Bnde bu ay daha rhatim sanki canim insallah hayrli saglikli gebeligim olur en kisa zmanda dua et bna canm
Masllah canm ne guzel rabbim ins saglkli bi gebelik gecirmeni nasip etsn bnde korunmuyrm devam edicm calismalara :) folik asit kullanyrm da progestani hemen icemem ki doktor bna kimyasalda vermsti progestan var ewde ama bu ay akisina birakcz dedi ben kendilgmden başlayamam canm adet gecikmesinde kan degerme gore kullnrm doktor esliginde oyle degl mi igne daha mi etkili
Amiiin insaallah canm hayrlsyla hepimz icinAmin canim benim darısı başına inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Bilmiyorum ki gülüm bi doktor iğne vermişti bana diğeri de hap bakalım Rabbim ne nasip edecek
Amin canm sagolAllah gönlüne göre versin canım. Dualarım isteyen herkesle.
Zor olduğunu biliyorum ama takma kafaya ben 4 seneden beri tedavi goruyodum aşılama oldu tutmadı tüp bebek denedik olmadı iki ay oldu tedaviyi birakali ve bu ay hamileyim inşallah seninde olur cnmEwt orasi da var ayni olmayabiliyor 2 gunde bir iliski gerek rabbm nasp eder ins
Gerckten mucize gbi bi bebek insallah kucagina almak da nasip olur canm beb 1 senelik evliym bu ay klomen kullandm kimyasal gebelk gecrdim bakalm smdi nlcak 1 ay ara veryrz klomene hayrlsi ins rabbim aratmadan verirZor olduğunu biliyorum ama takma kafaya ben 4 seneden beri tedavi goruyodum aşılama oldu tutmadı tüp bebek denedik olmadı iki ay oldu tedaviyi birakali ve bu ay hamileyim inşallah seninde olur cnm
Nasıl gidiyor Annesi keseyi gördünüz mü beta nasıl?
Zor olduğunu biliyorum ama takma kafaya ben 4 seneden beri tedavi goruyodum aşılama oldu tutmadı tüp bebek denedik olmadı iki ay oldu tedaviyi birakali ve bu ay hamileyim inşallah seninde olur cnm
Gülüm benim 802 den bi anda 5465 e çıktı iğneden dolayı dediler bence gayet iyi keseyi görmediniz mi ?Canım benim cuma beta 431 idi bugün 1972 çıktı. Normal mi sence?
Gülüm benim 802 den bi anda 5465 e çıktı iğneden dolayı dediler bence gayet iyi keseyi görmediniz mi ?
Normal bence ne olur kötüyü düşünmeyelim artık ablamın dün gece kanaması başlamış öyle kötüyüm ki şuan hep iyi düşünelim Rabbim iyi haberler almayi nasip etsin iki düşüğü vardı 3.bebegini kaybetmek üzere muhakkak haber ver bana lütfen Allah'ım evlatlarımızi bizlere bağışlasın. ..Normalmi canım az önce eşim doktoruma sormuş kese için yarın gidicem hastaneye
Normal bence ne olur kötüyü düşünmeyelim artık ablamın dün gece kanaması başlamış öyle kötüyüm ki şuan hep iyi düşünelim Rabbim iyi haberler almayi nasip etsin iki düşüğü vardı 3.bebegini kaybetmek üzere muhakkak haber ver bana lütfen Allah'ım evlatlarımızi bizlere bağışlasın. ..
Hiçbişey yok bütün taramaları yapıldı tahliller eniştemin de ama nasip olmuyor 7-8 hafta yaşıyor sonra kaybediyoruz Allah im ona da bütün isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAminn canım yaa.allah ablanında yardımcısı olsun .inşallah bişey olmaz.sebebi belli mi düşüklerin?
Ben daha doktora gitmedim. Altıncı haftam bitti. Cuma günü giderim belki.Trsekkur ederım yarın gidicem sen de göxüktü mü kese kaç haftalık
O da normal. En az iki kat artması gerekiyor. Fazla da artabilir bazı günler. Sonraki artışı zaten iki katı olmuş hep. Benim ilk hamileligimde de böyle fazla artis olmuştu. 200 kusurden 880 e çıkmıştı. Hamileler çok endişeli oluyor zaten yapılan yorumlarla kafalarinda soru işareti birakmayalim diye arkadaşa açıklama yaptım. En doğrusunu doktoru bilir.237 den iki sonra 970 olmuş yazınca bana fazla geldi.2 gun arayla 4 kati falan artis oluyor.
O da normal. En az iki kat artması gerekiyor. Fazla da artabilir bazı günler. Sonraki artışı zaten iki katı olmuş hep. Benim ilk hamileligimde de böyle fazla artis olmuştu. 200 kusurden 880 e çıkmıştı. Hamileler çok endişeli oluyor zaten yapılan yorumlarla kafalarinda soru işareti birakmayalim diye arkadaşa açıklama yaptım. En doğrusunu doktoru bilir.
Yazdığım yorum sert değildi ama içinde bulunduğunuz ruh hali sebebiyle ki sikintinizi bilemem baya bir ters okumussunuz. Her şeyi saldırı olarak algilamayin. Bebeginize zarar... sakin olun.En doğrusunu doktorun bildiğini bildiğim için yorumlarımı sizin gibi kesin bir dille yapmadım yapmam da zaten.ayrıca hamile biri olarak hamilelerin ne hissettiğini de gayet iyi biliyorum .yaptığım yorum da çoğul gebelik üzerine idi.bunun bi anne adayını kötü etkileyeceğini de düsünmüyorum
Yazdığım yorum sert değildi ama içinde bulunduğunuz ruh hali sebebiyle ki sikintinizi bilemem baya bir ters okumussunuz. Her şeyi saldırı olarak algilamayin. Bebeginize zarar... sakin olun.
Hiçbişey yok bütün taramaları yapıldı tahliller eniştemin de ama nasip olmuyor 7-8 hafta yaşıyor sonra kaybediyoruz Allah im ona da bütün isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
aferinGayet sakinim merak etmeyin. Ters okumadım ve ters yorum yapmadım. Siz nasil yorum yaptıysanız aynı üslupla cevap verdim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?