Beta değeri yorumlar mısınız ne olurrrr

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Bugün test yaptım silik çıktı eşime söyledim kan verdik 7.17 çıktı kizlar heyecandan 2 gün geçti dedim ama bu gün günüm adet olabilirsin dedi negatife yakın dedi acil doktoruydu siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyler misiniz 5 yıldır ben bu anı bekliyorum

?

Eklentiler

• IMG20220710153605.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20220710143600.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20220710125221.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
Biraz düşük ama burda 8 ile başlayıp doğum yapan kişileri gördüm umarım seninde öyle olur

Beta değerim öğrendiğimde 9'du. Kızım 2.5 yaşında geç döllenme olmuştu bende. İnşallah bebeğiniz sizinledir

İki gün sonra regl olmazsan tekrar yaptır. İkiye katlarsa sorun olmaz ama kimyasal da olabilir. Kimyasal olursa da üzülme. Ben kimyasal hamilelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım.

Dollenmeyle alakali birsey bu deger. Daha yeni tutunma olduysa tabiki hcg birden bire 100lerde cikmaz. Yavaş yavaş artar. En yuksek degerle ogrenenler bile erken kanda baksalardi tabiki 5li 10lu rakamlar çikardi. O yuzden bu sayiya takilma ve iki gun sonraki artimi takip et. Mesela benim ilk hamileligimde adrt gunu hcg degerim 816di. Ama ablamin adeti 10 gun geçtikden sonra hcg12 degeriyle ogrendi. Bu tamamen o ay yumurtlamaya bağli olan birşey

Canım inşallah değerin yükselir bir kaç gün sonra tekrarla testi geçen ay benimde çift çizgi çıktı kanda 12.09 çıktı adete 6 gün vardı ve 6. gün adet başladı erken sevinipde hüsrana uğrama benim gibi

Yüreğimi ferahlattin canımin içi gerçekten

Canım benim kuzenim 10 gün geçti regli betası 19 du şuan oğlu 4 yaşında beta yükselir geç dölllenme olmuş senim yüksek ihtimal betanın kaç çıktığı değil önemli olan düzenli yükselmesi inşallah bidahaki beta testinde yükselmeyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…