Muayene oldum ama kafam çok karıştı keseyi gordu doktorum fakat rahim içinde serbest sıvı var dedi pek bilgide vermedi zararlı biseymi serbest sıvı aktarma anlayamadım sabahtan beri araştırıyorum bilgisi olan varmı kızlar
Hemde nasıl benim eşim doğuda görevli hiç yanımızda olamıyor her haberimiz ona da daha çok moral oluyor ama zaman bir türlü geçmiyor olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da ..Zaman geçmiyor böyle zamanlarda. Sana da öyle dimi.haftaya inşallah daha güzel haberler alırız
Hemde nasıl benim eşim doğuda görevli hiç yanımızda olamıyor her haberimiz ona da daha çok moral oluyor ama zaman bir türlü geçmiyor olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da ..
ben de artmasını bekleyenlerdenim dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 283,7 çıktı yarın tekrar gidicem inşallah güzel bir şekilde ilerler
kızlar evde gebelık testı sonucunda pozıtıf aldım ve adetımın gelecegı gun hcg yaptırdım 144.5 cıktı doktor haftaya bır daha gel 8 10 katına cıkmıs olması lazım dedı cıkarsa kesın gebelık vardır dedı bu deger ıcın suphelı konustu degerım cokmu dusuk sızce.. adetım gecıkmemesıne ragmen
yaptıramadım canım pazartesi gıdebılcem ancakCanım naaptın? Yaptırdın mı kan testi ?
Canım ablamda aynı sebeple 8 haftalık bebeğini kaybetti iğne vuruyordu kendine Allahtan gelen napalım Allah uzun ömürlü bebekler versin herkeseBen de sadece pihtilasma cikti diger her sey temiz ama 8 haftalik iken igne kullanmama ragmen kaybettim doktorum da pihtilasmadan o kadar erken dusmez diyor sebebini kimse bilmiyorişim allaha kaldi artik o yüzden korkularim yine başladi inş bu seferki sağlikli olur bana dua edin
Canım benim de ilk 34 idi sabırlı ol takip et beta değerini iki gün sonra iki kat yada %60 artmalı hayırlı olsun şimdidenMerhaba arkadaşlar sıteye yenı dahıl oldum öncelıkle allah hepınızın bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.Benım bugun regl olmam gerkıyordu dun ıdrar testınde çizgi sılık çıktı kan verdın beta hcg 31,84 çıktı.En son reglıme göre hesaplarsak 4 hafta 3 gunluk oöması lazım ama sonuçta 3 haftaya denk gelıyor.Çok mu düşük sizce
Cnm keseyi gorebildinizmiCanım naaptın? Yaptırdın mı kan testi ?
Cnm keseyi gorebildinizmi
Canım perşembe günü kesesini gorcez İnşallah çok sevindim senin adına Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin :)Dün gördük canım. İnşallah 2 hafta sonra kendini görücez.sen naaptın? Ne zaman bi daha doktora gideceksin?
Canım perşembe günü kesesini gorcez İnşallah çok sevindim senin adına Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin :)
Nasılsın balım kullandın mi ilacı ne etki yaptı?Amin canım hepimize nasip etsin inşallah. Keseyi görünce haber ver
Nasılsın balım kullandın mi ilacı ne etki yaptı?
Ay Amin inşallah Annesi ben iyiyim hamd olsun testler istedi doktor yarın sonuçlarını alacağım onun heyecanı var Rabbim hepimize kolaylık versin evlatlarımızi korusun inşallahİyiyim canım sen nasılsın? Kullandım dün o dediğim yoldan gayet iyiydim başım falan dönmedi dün inşallah hep öyle olur
Ay Amin inşallah Annesi ben iyiyim hamd olsun testler istedi doktor yarın sonuçlarını alacağım onun heyecanı var Rabbim hepimize kolaylık versin evlatlarımızi korusun inşallah
Vallahi 21 tane tahlil istedi doktor hiçbirine de dilim dönmüyor gerekli tahliller dedi muhtemelen senden de isteyecekler canım bebek ve sağlığı için gerekli dedi doktorAmin canım inşallah. Ne testi istedi?
Vallahi 21 tane tahlil istedi doktor hiçbirine de dilim dönmüyor gerekli tahliller dedi muhtemelen senden de isteyecekler canım bebek ve sağlığı için gerekli dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?