- 19 Temmuz 2025
- 7
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi yorgunordulu
-
Degerleriniz dusuk artmis ama belli de olmaz. Doktorunuza danisin gerekli gorurse progestan verir. Umarim saglikla ilerler sonrasinda degerlerinizMerhaba beta değerlerim 2 gün arayla
61 , 105, 127 ,204 ve 276 kimyasal gebelik vs mi kahverengi lekelenme de oldu düşük mü yapıyorum
İnşallah olumlu olurDegerleriniz dusuk artmis ama belli de olmaz. Doktorunuza danisin gerekli gorurse progestan verir. Umarim saglikla ilerler sonrasinda degerleriniz
Değerler düşük malesef. Ama en net yorumu doktorunuz yaparMerhaba beta değerlerim 2 gün arayla
61 , 105, 127 ,204 ve 276 kimyasal gebelik vs mi kahverengi lekelenme de oldu düşük mü yapıyorum
Bugün kü değerim 503 oldu. Doktor kesin bir şey demiyorDeğerler düşük malesef. Ama en net yorumu doktorunuz yapar
Çok yavaş artıyor ama yine de bir daha tekrarlamanızı ister muhtemelen doktorunuz yorum yapmıyorsaBugün kü değerim 503 oldu. Doktor kesin bir şey demiyor
Kaçıncı gün ?Bugün kü değerim 503 oldu. Doktor kesin bir şey demiyor
503 olması umut vermiş.. bütün testler aynı yerde ve aynı saatlerde mi yapıldı? İlk baştaki değerleriniz düşük görünüyor ama İnşallah toparlıyordurBugün kü değerim 503 oldu. Doktor kesin bir şey demiyo
Aynı yerde aynı saatlerde yaptırıyorum503 olması umut vermiş.. bütün testler aynı yerde ve aynı saatlerde mi yapıldı? İlk baştaki değerleriniz düşük görünüyor ama İnşallah toparlıyordur
Çok üzüldümBenim bu şekilde 6 bine kadar çıktı ama maalesef gelişim olmadığı ve kalp atışı görülmediği için sonlandı
Çok üzüldüm11 günKaçıncı gün ?
Merhabalar acaba bu değerlerin günü nedir yani ilk betayı kaçıncı gün yaptırdınızMerhaba beta değerlerim 2 gün arayla
12sinde yaptırdımMerhabalar acaba bu değerlerin günü nedir yani ilk betayı kaçıncı gün yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?