Amin amin canım benim dua edin ne olurCanım benim kuzenim 10 gün geçti regli betası 19 du şuan oğlu 4 yaşında beta yükselir geç dölllenme olmuş senim yüksek ihtimal betanın kaç çıktığı değil önemli olan düzenli yükselmesi inşallah bidahaki beta testinde yükselmeyi görürsün
Kızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bi dedi şimdi yaptım çıktı silik üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
Sizin sonuç ne oldu acaba.?Kızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi
Canım 34.01 çıktı ikinci kanda pozitif biraz önce yine verdim çıkarsa sonucu yazarım ona göre doktora gideceğimSizin sonuç ne oldu acaba.?
358.98 çıktı canım 5 günlük sonuç iyi miSizin sonuç ne oldu acaba.?
Çok güzel bir sonuç358.98 çıktı canım 5 günlük sonuç iyi mi
Sağolun kızlar Allah'ım tüm isteyene nasip etsin hala inanamıyorum çok şükür RabbimeÇok güzel bir sonuçsağlıkla gelsin ayyy çok sevindim ben de yarın gideceğim araya tatil de girdi çatladim . inşallah darısı bizlere.
Ayyy iki gün sonra yine kan ver . İnan ben de öyleyim ben transfer için adet bekliyordum hep dua ettim o iğne acısını yaşamamak için 3 yıldır kapı kapı aradım onu rabbim nasip etsin tüm isteyenlereSağolun kızlar Allah'ım tüm isteyene nasip etsin hala inanamıyorum çok şükür Rabbimedoktora ne zaman gideyim çok heyecanlıyım ve sabirsizim
Amin canım ya 3 oldu kan verelim osandim doktora gitmek istiyorum artıkAyyy iki gün sonra yine kan ver . İnan ben de öyleyim ben transfer için adet bekliyordum hep dua ettim o iğne acısını yaşamamak için 3 yıldır kapı kapı aradım onu rabbim nasip etsin tüm isteyenlere
O iğneleri bile kullandım ben canım ama eşim götürmedi beni yumurta toplama günü kısmet artık dualarım kabul oldu kısmet bu guneymişAmin canım ya 3 oldu kan verelim osandim doktora gitmek istiyorum artık
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bende bu ay aşılama yaptım tuttu çok şükür fakat ohss oldumO iğneleri bile kullandım ben canım ama eşim götürmedi beni yumurta toplama günü kısmet artık dualarım kabul oldu kısmet bu guneymiş
Canım bu gebelik platformunu nereden aktiflestiriyorsunRabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bende bu ay aşılama yaptım tuttu çok şükür fakat ohss oldum
Ben de kullandım çok zor süreçti olumsuz olduO iğneleri bile kullandım ben canım ama eşim götürmedi beni yumurta toplama günü kısmet artık dualarım kabul oldu kısmet bu guneymiş
Benim gebelik yazilarinin altındaCanım bu gebelik platformunu nereden aktiflestiriyorsun
Benim gebelik bilgileri olan yerde gebeliği imza ekle tarzında birşey yazıyor hemen bu mesajın altında oraya tıklaCanım bu gebelik platformunu nereden aktiflestiriyorsun
Tmm canımBenim gebelik yazilarinin altında
Benim gebelik bilgileri olan yerde gebeliği imza ekle tarzında birşey yazıyor hemen bu mesajın altında oraya tıkla
MaşallahBen de hamile olduğumu öğrendiğimde beta değerim 7 idi. Şimdi kızım 7 yaşında :)
Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde beta değerim 7 idi. Şimdi kızım 7 yaşında
Ne zaman baktirdiniz acaba yani adet gününüz geçmiş miydi yoksa adet gününüz gelmeden önce miydi?Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde beta değerim 7 idi. Şimdi kızım 7 yaşında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?