• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerlerime bakar mısınız😔😔

dlngltkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba herkese. Ben çok zor günler geçirdim ve bana bir mucize geldi. Hikayemi daha uzun anlatmak isterim bir gün ama kısaca bana erken evre ilik kanseri teşhisi koyduktan sonra 3-4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Ben yıllarca denedim ama olmadı şimdiyse bu bana allahımın verdiği bir mucize oldu. Size sorum ise şu; beta değerim 48 saat arayla 333-491-596 kese alttan muayene ile görüldü 3,4mm diyor doktor. Ayrıca progesteron da 13 çıktı. Çok az artıyor beta sizce neden olabilir? Biraz kaygılıyım bana yardımcı olabilir misiniz sizce sağlıksız mı? Kanserden dolayı tutunmama ihtimali var kanım çok koyu yani besleyememe durumu var onunla ilgili de iğne kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_4748.webp
    IMG_4748.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba herkese. Ben çok zor günler geçirdim ve bana bir mucize geldi. Hikayemi daha uzun anlatmak isterim bir gün ama kısaca bana erken evre ilik kanseri teşhisi koyduktan sonra 3-4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Ben yıllarca denedim ama olmadı şimdiyse bu bana allahımın verdiği bir mucize oldu. Size sorum ise şu; beta değerim 48 saat arayla 333-491-596 kese alttan muayene ile görüldü 3,4mm diyor doktor. Ayrıca progesteron da 13 çıktı. Çok az artıyor beta sizce neden olabilir? Biraz kaygılıyım bana yardımcı olabilir misiniz sizce sağlıksız mı? Kanserden dolayı tutunmama ihtimali var kanım çok koyu yani besleyememe durumu var onunla ilgili de iğne kullanıyorum.
Merhaba, üzmek istememekle birlikte sağlıklı bir hamilelik olarak gözükmüyor beta iki katı artmamış. Tam iki katı olmasa bile iki katına yakın da bir artış söz konusu değil. İki kere yaşadım bu durumu o yüzden biliyorum. Çokk ama çokk geçmiş olsun öncelikle tedavinizi olun her şeyden önce sizin sağlığınız. Bu sürede de yumurtalıklarınızı dondurabilirsiniz. Hastalığınız geçtiğinde tekrardan sağlıklı gebelik elde edebilirsiniz :(

Merhaba, üzmek istememekle birlikte sağlıklı bir hamilelik olarak gözükmüyor beta iki katı artmamış. Tam iki katı olmasa bile iki katına yakın da bir artış söz konusu değil. İki kere yaşadım bu durumu o yüzden biliyorum. Çokk ama çokk geçmiş olsun öncelikle tedavinizi olun her şeyden önce sizin sağlığınız. Bu sürede de yumurtalıklarınızı dondurabilirsiniz. Hastalığınız geçtiğinde tekrardan sağlıklı gebelik elde edebilirsiniz :(
Teşekkür ederim… peki sizin de aynı mıydı yani kese falan göründü ama sonlandı mı bu dış gebelik mi oluyor şimdi?

Teşekkür ederim… peki sizin de aynı mıydı yani kese falan göründü ama sonlandı mı bu dış gebelik mi oluyor şimdi?
Peki kanser olduğunu nasil şüphelendiniz ki erken evre ya geçmiş olsun inşallah Allah büyüktür bebek konusu içinde eğer tehlikesi yoksa sizin icin zaten zamanla tutunur doktorda bir yasak koymasa ama sağlıklı değilse düşer düşünce de bence önce tedavi sonra bebek ☺️😘

Peki kanser olduğunu nasil şüphelendiniz ki erken evre ya geçmiş olsun inşallah Allah büyüktür bebek konusu içinde eğer tehlikesi yoksa sizin icin zaten zamanla tutunur doktorda bir yasak koymasa ama sağlıklı değilse düşer düşünce de bence önce tedavi sonra bebek ☺️😘
Belirti yaşamadım ameliyat olmam gerekiyordu kan verdiğimde sonuçlar çok yüksek çıktı sonra genetik testler v.s derken böyle bişey geldi başımıza. Trombosit yüksekliğinden dolayı nadir görülen myeleofibrozis kanseri. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Çok teşekkürler cevaplarınız için💕

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Şu an öncelikli olan sizin sağlığınız. En az ihtiyacınız olan şey de fazladan stres yükü. Bu gebelik durumunun sonucu sizin yapacağınız herhangi bir şeyle değişmeyecek maalesef, zaten doktor kontrolündesiniz. Umarım sağlıkla ilerler ama ilerlemese de hamile kalabilmiş olmanız ilerisi için de fazlasıyla umut verici bir durum. Mavi Mor Yeşil'in de dediği gibi, kullanılan ilaçlar tedavinizi etkilemeyecekse, yumurta dondurup iyileştikten sonra tekrar çocuk deneyebilirsiniz. Ablam da geçmişte kanser teşhisi alıp yumurtalarını dondurdu. Bu süreçte her şeyin en iyisini diliyorum sizin için.

doktorunuz bir süre daha takip eder sizi. bizler bilemeyiz ki . Allah bir mucize vermişse belki devamı da gelir. sakin olun demek size çok zor olacak biliyorum. ama sakin kalıp doktor kontrollerinizi düzenli yapın. nasipte varsa herşey güzellikle olur. size dua edeceğim :)

Belirti yaşamadım ameliyat olmam gerekiyordu kan verdiğimde sonuçlar çok yüksek çıktı sonra genetik testler v.s derken böyle bişey geldi başımıza. Trombosit yüksekliğinden dolayı nadir görülen myeleofibrozis kanseri. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Çok teşekkürler cevaplarınız için💕
Rabbim şifa versin inşallah

Değer takibi ile sürecin takip edilmesi gerekiyor bir sonraki kan verdiğinizde Dr. daha net şekilde gebelik ilerleyişi hakkında bilgi verecektir size. Gebe kalabilmek bile önemlidir hele ki sizin için böyle bir dönemde bunun olması şans gibi bir şey. Her gebelik sağlıklı/sağlıksız farketmeksizin bir sonraki gebeliği daha iyi forma ulaştırabiliyor burda okuduğum bir çok arkadaşım var düşük/kimyasal/boş kese hepsi kısa sürede yeniden hamile kalıyor. Onun için bu gebelik nasıl devam ederse etsin her koşulda iyi hissedin. Önceliğiniz kendinizsiniz.🌿 Acil şifalar diliyorum.💛

çok geçmiş olsun bende size dua edeceğim, inşallah olumlu haberlerinizi yazarsınız

Back
X