Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benim değerim çok düşük iki katına çıkması lazımBenimde bu şekilde çıktı 29 agustos da son adet tarihim
Eki Görüntüle 3647737
Balım bence hiç üzülme bana da kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi değerlerine 2 güne bir baktır dedi allahın izniyle çıkar inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benim değerim çok düşük iki katına çıkması lazım
Canım önemli olan kaçla öğrendiğin değil düşük veya yuksek bırsey farketmez her kadının yumurtalama zamanı farklıdır geç döllenmedir bilemezsin onemli olan bundan sonraki degerlerınde 2 kat artış olması sonrasında kese kalp atışı falan yanı kaçla hamile kaldıgını ögrenmen bırsey değiştirmezHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benim değerim çok düşük iki katına çıkması lazım
Çok teşekkür ederim biliyorum daha önce kimyasal yaşadığım için korkuyorum onda 29 ile öğrenmiştim artmamıştı inşaAllah bu sefer artar dilerim sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızCanım önemli olan kaçla öğrendiğin değil düşük veya yuksek bırsey farketmez her kadının yumurtalama zamanı farklıdır geç döllenmedir bilemezsin onemli olan bundan sonraki degerlerınde 2 kat artış olması sonrasında kese kalp atışı falan yanı kaçla hamile kaldıgını ögrenmen bırsey değiştirmez
Çok teşekkür ederim inşaAllah ikimizinde artar tedirginim çünkü genelde 100 ve üstü çıkıyormuş ama tabi belli olmaz bende pkos da var tiroit de az çalışıyor korkuyorum yarın tekrar kan vereceğimBalım bence hiç üzülme bana da kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi değerlerine 2 güne bir baktır dedi allahın izniyle çıkar inşallah
Yok yok ben ilk gebeliğimi 17 ile öğrenmiştimÇok teşekkür ederim inşaAllah ikimizinde artar tedirginim çünkü genelde 100 ve üstü çıkıyormuş ama tabi belli olmaz bende pkos da var tiroit de az çalışıyor korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim
Canım benimde iki gün geçmesine rağmen 62ydi şuan 9 haftalık olmam gerekiyorken 8 haftalık bebek geç döllenme oluyor takma kafanaMerhaba 20 Ağustos son regli tarihim 22 Eylül beta 48.1 çıktı bana biraz düşük gibi geldi biliyorum önemli olan iki kat artması ama Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum değer yine düşecek diye sizce değer nasıl yükselir mi?
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşaAllah bakalım bugün kan vereceğim arttıysa iyi artmadıysa kimyasal ya da dış gebelikten sağlıksız gebelikten şüpheleniyorlarYok yok ben ilk gebeliğimi 17 ile öğrenmiştim
4 gün önce 60 dün 160 çıktı doktor daha çok erken iki hafta sonra gel dedi bir daha beta verme dedi
Sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bir umut belki benim de iki katına çıkarCanım benimde iki gün geçmesine rağmen 62ydi şuan 9 haftalık olmam gerekiyorken 8 haftalık bebek geç döllenme oluyor takma kafana
İnşAllah çıkar Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin ilk gebeliğiniz miSağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bir umut belki benim de iki katına çıkar
Naptın verdin mi kan değerlerin nasılÇok teşekkür ederim inşaAllah ikimizinde artar tedirginim çünkü genelde 100 ve üstü çıkıyormuş ama tabi belli olmaz bende pkos da var tiroit de az çalışıyor korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim
Merhaba 20 Ağustos son regli tarihim 22 Eylül beta 48.1 çıktı bana biraz düşük gibi geldi biliyorum önemli olan iki kat artması ama Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum değer yine düşecek diye sizce değer nasıl yükselir mi?
selam,Naptın verdin mi kan değerlerin nasıl
Verdim sonuç bekliyorumNaptın verdin mi kan değerlerin nasıl
Evet bugün verdim bekliyorumselam,
benim beta hgc de 22 eylülde 61.52 çıktı sen tekrar kan verdin mi?
Amin inşaAllah nişanda kimyasal geçirmiştimİnşAllah çıkar Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin ilk gebeliğiniz mi
Çıkar canım stres yapmaSağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bir umut belki benim de iki katına çıkar
CAnım sonuç çıktı mıAmin inşaAllah nişanda kimyasal geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?