Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün özel hastanede muayene oldum ve çok şükür kesemizi gördük. İki gün önce kan değerim 1600 lerdeyken devlet hastanesinde gorunmemisti ve çok tedirgin olmuştum.
Hayır çünkü kese göründü. C.tesi 1600 du. Dr.um bugün 7 binlerdedir diye tahmin ediyorum dedibugün beta baktırdınız mı acaba?
Hayır çünkü kese göründü. C.tesi 1600 du. Dr.um bugün 7 binlerdedir diye tahmin ediyorum dedi
Evet çok şükür karından gördü.Karindan gördüyse 5000 üstüdür
Ya benim de betam bugün 1700 çıktı çarşamba kesem gözükür mü acaba?Hayır çünkü kese göründü. C.tesi 1600 du. Dr.um bugün 7 binlerdedir diye tahmin ediyorum dedi
Benim gecen cuma 1949 cikmisti pazartesi gunu kese gorundu görünebilir benceYa benim de betam bugün 1700 çıktı çarşamba kesem gözükür mü acaba?
Bence mutlaka görünür. Benimde 1600 den 3 gün sonra göründü.Ya benim de betam bugün 1700 çıktı çarşamba kesem gözükür mü acaba?
Bence mutlaka görünür. Benimde 1600 den 3 gün sonra göründü.
heyecanla ve dualarla yarının gelmesini bekliyorum :)Benim gecen cuma 1949 cikmisti pazartesi gunu kese gorundu görünebilir bence
heyecanla ve dualarla yarının gelmesini bekliyorum :)
Hadi gözün aydın canım çok sevindim okuyunca merak edip bakayım dedim sana :) hayırlısı olsun insallah sağlıkla al kucağına.Demekki 2 gün bile çok fark ediyormuş gebelikte . Çok şaşkınım gerçekten :) ve de mutlu
Çok teşekkür ederim canım benim ya :) simdi de kalp atışıni bekliyorum heyecanlaHadi gözün aydın canım çok sevindim okuyunca merak edip bakayım dedim sana :) hayırlısı olsun insallah sağlıkla al kucağına.
Olsun canım bizde öyle eşimle gün sayıyoruz Allahın izniyle haftaya bugün bir görsek, dinlesek sağlıklaÇok teşekkür ederim canım benim ya :) simdi de kalp atışıni bekliyorum heyecanlailk aylarin stresi hiç bitmiyor
İnşallah inslh canım. Siz henüz duymadiniz mi kalp atışını pekiOlsun canım bizde öyle eşimle gün sayıyoruz Allahın izniyle haftaya bugün bir görsek, dinlesek sağlıklaTatlı telaşlar.
Hayır haftaya Allahın izniyle canım.İnşallah inslh canım. Siz henüz duymadiniz mi kalp atışını peki
Hadi inşallah. Beraber güzel haberi veririz burdanHayır haftaya Allahın izniyle canım.
Amin insallah.Hadi inşallah. Beraber güzel haberi veririz burdan
Aa çok sevindim canim. Tebrik ederim. :)Kızlar çok öutluyum keseyi gördük![]()