Yani ben tedavisiz 2 gkere gebe kaldım sonrasında böyle düşüşe geçti beta kimyasal oldu ama stres yapma 2 gün sonraki sonuç daha net çıkarKızlar transferimin 8.gunu betam 41 çıktı 10 .günü ise 10.62 çıktı aksamina tekrar kan verdim 10.9 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlayalım dedi 5.gun embryosu cift embriyo koydurdum yarın 12.gun sizce yükselme ihtimali nedir ?? İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı böyle olan varmı aranızda?????
Yarın akşam tekrar kan vericem kasıklarıma hala birseyler batıyor ya acaba gecmi tutunuyorYani ben tedavisiz 2 gkere gebe kaldım sonrasında böyle düşüşe geçti beta kimyasal oldu ama stres yapma 2 gün sonraki sonuç daha net çıkar
Acaba taze transfer miydi?Kızlar transferimin 8.gunu betam 41 çıktı 10 .günü ise 10.62 çıktı aksamina tekrar kan verdim 10.9 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlayalım dedi 5.gun embryosu cift embriyo koydurdum yarın 12.gun sizce yükselme ihtimali nedir ?? İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı böyle olan varmı aranızda?????
Dondurulmuş embriyoAcaba taze transfer miydi?
Acaba ovitrelle olduysan ilk değer onun etkisi miydi diye düşündüm.. ama dondurulmuş transferde ovitrelle verilmiyor sanırımDondurulmuş embriyo
Her ihtimal var tabiki kendini çok strese koyma hayırlısı ne ise o olsun güzel haberlerini bekliyorum inşallah herşey gönlünce olurYarın akşam tekrar kan vericem kasıklarıma hala birseyler batıyor ya acaba gecmi tutunuyor
Evet verilmiyor maalesefAcaba ovitrelle olduysan ilk değer onun etkisi miydi diye düşündüm.. ama dondurulmuş transferde ovitrelle verilmiyor sanırım
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinHer ihtimal var tabiki kendini çok strese koyma hayırlısı ne ise o olsun güzel haberlerini bekliyorum inşallah herşey gönlünce olur
8.gün tahlil vermeseydin bilemicektin düştüğünü. Farzet ki ilk testinde değerin bu… inşallah artsın ve seni çok sevindirsinEvet verilmiyor maalesef
Artacagini düşünmüyorum ama Allah'tan ümit kesilmez ya kasığıma ağrılar giriyor regl olcam sanırım8.gün tahlil vermeseydin bilemicektin düştüğünü. Farzet ki ilk testinde değerin bu… inşallah artsın ve seni çok sevindirsin
Sonucunuz ne olduArtacagini düşünmüyorum ama Allah'tan ümit kesilmez ya kasığıma ağrılar giriyor regl olcam sanırım
Kimyasala döndü canımSonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?