- 7 Ağustos 2016
- 194
- 42
- 48
Oyüzden bukadar düşük ilk değerin ozaman tatlmCanm ben pko olduğum için bazen 35 bazen 40 bazen 44 günde bir oluyordum adet
Nerde yaşıyorsun ki cnm bi hafta beklemek zor ama ucunda meleğin var sabret haftaya hem kalp atışı da belli olur iki sevinç bir arada yasarsinAz önce baktırdım görünmedi kese canımburaya da haftanın 3 günü doktor geliyor. Haftaya gel dedi
Nerde yaşıyorsun ki cnm bi hafta beklemek zor ama ucunda meleğin var sabret haftaya hem kalp atışı da belli olur iki sevinç bir arada yasarsin
Normal bence ne olur kötüyü düşünmeyelim artık ablamın dün gece kanaması başlamış öyle kötüyüm ki şuan hep iyi düşünelim Rabbim iyi haberler almayi nasip etsin iki düşüğü vardı 3.bebegini kaybetmek üzere muhakkak haber ver bana lütfen Allah'ım evlatlarımızi bizlere bağışlasın. ..
Ablam kaybetti bebeğini gülüm kürtaja aldılar bugün Rabbim evlatlarımızi esirgesin bizlere bağışlasın 3 gün sonra daha net görünür inşallahCanım bugün gittik ama kese görünmedi. Buraya da haftanın 3 günü doktor geliyor. O yüzden haftaya kaldı. Ablanın durumu nasıl oldu
Ben ilk kan testi yaptırdığım da 34 çıktı canım benim akılları sıra her ihtimale hazırlıyorlar insanı sen gönlünü ferah tut beta değerini takip et 48 saatte bir ikiye katlamalı yada %60 artmalı Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallahkızlar evde gebelık testı sonucunda pozıtıf aldım ve adetımın gelecegı gun hcg yaptırdım 144.5 cıktı doktor haftaya bır daha gel 8 10 katına cıkmıs olması lazım dedı cıkarsa kesın gebelık vardır dedı bu deger ıcın suphelı konustu degerım cokmu dusuk sızce.. adetım gecıkmemesıne ragmen
bırd bır hafta sonra gel dıyo o kadar suphelıyse neden ıkı gun sonra gel demıyoo kıı skak gııbııBen ilk kan testi yaptırdığım da 34 çıktı canım benim akılları sıra her ihtimale hazırlıyorlar insanı sen gönlünü ferah tut beta değerini takip et 48 saatte bir ikiye katlamalı yada %60 artmalı Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah
Bir hafta sonra 4 e katlanacak çünkü keseyi görmek istiyor üzülme canım sen takip et beta değerini şimdi iki gün sonra 300 olmalı 4 gün sonra ortalama 900 6 gün sonra 1800 olmalı olmalı sen uzman kendini iyiyi düşün Rabbim yardımcın olsunbırd bır hafta sonra gel dıyo o kadar suphelıyse neden ıkı gun sonra gel demıyoo kıı skak gııbıı
cok tesekkur ederımm inşallah guzel sekılde artarr.. allahım herkese nasıp etsınnn ve yardım etsın :)Bir hafta sonra 4 e katlanacak çünkü keseyi görmek istiyor üzülme canım sen takip et beta değerini şimdi iki gün sonra 300 olmalı 4 gün sonra ortalama 900 6 gün sonra 1800 olmalı olmalı sen uzman kendini iyiyi düşün Rabbim yardımcın olsun
Ablam kaybetti bebeğini gülüm kürtaja aldılar bugün Rabbim evlatlarımızi esirgesin bizlere bağışlasın 3 gün sonra daha net görünür inşallah
Amin canim benim hepimize inşallahAminn canım. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah en kısa sürede anneliği tattırsın ablana
Bende doktordayim Allah nasip ederse kalp atışlarımizi dinleyeceğiz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah görürsünüz keseyiBirazdan doktora gitcem bana dua edin arkadaşlar korkuyorum olumsuz birşey soylemelerinden inş keseyi goruruz
Haberler gayet iyi teyzesi ama kontrol günüm çarşamba imiş o zaman dinleyecekmisiz kalp atışlarımiziBekliyorum güzelhaberleriniZi inşallah
kac haftalık bebıs :)Haberler gayet iyi teyzesi ama kontrol günüm çarşamba imiş o zaman dinleyecekmisiz kalp atışlarımizi
Canım 6 haftalıkkac haftalık bebıs :)
Haberler gayet iyi teyzesi ama kontrol günüm çarşamba imiş o zaman dinleyecekmisiz kalp atışlarımizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?