Beta değeri bakar mısınız?

trmr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
258
66
13
Arkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı???? 🙏🏻🥹

Arkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı???? 🙏🏻🥹
Canım hayırlı olsun 🌸 pozitif iki günde bir beta takibi yapman gerekiyor aynı saatlerde aynı hastanede yani ilk nereye kan tahlili yaptırdıysan iki günde beta değerinin iki katı olması lazım 🌸 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canım hayırlı olsun 🌸 pozitif iki günde bir beta takibi yapman gerekiyor aynı saatlerde aynı hastanede yani ilk nereye kan tahlili yaptırdıysan iki günde beta değerinin iki katı olması lazım 🌸 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim❤️❤️ olağan akışına bırakırsam bir şey olur mu?

Yok yaşamadım uygulamaya göre 7 gün kala test verdim 🙏🏻
7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun 🌸🌸

7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun 🌸🌸
Çok teşekkür güzel dilekleriniz için erken öğrenmenin zararları galiba ama dayanamıyoruz ki 🌸🤷🏼‍♀️

Mutlaka takip edin dış gebelik falansa en azından önlem alırsınız erkenden. Bu arada kan testini ne zaman verdiniz yani adet gecikmiş miydi
Yok gecikmedi yani uygulamaya göre 7 gün kala verdim bugün artık 6 güne döndüm 🙏🏻

Back
X