Beta degerinin artmasını bekleyenler

Kızlar Merhaba, ovulasyon tarihim 9 eylül bat 23 eylül fakat hala regl olamadım. 8 aydır tıkır tıkır 34.gün sabahi gelirdi. Bat günüm resmen regl ağrısı çektim. Hatta 2 gündür Ped koydum ama yok. Zaten dün geceden beri regl ağrım da yok. Dün gece kaza yaptık, başka bi araba bize çarptı ve ben de başımı cama. Oturduğum tarafın kapısı komple içe göçtü. Hastaneye götürdüler " gebelik var mı " diye sordular, olabilir dedim. Beta hcg 0.19 çıktı " yok " dediler. Baş filmi çektiler. Yine de karnima bişey koydular. Adetin 2.günü bebek olsa çıkardı kanda değil mi?

Geçen aylar " kesin bu sefer hamileyim " dedim. Bata 10 gün kala gazim olurdu.yumurtalık ağrım olurdu. Fakat bu sefer şöyle bi değişiklik var. Normalde adet olacağım zaman vajina girişinden itibaren yukarı doğru 10 cm kadar o orta yer agrirdi. Bu sefer sadece adet günümde sancı çektim ama o orta yer hiç agrimadi. Sağ ve sol kasigim ara ara ağrıdı. Akıntım var, beyaz beyaz bazen su gibi. Peçeteyle silince görüyorum. Bazen akıyor regl oldum saniyorum. Şu an hiç ağrım yok. Sadece başım çok ağrıyor ama yine de icmiyorum ağrı kesici. Daha önceki aylarda beta 0.4 ve 0.15 çıkmıştı. Sizce adet günü kanda çıkmaz mi? 0.19 çok düşük değil mi? Bu ay hiç takmadim hatta bu ay hiç hamile miyim diye sormadım kendime, arastirmadim. Reglim geçince acaba mi oldum..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hamile olsaydın kanda çıkardı. Belirti dediğin şeyler psikolojik de olabilir. Gecikmen hava degisiminden de olabilir. Biraz daha bekle gelmezse doktora görün derim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hamile olsaydın kanda çıkardı. Belirti dediğin şeyler psikolojik de olabilir. Gecikmen hava degisiminden de olabilir. Biraz daha bekle gelmezse doktora görün derim

Teşekkür ederim. Bu ay hiç belirti aramadım. Yoktu da zaten. Reglim gecikti ( bugün 2 gün ) ve akintim var sadece bu. Haklısın, başlarsa da başlamazsa da gitmem lazım.

Teşekkür ederim. Bu ay hiç belirti aramadım. Yoktu da zaten. Reglim gecikti ( bugün 2 gün ) ve akintim var sadece bu. Haklısın, başlarsa da başlamazsa da gitmem lazım.

Canım allah gönlüne göre versin ama hiç belli olmuyor bu durumlar işte.bir önceki yorumumda söylediklerimden ziyade geç döllenme oluyor çıkmıyor, yada testi yanlış yapıyolar çıkmıyor. Böyle ihtimalerde var tabi.Bişeyin olacağı varsa oluyor yani. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Gelişmeleri bizimle de paylaşırsan sevinirim

Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Nasıl garip bi duyguysa, ambulansa biner binmez belki hamile olabilirim demişim. Allah hayirlisini versin hepimize. Bekliyim bakalim..

kızlar merhaba yazmayı unutmuşum ben ya kusura bakmayın cuma gittim ben de çok şükür artmış beta 283'ten 651'e çıkmış bugün 4+6 yarın kese için gidicem inşallah keseyide görürüm

kızlar gebeliğin ilk haftalarında vajinada da hafif sancıların olması normal mi bir de benim su gibi akıntım var

bendede 5 gündür afedersiniz kızlar yumurta akı gibi yoğun beyaz akıntılar var. kasıklarım karnım gitgide sanki geriliyor geceleri yatamıyorum. korkuyorum ani hareket mi yaptım. insan esnerken kollarını açıg gerer ya vucudunu onu bile yapamıyorum. ağır kaldırmıyor elimi kolumu uzamıyorum bile bi yere. normal mi bilmiyorum. bat geçeli 5 gün oldu. ara ara adet sancısı gibi sancılar gelmiyor değil.

ilk beta hcg ölçtürdüğümde 217 çıktı. 4 gün sonra 960 çıktı. şimdi kaç hiç bilmiyorum sürekli ölçtüremiyorumda

akıntı bende de var enfeksiyon olmasından korkuyorum ben yarın doktora sorcam muayene için gidicem inşallah normaldir herşey

Kaç haftalık bebeğin canım çok normal bu durumlar ilk ve son haftalarda içini rahat tut kontrolüne çok varsa daha rahatlamak için önden git istersen ya da doktorunu arayıp sorma İmkanın varsa sor

Kaç haftalık bebeğin canım çok normal bu durumlar ilk ve son haftalarda içini rahat tut kontrolüne çok varsa daha rahatlamak için önden git istersen ya da doktorunu arayıp sorma İmkanın varsa sor

karından ultrasona baktı söylemedi doktor yeni dedi göremedim dedi. devlet hastanesi zaten fazla detaylı bakmadı. haftaya cuma gibi gitcem canım. hormonlara göre 5 haftalık olabilir diyolar

kızlar bugun yaptırdım kan testimi 144.5 ten 2658 e artmıs hcg cok mutluyum allahım herkese nasip etsin inşallah ..

kızlarrr günaydın ben de bugün gittim doktora çok küçükte olsa karından ultrasonla gördük keseyi çok şükür iki hafta sonra kalp atışı için gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…