Ben şu an istemiyorum ama beta negatif ve kesin gebelik yokken meme sızısı neden olur onu sormuştum ben sen diğer arkadaşla karıştırdın beniSen gebelik mi istiyordun diğer arkadaş mı istiyordu unuttum valla şunu söyleyecektim benim eşim de görevli sürekli dağ bayır geziyor ilk gebeliğim de eşimi masa başına aldıkları ay hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerimde evde olmuyordu
Evet canım k bakmaBen şu an istemiyorum ama beta negatif ve kesin gebelik yokken meme sızısı neden olur onu sormuştum ben sen diğer arkadaşla karıştırdın beni
Evet gittim bir şey yok dedi doktorlar buna şükürEvet canım k bakmabenim adetten önce sızlıyor normal de ama dr birşey yok dediyse yoktur genel cerraha gittin değil mi
Teşekkür ediyorum sorduğunuz içinEvet canım k bakmabenim adetten önce sızlıyor normal de ama dr birşey yok dediyse yoktur genel cerraha gittin değil mi
Çok şükür canımEvet gittim bir şey yok dedi doktorlar buna şükür
8 Ekim sizinAynen aynen sizinle betalarımız da aynı son adet tarihi neydi
25 Ekim8 Ekim sizin
4 haftalıkti canım üç gün gecikti hemen test yaptım anında çift çizgiyi gördüm belirtim de çok erken başlamıştı erken yumurtlayip hemen adet bitimi tutunmuş sanırımPeki öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve kanda mı öğrendiniz
İnşallah canım Allah yardımcın olsun Rabbim yüzünü güldürsün ben pek düşünmek istemiyorum artık ya iyice stres oldum unutmak istiyorum çok beklentiye girmek çok üzüntüye neden oluyo olmadıkça sürec ilerledikçe adetimi falan takip etmeyeceğim artık ya ne tarih yazacağım ne olduğum günü yazacağım istediği zaman gelsin istediği zaman geciksin inşallah sen güzel haberler alırsın canım güzel düşün güzel olsun rabbim yavruna bi kardeş nasip etsinİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bende buraya yazarım kalp atışını duydum sağlıklı diye
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kafayı takma demek çok kolay ama takmamak çok zor en iyi ben bilirimİnşallah canım Allah yardımcın olsun Rabbim yüzünü güldürsün ben pek düşünmek istemiyorum artık ya iyice stres oldum unutmak istiyorum çok beklentiye girmek çok üzüntüye neden oluyo olmadıkça sürec ilerledikçe adetimi falan takip etmeyeceğim artık ya ne tarih yazacağım ne olduğum günü yazacağım istediği zaman gelsin istediği zaman geciksin inşallah sen güzel haberler alırsın canım güzel düşün güzel olsun rabbim yavruna bi kardeş nasip etsin
Az önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorumİnşallah canım Allah yardımcın olsun Rabbim yüzünü güldürsün ben pek düşünmek istemiyorum artık ya iyice stres oldum unutmak istiyorum çok beklentiye girmek çok üzüntüye neden oluyo olmadıkça sürec ilerledikçe adetimi falan takip etmeyeceğim artık ya ne tarih yazacağım ne olduğum günü yazacağım istediği zaman gelsin istediği zaman geciksin inşallah sen güzel haberler alırsın canım güzel düşün güzel olsun rabbim yavruna bi kardeş nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyorumAz önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorum
Hakkın da hayırlısı olsun canımAz önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorum
Test yaptınız kı kan sonucu ne çıktıAz önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorum
Kimyasal mıydı acaba canımAz önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorum
Kan verdim bekliyorumTest yaptınız kı kan sonucu ne çıktı
kimyasal olsa düşerdi ama yükselmezdi kiKimyasal mıydı acaba canım
Yani bilemedim ki canım testte bişey vardır belki kaset test mi yapmıştınkimyasal olsa düşerdi ama yükselmezdi ki
Hayırlı haberler ver inşallah kuzumKan verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?