Beta değeri yorumlar mısınız ne olurrrr

Amin amin canım benim dua edin ne olur

.

Eklentiler

• IMG20220711192120.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG20220711192110.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi

Eklentiler

• IMG20220712080812.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG20220712080456.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
Çok güzel bir sonuç sağlıkla gelsin ayyy çok sevindim ben de yarın gideceğim araya tatil de girdi çatladim . inşallah darısı bizlere.
Sağolun kızlar Allah'ım tüm isteyene nasip etsin hala inanamıyorum çok şükür Rabbime doktora ne zaman gideyim çok heyecanlıyım ve sabirsizim

Sağolun kızlar Allah'ım tüm isteyene nasip etsin hala inanamıyorum çok şükür Rabbime doktora ne zaman gideyim çok heyecanlıyım ve sabirsizim
Ayyy iki gün sonra yine kan ver . İnan ben de öyleyim ben transfer için adet bekliyordum hep dua ettim o iğne acısını yaşamamak için 3 yıldır kapı kapı aradım onu rabbim nasip etsin tüm isteyenlere

Ayyy iki gün sonra yine kan ver . İnan ben de öyleyim ben transfer için adet bekliyordum hep dua ettim o iğne acısını yaşamamak için 3 yıldır kapı kapı aradım onu rabbim nasip etsin tüm isteyenlere
Amin canım ya 3 oldu kan verelim osandim doktora gitmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…