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim <1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim
Kaça kadar yükseldi en son?Kimyasal oldu beta yukselmedi
38Kaça kadar yükseldi en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?