Beta degerinin artmasını bekleyenler

Canım bugün gittik ama kese görünmedi. Buraya da haftanın 3 günü doktor geliyor. O yüzden haftaya kaldı. Ablanın durumu nasıl oldu

Canım bugün gittik ama kese görünmedi. Buraya da haftanın 3 günü doktor geliyor. O yüzden haftaya kaldı. Ablanın durumu nasıl oldu
Ablam kaybetti bebeğini gülüm kürtaja aldılar bugün Rabbim evlatlarımızi esirgesin bizlere bağışlasın 3 gün sonra daha net görünür inşallah

kızlar evde gebelık testı sonucunda pozıtıf aldım ve adetımın gelecegı gun hcg yaptırdım 144.5 cıktı doktor haftaya bır daha gel 8 10 katına cıkmıs olması lazım dedı cıkarsa kesın gebelık vardır dedı bu deger ıcın suphelı konustu degerım cokmu dusuk sızce.. adetım gecıkmemesıne ragmen

Ben ilk kan testi yaptırdığım da 34 çıktı canım benim akılları sıra her ihtimale hazırlıyorlar insanı sen gönlünü ferah tut beta değerini takip et 48 saatte bir ikiye katlamalı yada %60 artmalı Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah

bırd bır hafta sonra gel dıyo o kadar suphelıyse neden ıkı gun sonra gel demıyoo kıı skak gııbıı

bırd bır hafta sonra gel dıyo o kadar suphelıyse neden ıkı gun sonra gel demıyoo kıı skak gııbıı
Bir hafta sonra 4 e katlanacak çünkü keseyi görmek istiyor üzülme canım sen takip et beta değerini şimdi iki gün sonra 300 olmalı 4 gün sonra ortalama 900 6 gün sonra 1800 olmalı olmalı sen uzman kendini iyiyi düşün Rabbim yardımcın olsun

cok tesekkur ederımm inşallah guzel sekılde artarr.. allahım herkese nasıp etsınnn ve yardım etsın :)

Birazdan doktora gitcem bana dua edin arkadaşlar korkuyorum olumsuz birşey soylemelerinden inş keseyi goruruz

Muayene oldum ama kafam çok karıştı keseyi gordu doktorum fakat rahim içinde serbest sıvı var dedi pek bilgide vermedi zararlı biseymi serbest sıvı aktarma anlayamadım sabahtan beri araştırıyorum bilgisi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…