Beta değerim 2 günde %18 artmış

yyyssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
42
11
3
28
Merhabalar İki gün önce beta değerim 2280 çıkmıştı bugün kan verdim 2699 olmuş bu kadarlık artış normal mi son adet tarihim 2-7 Eylül arası

Gittim adetin üstünden geçmediği için bir şey görünmüyor dedi
Ne alaka ya beta gayet yüksek adet üstünden gectı gecmedi diye çok sacma bır doktorun boyle demesı bugun betanın 4 bine yakın yada gecmiş olması gerek öylede kese gözükur yanı azda olsa sen bence beta baktır yarın tekrardan artısa bak doktorun artış konusunda ne dedı

Beklenenden az dedi vajinal muayene yaptı rahim adet tarihin gelmediği için normal olarak kalın o yüzden bir şey görünmüyor dedi sol yumurtalığında kist var gebeliği besleyen kistede benziyor dış gebelik kistine de dedi

Bu ne sacma bi acıklama adet tarihin gelmedi diye bir sey diyemez ayrıca dıs gebelik falansa allah korusın hemen müdahale etmek gerekir

Bilmiyorum kafam çok karıştı çok kötü hissediyorum kan verdim Progesteron 7.6 çıktı beta 3165 çıktı
Malesef, sizin durum dis gebelik gibi duruyor. Baska bir doktora gitmenizi tavsiye ederim, bu degerde kese coktan gorunmesi gerekirdi.

Çarşamba farklı bir doktora randevu aldım
Merhaba çarşamba geç olabilir betanız cok artmıs. Herhangi bi devlet hastanesi acil kadın dogum kısmından girip dış gebelikten şüpheleniyorum diyin kan vs baksınlar bu durumda kese görünmezse yatış yapmaları cok cok dikkatli takipgerekir. Çarşambayı beklemeyin

Bizim buralarda öyle bir imkan yok maalesef

Bizim buralarda öyle bir imkan yok maalesef
Canım ne yaptın geçmiş olsun.
Ben ilk gebeliğimde 7 haftalıkken kese göründü sonrasında devlettede kaydım olsun dedim devlete gittim hiç bişey görünmedi cihazları çok eski doktor hemen dış gebelik dedi bir şey görünmüyor seni zehirler senin hayati riskin var vajinal muayene olman lazım dedi olmadım ve beni çok korkutmuştu şimdi yine gebeyim beta değerim 160 ken gittim şuan çok erken 2 hafta sonra gel dedi ama sırtım ağrıyor regl sancısı gibi yaşayanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…