Bence norlmal 48 saatte 2 katı artması sağlıklıymış.Ya benim de 2gün önce 179du şimdi 403 olmuş normal mi sizce
Hala çıkmadıCAnım sonuç çıktı mı
76 çıktı nasılBence norlmal 48 saatte 2 katı artması sağlıklıymış.
76 çıkmış nasılNaptın verdin mi kan değerlerin nasıl
tam 48 saat geçmemiştir belki bende bugün vereceğim kimilerinin çok hızlı artmakta kimilerinin yavaş için ferah tut bence76 çıktı nasıl bilemiyorum iki katı artmamış
seninde iyi artmış reglin benden sonraymış benim de 23 ağustostuKizlar benim iki gun once 18 di smdi 57 normal mi? Adetim en son 27 agustostaydi.
Allah razı olsun bir saat önce verdim dünden artış yeterli mi bilmiyorumtam 48 saat geçmemiştir belki bende bugün vereceğim kimilerinin çok hızlı artmakta kimilerinin yavaş için ferah tut bence
22 Eylül 48.1 24 Eylül 76 çıktı %60 artmış bile diyemiyorum ama artış nasıl sizcebodis yüzde 80 artış yeterli görülüyor. Onu yakaladıysanız iyidir
Aynı hastahanede mi ölçtürdünüz? Lab farkı da olabilir. Aynı yerde ölçtürün mümkünse22 Eylül 48.1 24 Eylül 76 çıktı %60 artmış bile diyemiyorum ama artış nasıl sizce
Aynı hastanede sadece bugün bir saat kadar önce kan verdimAynı hastahanede mi ölçtürdünüz? Lab farkı da olabilir. Aynı yerde ölçtürün mümkünse
Ay cok sukur. Senin degerin kac su an?seninde iyi artmış reglin benden sonraymış benim de 23 ağustostu
benim 61.52 çıktı 22 eylülde bugün kan vercem yineAy cok sukur. Senin degerin kac su an?
İnsallah saglikli bi sekilde artar hepimizinbenim 61.52 çıktı 22 eylülde bugün kan vercem yine
Amin inşaAllah hepinizden haber bekliyorum Allah kolaylık versin sağlıkla gelsinlerİnsallah saglikli bi sekilde artar hepimizin
Bence iyi artıyor sıkma canını76 çıkmış nasıl
İnşaAllah sağlıkla ilerler biraz korkuyorum ama yapabileceğim birşey yok inşaAllah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızBence iyi artıyor sıkma canını
Amin canım sağolİnşaAllah sağlıkla ilerler biraz korkuyorum ama yapabileceğim birşey yok inşaAllah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?