Beta degerinin artmasını bekleyenler

Hic duymadım canım. Doktora sormadın mı?

ben de artmasını bekleyenlerdenim dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 283,7 çıktı yarın tekrar gidicem inşallah güzel bir şekilde ilerler

Canım naaptın? Yaptırdın mı kan testi ?

Canım ablamda aynı sebeple 8 haftalık bebeğini kaybetti iğne vuruyordu kendine Allahtan gelen napalım Allah uzun ömürlü bebekler versin herkese

Merhaba arkadaşlar sıteye yenı dahıl oldum öncelıkle allah hepınızın bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.Benım bugun regl olmam gerkıyordu dun ıdrar testınde çizgi sılık çıktı kan verdın beta hcg 31,84 çıktı.En son reglıme göre hesaplarsak 4 hafta 3 gunluk oöması lazım ama sonuçta 3 haftaya denk gelıyor.Çok mu düşük sizce

Canım benim de ilk 34 idi sabırlı ol takip et beta değerini iki gün sonra iki kat yada %60 artmalı hayırlı olsun şimdiden

İyiyim canım sen nasılsın? Kullandım dün o dediğim yoldan gayet iyiydim başım falan dönmedi dün inşallah hep öyle olur
Ay Amin inşallah Annesi ben iyiyim hamd olsun testler istedi doktor yarın sonuçlarını alacağım onun heyecanı var Rabbim hepimize kolaylık versin evlatlarımızi korusun inşallah

Vallahi 21 tane tahlil istedi doktor hiçbirine de dilim dönmüyor gerekli tahliller dedi muhtemelen senden de isteyecekler canım bebek ve sağlığı için gerekli dedi doktor

Muhtemelen kan pıhtılaşması,lupus,rubella Vs. testleridir. Ben yaptırdım agustos ayında. Genetik kısmı çıkmadı daha sonucun .digerlerinde lupus çıktı ama geçen hafta onun için doğrulama testi yapıldı inşallah temiz çıkar. İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…