Hamile kalmadan önce mi ?Belirtilerin var mıydı canım senin
Bende inanıyorum bir gün nasip olacağına ama umudum kalmadı yani hevesim gitti 15 aydır olmuyor ama test yapmak hobi gibi oldu beni rahatlatıyor garip bi şekilde iyi geliyor negatifte çıksa test alımına devam ediyorumYanlış anlama sakın aslında umudunun bitmesi güzel bi şey böylece beklenti de bitiyor bende o beklenti bittiği zaman hamile kalmıştım. Çok düşündüğüm deli gibi test yaptığım o zamana artık stresten hiç bir şekilde olmadı.
Ama gerçek bi şey var ki gerçekten Rabbim en iyisini biliyor . İnancını az çok anlayarak söylüyorum birde ben hamile kalmadan önce adak adamıştım . Özellikle bebek olsun diye . Bir ay sonra hamile kaldım. Şükürler olsun. İnanç meselesi tabi
EvetHamile kalmadan önce mi ?
Beta 500lere gelsin öyle gideceğim he o zaman bile birşey gözükmeyecek amaHepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmen
Hepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmen
Hadi hayırlısı inşallahBeta 500lere gelsin öyle gideceğim he o zaman bile birşey gözükmeyecek amakan vererek takipte kalacağım
Evet çıkardı hangi şehirdesinİlişkiden 33 gün sonra, 62 gün sonra, 79 gün sonra beta negatif hepsi <0.100 benim meme şişmem ve içinin yanması asla geçmedi geçmiyor eşim de uzman gitti ve ben iyice stres oldum asla çözüm bulunamıyor acısı şişmesi geçmiyor. Yani demem o ki gebelik olsa mutlaka kanda çıkardı değil mi ve regllerim de düzensizleşti
Adana sen canım?Evet çıkardı hangi şehirdesin
Ahahahhahaha böyle bi hobi valla ilk defa duydum ama kulağa hoş geliyorBende inanıyorum bir gün nasip olacağına ama umudum kalmadı yani hevesim gitti 15 aydır olmuyor ama test yapmak hobi gibi oldu beni rahatlatıyor garip bi şekilde iyi geliyor negatifte çıksa test alımına devam ediyorum
Ve ilk defa kanamam bu şekilde agrılı oldu ağladım ağrıdan yumurtalıklarımın çekilmesinden1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.
Şırnak, bir doktor var çok iyi onu önerebilirdimAdana sen canım?
Pkos falan mı var acabaBende inanıyorum bir gün nasip olacağına ama umudum kalmadı yani hevesim gitti 15 aydır olmuyor ama test yapmak hobi gibi oldu beni rahatlatıyor garip bi şekilde iyi geliyor negatifte çıksa test alımına devam ediyorum
Keşke orda olsam da gitsem bir aydır 3 doktora gittim ben hepsi hiç bir şey yok deyip gönderdiŞırnak, bir doktor var çok iyi onu önerebilirdim
Bol uyku , halsizlik mide bulantısı ..
Allah Allah eşin sperm testi verdi mi pekiKeşke orda olsam da gitsem bir aydır 3 doktora gittim ben hepsi hiç bir şey yok deyip gönderdi
Senin eşin mi uzmandı ?Keşke orda olsam da gitsem bir aydır 3 doktora gittim ben hepsi hiç bir şey yok deyip gönderdi
Hayır vermedi ama bunun meme sızısıyla alakası ne canım onu anlamadım ben kusura bakmaAllah Allah eşin sperm testi verdi mi peki
Evet neden kiSenin eşin mi uzmandı ?
Ay ben sizi karıştırdım mı canımHayır vermedi ama bunun meme sızısıyla alakası ne canım onu anlamadım ben kusura bakma
Farkettim ama sorayım dedimAy ben sizi karıştırdım mı canımpardon
Sen gebelik mi istiyordun diğer arkadaş mı istiyordu unuttum valla şunu söyleyecektim benim eşim de görevli sürekli dağ bayır geziyor ilk gebeliğim de eşimi masa başına aldıkları ay hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerimde evde olmuyorduEvet neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?