BETA ARTIŞIM NORMAL Mİ?🥰

Ay hadi insallah benim 1700 şimdi pazartesi 3400 felan çarşamba 6800 olur net görünür

Gorunur Allah'ın izniyle inşallah ama her zaman cok artmayabilir adet gunu gecince yavasliyo, yavas artinca moral bozma diye soyliyim dedim :)
Daha baktırmayacağım ya. doktor görünür dedi diye gidicem sondakini de baktırmicaktım 2 tane ile bırakacaktım da içim rahat etmedi

Daha baktırmayacağım ya. doktor görünür dedi diye gidicem sondakini de baktırmicaktım 2 tane ile bırakacaktım da içim rahat etmedi
Ya bende meraktan ve korkudan bat oncesi üç kere baktirdim bat sonrasi bir kere artik keseyle takip ederiz bosver

Ben de gittim bugün dayanamadım ben de gördümmm Kaç mm senin
Aa iyi hadi gozun aydin senin de.
Sormadim valla kac mm vs gormus olmak yetr cok incik cincik etmeye gerek yok , 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim hayirliysw saglikla ilerlesin İnşallah ikimizinde

Aa iyi hadi gozun aydin senin de.
Sormadim valla kac mm vs gormus olmak yetr cok incik cincik etmeye gerek yok , 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim hayirliysw saglikla ilerlesin İnşallah ikimizinde
10 gün sonra gidicem ben inşallah.. Kontrol zamanına denk geliyor İnsallah görünür güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…