kızlar ovulasyonun 7. gününde kan testi yaptırdım beta hcg 0 çıktı. sizce umudu kesmeli miyim?adetime 1 hafta vardı.
testi merakımı gidermek için yaptırmadım canım. ağzımdaki yaralar için kullanmam gereken bir ilaç vardı ve gebelikte kullanılmaması gerektiği için doktora durumu anlatınca test yapalım dedi.
kusura bakma bende senin hasta oldugunu nerden bilebilrdim ... sadece üzülme anlamadım niye yaptırdın dedimm neyse geçmiş olsun
kızlar ovulasyonun 7. gününde kan testi yaptırdım beta hcg 0 çıktı. sizce umudu kesmeli miyim?adetime 1 hafta vardı.
canım aynı senin durumundayım adetime 3-4 gün varken (tam kestiremiyorum ama) yani dün kan testi 0,00 çıktı acaba yükselirmi yaanormalde 0,1 falan çıkardı hiç 0,00 çıkmadı niye böyle oldu bilmiyorum:18: senin belirtilerin varmı?
benim adetime 6 gun kala 0.34 cikmisti.. adey gunumde 93 cikti.. suan 4 haftalk..darisi tum isteyenlern basina inss.. yani erken yaptrdiniz testlere cok guvenmeyin ufak bi suphenz varsa ilac icmeyin bence:/
merhaba kızlarrrr bugün müjdee ben de :) benim adetlerim çok düzensiz ve 3 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum. bu ayda hamilelik istiyordumm. doktora gittim eşim doğuda görev yaptığı için sürekli izne gelemiyordu. bu ay geldi izne doktorumda kesin olsun diye klomen kullandırdı sonrada 22 mm tek yumurtalık oluştu. üstelikde tüpümün biri yok. bugünde kontrole gittim ovülasyon olmuş yani çatlamışş. benim vücudum alarm vermeye başladı mide bulantısı ve kokuları çok iyi alıyorum. doktorda hormon seviyelerimin yükselmeye başladığını söyledi. ayın 11 ine de kan testine çağırdı inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr :)))))))) bu arada eğer hamilelik belirtileriniz var ama sonuç çıkmıyorsa doktora görünün dış gebelik olabilir. dış gebelikte adet gecikmesi olmakla birlikte mutlaka kanamanız oluyor kızlar dikkat başıma geldiği için.
canımmmmm inşallah hamilesindir. beklemek çok zor değil mi...ben belirtilerimi dinledikçe bir şeyler daha çıkıyor ve ümitleniyorum. hayal kırıklığı olsun istemiyorum.
canım belirtilerim var ama ayırt edemiyorum ki...bilemedim ben neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğunu...ümitlenmeyim diyorum ama insan ister istemez ümitleniyor. Inşallah hamileyizdir:))))
evet çok zor beklemek çok çalıştık amabakalımmm vücudunu çok iyi tanıyorsan canım hemen anlayabilirsin mesela bende leğen kemiklerimin oralar damarlarla dolmuş ben farketmedim ama eşim farketti dün. doktorda var bişey ama kanda tam bakalım dedi hayırlısı olsunnnn. ayaklarımda buz gibi kalorifere dayadığım halde donuyor. önceden düşük yağtığımdada aynı belirtiler olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?