beta hcg 0 olup da hamile kalan oldu mu?

nesdem

prensesini buyutuyor:-)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
6.813
517
198
kızlar ovulasyonun 7. gününde kan testi yaptırdım beta hcg 0 çıktı. sizce umudu kesmeli miyim?adetime 1 hafta vardı.

kızlar ovulasyonun 7. gününde kan testi yaptırdım beta hcg 0 çıktı. sizce umudu kesmeli miyim?adetime 1 hafta vardı.

adetine bir hafta varken neden hayal kırıklığı yaşamak istiyorsun anlamadım.. hamilelik belirtisi yaşıyormusun? kan kesin sonuç verir.. hatta benim burda bi arkadaş adetine 1 hafta kala idrar tesiti yaptı ikinci cizgi silik cıktı sonraki gunlerde yaparak hamileliği iyice kesinleştii koyu çizgiyi gördü beta hcg 98 cıkmıstı... bence kendını kötüye alıştır iyi cıkarsa şansına demişler... umarım inşallah hamilesindir....

testi merakımı gidermek için yaptırmadım canım. ağzımdaki yaralar için kullanmam gereken bir ilaç vardı ve gebelikte kullanılmaması gerektiği için doktora durumu anlatınca test yapalım dedi.

testi merakımı gidermek için yaptırmadım canım. ağzımdaki yaralar için kullanmam gereken bir ilaç vardı ve gebelikte kullanılmaması gerektiği için doktora durumu anlatınca test yapalım dedi.

kusura bakma bende senin hasta oldugunu nerden bilebilrdim ... sadece üzülme anlamadım niye yaptırdın dedimm neyse geçmiş olsun

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

kusura bakma bende senin hasta oldugunu nerden bilebilrdim ... sadece üzülme anlamadım niye yaptırdın dedimm neyse geçmiş olsun

sorun yok canım. ben serzenişte bulunurcasına yazmadım. kusura bakılcak bir durum yok zaten. herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin allah.

canım aynı senin durumundayım adetime 3-4 gün varken (tam kestiremiyorum ama) yani dün kan testi 0,00 çıktı acaba yükselirmi yaa normalde 0,1 falan çıkardı hiç 0,00 çıkmadı niye böyle oldu bilmiyorum:18: senin belirtilerin varmı?

eğer adet duzensızlığınız varsa ,,adetlerınız geleceği gunu kestıremıyorsanız,pkoluysanız kan testınede hemen guvenmeyın. benim adetlerım hıç duzenlı gelmedı ona rağmen 30 gunde adetım gelmeyınce kan testınde baktırdım.1.12 mı ne çıktı gebelık yoktu yanı. bende soğan adacayı ne varsa ıctım gene adet gelmedı. 10 gun sonra doktora gıtcektım adet sokturucu versın dıye hoopp suprızzzz
demem okı adetı duzenlı gelmeyenler hemen ınanmasın teste
ALLAH ısteyen herkese versın ınş aratmasın

canm bende pco hastasıyım adet düzensizligi fln herşey vrdı bnde 11 ocakta kan testi yptırdım 0.19 cıkktı tabi bn adetimin gelmesini bkliyorm 29 u oldu hala gelmedi bide hamilelk belirtileri vardı baş dönmesi bulantı fln .lk önce idrar testi ypptım 2. cizgim silik cıktı sonra emn olamadım kan testi yptırdım ama hiç umutlu degldim ne yln söylim bi baktım bebegim geliyo :) 120 cıktı .. şimdi 800lerde betam .doktorum geç döllenme olmuş dedi ..

kızlar örneklerinizi okudukça ümitleniyorum..inşallah hakkımızda hayırlısı olur. bugün adetime 4 gün var. göğüslerim patlayacak gibi. mavi mavi damarlar var. karnıma sancılar saplanıyor ve sonra geçiyor. yalnız kızlar benim normalde akıntı olur normal düzeyde. ama bu ay ovulasyon dışında nerdeyse yok denecek kadar akıntım var. normalde adetime bir kaç gün kala akıntım artardı ama şimdi yok. kafam karışıyo. inşallah hamileyizdir...ama değilsek de üzülmek yok...

canım belirtilerim var ama ayırt edemiyorum ki...bilemedim ben neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğunu...ümitlenmeyim diyorum ama insan ister istemez ümitleniyor. inşallah hamileyizdir:))))

merhaba kızlarrrr bugün müjdee ben de :) benim adetlerim çok düzensiz ve 3 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum. bu ayda hamilelik istiyordumm. doktora gittim eşim doğuda görev yaptığı için sürekli izne gelemiyordu. bu ay geldi izne doktorumda kesin olsun diye klomen kullandırdı sonrada 22 mm tek yumurtalık oluştu. üstelikde tüpümün biri yok. bugünde kontrole gittim ovülasyon olmuş yani çatlamışş. benim vücudum alarm vermeye başladı mide bulantısı ve kokuları çok iyi alıyorum. doktorda hormon seviyelerimin yükselmeye başladığını söyledi. ayın 11 ine de kan testine çağırdı inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr :)))))))) bu arada eğer hamilelik belirtileriniz var ama sonuç çıkmıyorsa doktora görünün dış gebelik olabilir. dış gebelikte adet gecikmesi olmakla birlikte mutlaka kanamanız oluyor kızlar dikkat başıma geldiği için.

benim adetime 6 gun kala 0.34 cikmisti.. adey gunumde 93 cikti.. suan 4 haftalk..darisi tum isteyenlern basina inss.. yani erken yaptrdiniz testlere cok guvenmeyin ufak bi suphenz varsa ilac icmeyin bence:/

canım ilaç değil de ağzımda aftlar çıktı onun için merhem verdi doktor testin sonucuna güvenerek. bir iki kez sürdüm sonra vazgeçtim.senin belirtilerin neydi canım.

canımmmmm inşallah hamilesindir. beklemek çok zor değil mi...ben belirtilerimi dinledikçe bir şeyler daha çıkıyor ve ümitleniyorum. hayal kırıklığı olsun istemiyorum.

canımmmmm inşallah hamilesindir. beklemek çok zor değil mi...ben belirtilerimi dinledikçe bir şeyler daha çıkıyor ve ümitleniyorum. hayal kırıklığı olsun istemiyorum.

evet çok zor beklemek çok çalıştık ama bakalımmm vücudunu çok iyi tanıyorsan canım hemen anlayabilirsin mesela bende leğen kemiklerimin oralar damarlarla dolmuş ben farketmedim ama eşim farketti dün. doktorda var bişey ama kanda tam bakalım dedi hayırlısı olsunnnn. ayaklarımda buz gibi kalorifere dayadığım halde donuyor. önceden düşük yağtığımdada aynı belirtiler olmuştu.

canım aynen. ayaklarım ovulasyondan beri donuyor. sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayağımın altına. eskiden adetten birkaç gün önce donardı. o dediğin damar bende de var ama damarlara çok güvenmiyorum ben. çünkü adet öncesi de belirginleşiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…