Ay hadi insallah benim 1700 şimdi pazartesi 3400 felan çarşamba 6800 olur net görünürSaglikla ilerler inşallah ikimizinde
Vajinal ultrason yapmadı doktor bende cok istemedim yarin bakalim karindan goruncek mi. Beta 1500-2000 gecince gorunuyormus vajinal, 3000 gecince karindan gorunuyormus, artis durumuma gore chatgpt betamin 3000+ olabilecegini soyledi bakalim :)
Gorunur Allah'ın izniyle inşallahAy hadi insallah benim 1700 şimdi pazartesi 3400 felan çarşamba 6800 olur net görünür
Daha baktırmayacağım ya. doktor görünür dedi diye gidicem sondakini de baktırmicaktım 2 tane ile bırakacaktım da içim rahat etmediGorunur Allah'ın izniyle inşallahama her zaman cok artmayabilir adet gunu gecince yavasliyo, yavas artinca moral bozma diye soyliyim dedim :)
Ya bende meraktan ve korkudan bat oncesi üç kere baktirdimDaha baktırmayacağım ya. doktor görünür dedi diye gidicem sondakini de baktırmicaktım 2 tane ile bırakacaktım da içim rahat etmedi
Bende hep kız hissediyorumHahahah ben erkek gibi hissediyorum da daha keseyi görmedim ben daha gitmedim yani
Hayırlısı bakalım haberdar ederiz birbirimiziBende hep kız hissediyorum
Senin bat geçmedi mi benim geçti 5.günYa bende meraktan ve korkudan bat oncesi üç kere baktirdimbat sonrasi bir kere artik keseyle takip ederiz bosver
Gecti 8 hazirandi, doktorw 10 unda gittim en son o zaman beta bakildi iste, bugun gecikmenin 7. GunuSenin bat geçmedi mi benim geçti 5.gün
He artık ultrasonla nasipseGecti 8 hazirandi, doktorw 10 unda gittim en son o zaman beta bakildi iste, bugun gecikmenin 7. Gunu
Keseyi gördük bugun, darisi basinaHe artık ultrasonla nasipse
Ben de gittim bugün dayanamadım ben de gördümmmKeseyi gördük bugun, darisi basina
Aa iyi hadi gozun aydin senin de.Ben de gittim bugün dayanamadım ben de gördümmmKaç mm senin
10 gün sonra gidicem ben inşallah.. Kontrol zamanına denk geliyorAa iyi hadi gozun aydin senin de.
Sormadim valla kac mm vs gormus olmak yetr cok incik cincik etmeye gerek yok, 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim hayirliysw saglikla ilerlesin İnşallah ikimizinde
İnşallah10 gün sonra gidicem ben inşallah.. Kontrol zamanına denk geliyorİnsallah görünür güzelce
Öncelikle hayırlı olsun inşallah kese gördünüz ve sağlıklıdır bende perşembe gecıkme olunca kan verdim beta 384 progestron 31 di kese için bugün gittim hem normal muayene hem vajinel yaptı vajinelde sağda bır şey var gibi ama net olamıyorum tekrar kan ver dedi verdim beta 3100 küsür progestron 24.60 çıktı artık o sagdakı durumu kese kabul edeceğiz dedi çarşamba tekrar bakacak hala tedırgınım korkuyorum bana tüp bebek demıslerdı doğal hamile kaldımevet gecikmenin 4.günü çıktı. Kese pazartesi görünür dedi doktor ama ben çarşambaya aldım randevu daha net görünsün diyeçok hızlı artmış benim nedense İnşallah sağlıkla ilerler benim de sizin de Siz neden keseyi geç görmeye gidiyorsunuz kaçıncı haftadasınızz
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizi daha önce görüyordum şu an hamile olduğunuza çok sevindim. Belirtileriniz neydi nasil bir süreçtiİnşallah
Cok teşekkür ederim, aminMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizi daha önce görüyordum şu an hamile olduğunuza çok sevindim. Belirtileriniz neydi nasil bir süreçti
Keseyi gördüm kalbi de duydum 7.haftadayız bugün.Öncelikle hayırlı olsun inşallah kese gördünüz ve sağlıklıdır bende perşembe gecıkme olunca kan verdim beta 384 progestron 31 di kese için bugün gittim hem normal muayene hem vajinel yaptı vajinelde sağda bır şey var gibi ama net olamıyorum tekrar kan ver dedi verdim beta 3100 küsür progestron 24.60 çıktı artık o sagdakı durumu kese kabul edeceğiz dedi çarşamba tekrar bakacak hala tedırgınım korkuyorum bana tüp bebek demıslerdı doğal hamile kaldım
Ayyyy kuzum hayırlı olsun çok sevindimHerkese selam.
Yumurtlamanın 11.günü test yaptım pozitif çıktı beta 52 çıktı
2 gün sonra yani 9 haziranda 144 çıktı
Bugün yani 5.gün (14 haziran) 1667 çıktı.
Artış normal mi? Çoğul gebelikten söz edebilir miyiz? Gecikmenin 4.günü bugün
Tecrübeliler varsa aydınlatabilir mi
Amin canımm amin en kısa zamanda afiyetle inşallahhAyyyy kuzum hayırlı olsun çok sevindimdarısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?