- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
1hafta sonra kese görünür hayırlı olsun23 ocak da son adet tarihim
bugünden sonra bir hafta mı adet gecikmesinden sonra bir hafta mı1hafta sonra kese görünür hayırlı olsun
evett, insallah saglıkla kucagımıza alalımmMerhaba benimde son adetim 23 ocak. Bir hafta önce pazartesi kan verdim.599 çıktı. Çarşamba doktora gideceğim. Aynı zamanda hamile kalmışız sanırım
ben bir hafta once pazar günü kan verdiğimde 132 cıkmıstı sizinki 599 acaba benim değerim düşük müMerhaba benimde son adetim 23 ocak. Bir hafta önce pazartesi kan verdim.599 çıktı. Çarşamba doktora gideceğim. Aynı zamanda hamile kalmışız sanırım
peki siz carsamba günü vajinal ultrasonla mı keseye baktoracaksınızÇok özür dilerim. Yorgunluktan karıştırdım. 23 şubat perşembe yaptirmisim 599 cikms.yok sizinki düşük değil telaş yapmayın ben karıştırdım.
Pazartesi gitsen yuksek ihtimal gorulur ama birgun dha bekleyeblrin diorsan sali git aksilik olmasn gorunmeme gibi :)merhaba herkese,
ben gecen hafta pazar günü test yaptırdım reglden bir gün once yani, sonuc 132 cıktı, salı günü 274 cıktı persembe de 710 cıktı sonuclar. kese için ne zaman gitmeliyim doktora? hic doktor muayenesi olmadım daha, pazartesi ya da salı mı gitmeliyim? bir de vajinal ultrasonun herhangi bir zararı var mı yani kese görünmezse vajinal ultrasonla baksa doktor bi zararı olur mu? ilk gebeliğim hic bisey bilmiyorun yardımcı olur musunuzzregl olmam gereken tarih 20 şubattı
folik asiti 3 aydır kullanıyordum zaten biosal markalı, o zaman garanti olsun salı gidiyim :) vajinal ultrason zararlı değil dimiPazartesi gitsen yuksek ihtimal gorulur ama birgun dha bekleyeblrin diorsan sali git aksilik olmasn gorunmeme gibi :)
Bu arada folikasitkullan folidoce alablrsin bn hamileligimde doktorum onu vermisti
2 günde 2 katı oluyor ortalama bugünden itibaren 1 hafta sonra net görünür vajinal karından görünmeyebilirbugünden sonra bir hafta mı adet gecikmesinden sonra bir hafta mı
Zararli degil ama insan bir endiseleniyor tabii.zaten gobekten gozukur buyuk ihtimal sali . İlk gobekten bakar bakmasdada siz oyle isteyeblrsinizfolik asiti 3 aydır kullanıyordum zaten biosal markalı, o zaman garanti olsun salı gidiyim :) vajinal ultrason zararlı değil dimi
vajinal ultrasonla mı baktırdınız ya da karından mı1733 beta değerim ama kese görünmedi kizlar normal mi
Katından bakıldıvajinal ultrasonla mı baktırdınız ya da karından mı
alttan bakılsa belki görünürdü neden baktırmadınızKatından bakıldı
Korktum ya 2 gün sonra tekrar çağırdıalttan bakılsa belki görünürdü neden baktırmadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?