Beta degerinin artmasını bekleyenler

Bence sık dişini 21 ne kadar bekle gelmezse bi daha kan testi yaptır canım. Stres yapma ama
valla cnaım 21 ını bılmıorumda 19una yaptrmam lazım çunku varsa 21 ıne dr a ğdeyım pıhtılaşma var bnde ğeç kalmamam lazım ığne başlancak yoksa kaybedıorum bebeğımı

valla cnaım 21 ını bılmıorumda 19una yaptrmam lazım çunku varsa 21 ıne dr a ğdeyım pıhtılaşma var bnde ğeç kalmamam lazım ığne başlancak yoksa kaybedıorum bebeğımı

E tabi öyle bi durum varsa gitmen gerekir. Daha önce kaç kaybın var canım

Canim merhaba benim de seninki gibi olmustu ve cogu zaman oyle oluyo doktorum hangi renk olursa olsun geldiyse o gunu baz almami soyledi cerrahpasa da asilama yaptirdim ordan edindigim bi bilgi bu insallah umdugun gibi olur

1 oldu canım kalbı durdu ama ondan sonra bıda ğebe kalamadım dr kalırkalmaz ğel tedavı dedı

Geçmiş olsun canım. Ne kadarlıktı? Ben de 6.5 aylıkken kaybettim. Suyum bitmiş. Rabbim yasatmasin aynı acıları inşallah

Benimde adetim 18 gun gecti 3 gun gecmiskn kan testi yaptrdm 0.1 cikti snc gec döllenme fln olabilirmi hamile olabilirmiyim

"Funer0745, post: 48077114, member: 784768"]Bi daha yaptırmadın mı? Eğer yaptırmadıysan yaptır canım. 18 gün gecikme normal degil[/QUOTE]
Biliyorum canim hiçte byle gecikmem olmamisti p.tesi tekrar gidicem baklm ins hamileyimdir

"Funer0745, post: 48077114, member: 784768"]Bi daha yaptırmadın mı? Eğer yaptırmadıysan yaptır canım. 18 gün gecikme normal degil
Biliyorum canim hiçte byle gecikmem olmamisti p.tesi tekrar gidicem baklm ins hamileyimdir[/QUOTE]

Bence yarın bi gebelik testi yap canım

Benm ilk beta hcgm 21 di :)
İki gün sonra 72
4 gün snra 359
6 gün snra sonra ise 3333 idi.
3333 sonucunu gördükten 5 gün snra keseyi gördük. 1 hafta snra da kalp atışını :)
Allah herkese nasip etsin insallah

Canım doktor kontrolün kaçta çok heyecanlıyim ben 12 de kan sonucumu alacağım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Öğleden sonra kan vericem canım ben de .inşallah sağlıklı artma olmuştur. Hayırlı haberler ikimize de. Bekliyorumhaberlerini

Benm ilk beta hcgm 21 di :)
İki gün sonra 72
4 gün snra 359
6 gün snra sonra ise 3333 idi.
3333 sonucunu gördükten 5 gün snra keseyi gördük. 1 hafta snra da kalp atışını :)
Allah herkese nasip etsin insallah

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öğleden sonra kan vericem canım ben de .inşallah sağlıklı artma olmuştur. Hayırlı haberler ikimize de. Bekliyorumhaberlerini

Biz kesemizi gördük teyzesi 5645 olmuş beta değerim haftaya cuma minicik kalbimle dünyaya merhaba diyecek benim meleğim inşallah darısı başına inşallah progestan hap verdi doktor onu kullanacağız sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ..

Çok sevindim canım. İlaç ne için verildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…