Geç döllenme olmuş olabilir mi ya yükselir inşallahBiraz düşük ama burda 8 ile başlayıp doğum yapan kişileri gördüm umarım seninde öyle olur
Ümitlendirmek istemiyorum seni bende yaşadım çünkü ama olabilir bide acil doktoruna değilde kadın doguma gitmen daha sağlıklı olurGeç döllenme olmuş olabilir mi ya yükselir inşallah
Ne yaşadın canım soylermisinÜmitlendirmek istemiyorum seni bende yaşadım çünkü ama olabilir bide acil doktoruna değilde kadın doguma gitmen daha sağlıklı olur
Yanlış hatırlamıyorsam 10 gün geçmişti. Beta değerinizi gün aşırı takip etmeye devam edinAy canım benim ne güzel yazdın öyle kaç gün geçmişti günün
Adet günüm geçmedi bileAa o zaman benimki normal değil mi
İki gün sonra regl olmazsan tekrar yaptır. İkiye katlarsa sorun olmaz ama kimyasal da olabilir. Kimyasal olursa da üzülme. Ben kimyasal hamilelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım.Bugün test yaptım silik çıktı eşime söyledim kan verdik 7.17 çıktı kizlar heyecandan 2 gün geçti dedim ama bu gün günüm adet olabilirsin dedi negatife yakın dedi acil doktoruydu siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyler misiniz 5 yıldır ben bu anı bekliyorum
Dollenmeyle alakali birsey bu deger. Daha yeni tutunma olduysa tabiki hcg birden bire 100lerde cikmaz. Yavaş yavaş artar. En yuksek degerle ogrenenler bile erken kanda baksalardi tabiki 5li 10lu rakamlar çikardi. O yuzden bu sayiya takilma ve iki gun sonraki artimi takip et. Mesela benim ilk hamileligimde adrt gunu hcg degerim 816di. Ama ablamin adeti 10 gun geçtikden sonra hcg12 degeriyle ogrendi. Bu tamamen o ay yumurtlamaya bağli olan birşeyBugün test yaptım silik çıktı eşime söyledim kan verdik 7.17 çıktı kizlar heyecandan 2 gün geçti dedim ama bu gün günüm adet olabilirsin dedi negatife yakın dedi acil doktoruydu siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyler misiniz 5 yıldır ben bu anı bekliyorum
Canım inşallah değerin yükselirBugün test yaptım silik çıktı eşime söyledim kan verdik 7.17 çıktı kizlar heyecandan 2 gün geçti dedim ama bu gün günüm adet olabilirsin dedi negatife yakın dedi acil doktoruydu siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyler misiniz 5 yıldır ben bu anı bekliyorum
Tamm canım bakalım duruma buna da şükürİki gün sonra regl olmazsan tekrar yaptır. İkiye katlarsa sorun olmaz ama kimyasal da olabilir. Kimyasal olursa da üzülme. Ben kimyasal hamilelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım.
Yüreğimi ferahlattin canımin içi gerçektenDollenmeyle alakali birsey bu deger. Daha yeni tutunma olduysa tabiki hcg birden bire 100lerde cikmaz. Yavaş yavaş artar. En yuksek degerle ogrenenler bile erken kanda baksalardi tabiki 5li 10lu rakamlar çikardi. O yuzden bu sayiya takilma ve iki gun sonraki artimi takip et. Mesela benim ilk hamileligimde adrt gunu hcg degerim 816di. Ama ablamin adeti 10 gun geçtikden sonra hcg12 degeriyle ogrendi. Bu tamamen o ay yumurtlamaya bağli olan birşey
Adetiniz kaç gün geçmişti canım benimBende 22 ile ogrendim..oglum 6.5 aylik kucagimda korkmayin dua edin
Doğru söylüyorsun canım hayirliis olsunCanım inşallah değerin yükselirbir kaç gün sonra tekrarla testi geçen ay benimde çift çizgi çıktı kanda 12.09 çıktı adete 6 gün vardı ve 6. gün adet başladı erken sevinipde hüsrana uğrama benim gibi
Canım benim kuzenim 10 gün geçti regli betası 19 du şuan oğlu 4 yaşında beta yükselir geç dölllenme olmuş senim yüksek ihtimal betanın kaç çıktığı değil önemli olan düzenli yükselmesi inşallah bidahaki beta testinde yükselmeyi görürsünBugün test yaptım silik çıktı eşime söyledim kan verdik 7.17 çıktı kizlar heyecandan 2 gün geçti dedim ama bu gün günüm adet olabilirsin dedi negatife yakın dedi acil doktoruydu siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyler misiniz 5 yıldır ben bu anı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?