Beta degerinin artmasını bekleyenler

Çok erken yapmışsın canım. 3 düşüğün nedeni neymiş peki.çok geçmiş olsun
Ben de sadece pihtilasma cikti diger her sey temiz ama 8 haftalik iken igne kullanmama ragmen kaybettim doktorum da pihtilasmadan o kadar erken dusmez diyor sebebini kimse bilmiyor işim allaha kaldi artik o yüzden korkularim yine başladi inş bu seferki sağlikli olur bana dua edin

Merhaba arkadaşlar beta hcg 211.3 ne demek acile gittim sancim var diye kan testi yapıldı Dr muhtemelen gebesin dedi ama net birşey demedi bilgisi olan varsa yardım edin lütfen

Amin canım. Stresini azaltmaya çalış çünkü çok etkiliyor biliyosun. Bazen ne yaparsak yapalım önümüze geleni yaşıyoruz.

Merhaba arkadaşlar beta hcg 211.3 ne demek acile gittim sancim var diye kan testi yapıldı Dr muhtemelen gebesin dedi ama net birşey demedi bilgisi olan varsa yardım edin lütfen
Canım 2 günde bir 2 katı artması lazım.1500 olunca kese görünüyor genelde. O yüzden takipte ol

selamlar, benim kan testi sonuçlarım
9 eylülde 84,
13 eylülde 537,
15 eylülde 2211 çıktı.
Artışlar normal midir?
Biraz sabredip kalp atışlarını duyabileceğimiz hafta doktora gitmek istiyorum.
Son regli tarihim 15 ağustostu. Ne zmn için doktor randevusu almalıyım?
Tecrübeli anne adayları yorumlarınızı bekliyorum

keseyi görebilirsin aslında şimdi benimde 34,126,802,5645 idi 4 5 haftalık galiba dimi ?

Gara

Benm ilk beta hcgm 21 di :)
İki gün sonra 72
4 gün snra 359
6 gün snra sonra ise 3333 idi.
3333 sonucunu gördükten 5 gün snra keseyi gördük. 1 hafta snra da kalp atışını :)
Allah herkese nasip etsin insallah
Canım ilk sonucunu aldığında adetin geçmişmiydi

Doktora pazartesi gidicem ailede yok hic ikiz

O belli olmaz canım. Normalde 2 günde 2 katı artması gerekiyor. Senin ki baya artmış. Çoğul ve mol gebelikte artar bu kadar.mol gebelik olacağını sanmam çünkü onda saçma sapan yükselme oluyor diye biliyorum. Çoğul olabilir. Sonucunu yaz bana da

Bana biraz yüksek gibi geldi canım. Çoğul gebelik falan olabilir. Doktor yorum yapmadı mı .en kısa sürede kadın dogumcuya git

Doktora pazartesi gidicem ailede yok hic ikiz
Artış gayet normal. Son testi 6 gün sonra yaptırmışsin pazar-cumartesi... çok normal. Benim gecen cuma 720 çıkmıştı. Bu cuma 10136.4 çıktı. Seninki de ikiye katlamis. Çoğul gebelik değil merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…