- 15 Nisan 2014
- 112
- 58
- 48
Cnm şimdi test sonucunu aldım 561.1 olmuş Dr gayet iyi dedi cuma günü keseyi goruruz dedi inşallah sorun çıkmaz Allahım isteyen herkese nasip etsin tamda tedaviyi bıraktım mucize gibi geldi bebegimDüşer ise ya dış gebelik ya kimyasal aşırı artarsa da mol gebelik falan oluyor canım.
237 den iki sonra 970 olmuş yazınca bana fazla geldi.2 gun arayla 4 kati falan artis oluyor.Artış gayet normal. Son testi 6 gün sonra yaptırmışsin pazar-cumartesi... çok normal. Benim gecen cuma 720 çıkmıştı. Bu cuma 10136.4 çıktı. Seninki de ikiye katlamis. Çoğul gebelik değil merak etme.
Cnm şimdi test sonucunu aldım 561.1 olmuş Dr gayet iyi dedi cuma günü keseyi goruruz dedi inşallah sorun çıkmaz Allahım isteyen herkese nasip etsin tamda tedaviyi bıraktım mucize gibi geldi bebegim
Kizlar yumurtlama tarihinizi netten hangi programla hesapliyosunuz ben bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve korunmayacm doktormda oyle syledi ama klomen kullanmiyorm bu ay akışına birakcz adetim 1 hfta snra oldu siz program uzerinden hesaplama yapiyor msunuz
Mutlaka paylascam ultrason resmi verirse onuda paylasirim cnmAmin canım :) çok sevindim.ilerlemeyi paylaş olur mu
Nasıl gidiyor Annesi keseyi gördünüz mü beta nasıl?Canım merhaba. Ben korunmayı bıraktım ve hamile kaldım hemen o ay.hiç program ya da yumurtlama falan takip etmedim. 2 güne bir ilişkiye girersen büyük ihtimalle kalırsın. Tabi stres yapma olursa olur olmazsa öbür ay diye kendini rahatlatıp akışına bırak. Ben öyle yaptım
Cnm reglin bittikten bi gün sonra başlayıp gün aşırı birliktelik yasaman lazım doktorum söylemişti her ay aynı zamanda yumurtlama olmadığından takvim ise yaramıyor pekKizlar yumurtlama tarihinizi netten hangi programla hesapliyosunuz ben bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve korunmayacm doktormda oyle syledi ama klomen kullanmiyorm bu ay akışına birakcz adetim 1 hfta snra oldu siz program uzerinden hesaplama yapiyor msunuz
Canım kimyasa gebelik yaşadim 14 Ağustosta 25 Ağustos ta hamile kaldım sakin korunma ve fırsatları değerlendir ben eşimle sadece iki gün görüşebildim Rabbim nasip etti folik asit kullan ve progestan iste doktordan ben 3 haftalıkken istedim iğne tedavisi oldum proluton şimdi 6.haftamizdayiz kesemiz göründü ama progestan kullanıyorum Rabbim sana da nasip etsinKizlar yumurtlama tarihinizi netten hangi programla hesapliyosunuz ben bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve korunmayacm doktormda oyle syledi ama klomen kullanmiyorm bu ay akışına birakcz adetim 1 hfta snra oldu siz program uzerinden hesaplama yapiyor msunuz
Nasıl gidiyor Annesi keseyi gördünüz mü beta nasıl?
Minnak minnaklar daha kurban olurum ben onlara Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahCanım çarşamba günü gidicem doktora.inşallah görürüz bakalımbeta değerini de en son cuma günü ölçtürmüştüm iyiydi. Yarın tekrar baktırıcam inşallah
Amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz meleklerimizeMinnak minnaklar daha kurban olurum ben onlara Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Minnak minnaklar daha kurban olurum ben onlara Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Trsekkur ederım yarın gidicem sen de göxüktü mü kese kaç haftalıkArtış gayet normal. Son testi 6 gün sonra yaptırmışsin pazar-cumartesi... çok normal. Benim gecen cuma 720 çıkmıştı. Bu cuma 10136.4 çıktı. Seninki de ikiye katlamis. Çoğul gebelik değil merak etme.
Canım çok iyi maşallah takip et ama 48 saatte bir ikiye katlamalı yada %60 artmalı Allah sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallahKızlar reglime 4 gün var..
25 agustosta son regli tarihim tahmını 22-23 eylüldede reglim..
Bugun ki değerım 102.64 sizce nasıll
Amin inş canım.. Salı tekrar baktıracagım ıns bır aksılık olmazCanım çok iyi maşallah takip et ama 48 saatte bir ikiye katlamalı yada %60 artmalı Allah sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah
Bnde bu ay daha rhatim sanki canim insallah hayrli saglikli gebeligim olur en kisa zmanda dua et bna canmCanım merhaba. Ben korunmayı bıraktım ve hamile kaldım hemen o ay.hiç program ya da yumurtlama falan takip etmedim. 2 güne bir ilişkiye girersen büyük ihtimalle kalırsın. Tabi stres yapma olursa olur olmazsa öbür ay diye kendini rahatlatıp akışına bırak. Ben öyle yaptım
Masllah canm ne guzel rabbim ins saglkli bi gebelik gecirmeni nasip etsn bnde korunmuyrm devam edicm calismalara :) folik asit kullanyrm da progestani hemen icemem ki doktor bna kimyasalda vermsti progestan var ewde ama bu ay akisina birakcz dedi ben kendilgmden başlayamam canm adet gecikmesinde kan degerme gore kullnrm doktor esliginde oyle degl mi igne daha mi etkiliCanım kimyasa gebelik yaşadim 14 Ağustosta 25 Ağustos ta hamile kaldım sakin korunma ve fırsatları değerlendir ben eşimle sadece iki gün görüşebildim Rabbim nasip etti folik asit kullan ve progestan iste doktordan ben 3 haftalıkken istedim iğne tedavisi oldum proluton şimdi 6.haftamizdayiz kesemiz göründü ama progestan kullanıyorum Rabbim sana da nasip etsin
Ewt orasi da var ayni olmayabiliyor 2 gunde bir iliski gerek rabbm nasp eder insCnm reglin bittikten bi gün sonra başlayıp gün aşırı birliktelik yasaman lazım doktorum söylemişti her ay aynı zamanda yumurtlama olmadığından takvim ise yaramıyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?