Beta 48.1 değer düşük mü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bodis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 63le öğrendim sağlıkla doğurdum. Endişe etme sata göre normal değerin. 1-2 gün geç yumurtlamışsındır. Değer artışına bak. Sağlıkla kucağına almanı dilerim

Ben de 63le öğrendim sağlıkla doğurdum. Endişe etme sata göre normal değerin. 1-2 gün geç yumurtlamışsındır. Değer artışına bak. Sağlıkla kucağına almanı dilerim
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız zaten kimyasal değilse kendini belli eder herhalde.Dilerim yavrunuzu sağlıkla büyütürsünüz

bende gecen ay kimyasal yaşamıstım 26 agustos son adet gunumdü bugun betam 15 çıktı muhtemelen gene kimyasal umarım pazartesşye kadar saglıklı yukselir

bende gecen ay kimyasal yaşamıstım 26 agustos son adet gunumdü bugun betam 15 çıktı muhtemelen gene kimyasal umarım pazartesşye kadar saglıklı yukselir
İnşallah yükselir o kadar insanı çaresiz bırakan bişey ki kimyasal dilerim sağlıkla ilerler

İnşallah yükselir o kadar insanı çaresiz bırakan bişey ki kimyasal dilerim sağlıkla ilerler
hafif kanama oldu muhtemelen regl oldum zaten dün olmam gerekiyordu bugun oldum .. sanırım benim betam gecen ay kimyasal oldum die tam sıfırlanmamış ..inşallah inşallah sizinkiler saglıkla devam eder çünkü insanı yıpratan bi döngü

Allahım size en güzel en hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin inşallah Ben bir kez geçirdim çok yıpratıcı heleki teldavi ile olmuştu olsun sizde üzülmeyin bunda da var bir hayır dilerim kucağımıza da aldığımız günler gelir

amin amin bodis umarım allahın planı bizimkilerden daha güzeldir. Hepimiz için guzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…