Kızlarr sizce 0,00 dan yükselirmi hiç duydunuzmu?
Kızlarr sizce 0,00 dan yükselirmi hiç duydunuzmu?
canım aynen. ayaklarım ovulasyondan beri donuyor. sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayağımın altına. eskiden adetten birkaç gün önce donardı. o dediğin damar bende de var ama damarlara çok güvenmiyorum ben. çünkü adet öncesi de belirginleşiyorlar.
bilmiyorum canım benim hiç ayaklarım bu kadar üşümemişti adetine kaç gün var senin?
4 gün var canım..benim de hiç böyle donmazdı ayaklarım.
eee canım sen gidip kan tahlili yaptırsana hemennn benim doktorumda adetimden 4 gün önce yapacak kan tahlilimi seninkide çıkar düşük çıksa bile 2 gün sonra tekrar isterler yükselme varsa hamilesindirr. yerinde olsam durmazdımmm
canım ovulasyonun 7. günü yaptırdım sıfır çıktı. belki doğrusu 0dır diyerek ümitlenmek istemiyorum. gerçi henüz döllenme bitmediği için sıfır çıkmış olabilir ama ne bileyim ümitlenmek istemiyorum...
merhaba kızlar benimde son regl tarihi 10 ocak...beklenen ise 5 şubat..26 günde bir regl oluyorum.25 ocakda grip nedeniyle doktora gittiğimde doktorum ilaç vereceğinden dolayı beta hcg yaptı değer sıfır....ilaçları kullan bu ay hamilelik yok dedi...ve kullandım şu anda bir günüm var ve hiç belirtim yok.turuncu gibi akıntım var ateş basıo beni..idrar da koyu...sizce durumum nedir..sonuçta yaptığı beta hcg çok erken değilmiydi?
of yaaa kafam çok karıştı...
ama şuan kesin çıkar canım çünkü bebek adete 5 gün kala yerleşmiş oluyor.
canım ilaç değil de ağzımda aftlar çıktı onun için merhem verdi doktor testin sonucuna güvenerek. bir iki kez sürdüm sonra vazgeçtim.senin belirtilerin neydi canım.
cnm dayanabilirsen eger sabret kullanma bence nolur nolmaz cunku.. benm belirtilerim akinti idrar rengimde koyulasma gogus ucumda ufacik sivilce gbi seyler oldu hafif bi mide bulantisi ama bide adet olcakmisim gbi agrilarm vardi alt karinda sertlik sag tarafimda ozellikle batma gbi bisey oluyor simdide... adetime 2gun kala idrarda cok silik bi cizgi cikti 1gun kala yaptm daha koyuydu cizgi adet gunumdede kan yaptirdm 93 ckti sanirm gec dollenme..hadi insallahh seninkide oyledirr
canım inşallah hamileyimdir ben de...benim de göğüslerimde nokta nokta şeyler çıktı. eskiden zaten varlardı ama çok miniklerdi şimdi büyüdüler. ama benim hiç akıntım yok. her ay akıntım olur ama bu ay yok...beklemek çok zor..ben çok umutlanmak istemiyorum ama elimde değil.
eğer adet duzensızlığınız varsa ,,adetlerınız geleceği gunu kestıremıyorsanız,pkoluysanız kan testınede hemen guvenmeyın. benim adetlerım hıç duzenlı gelmedı ona rağmen 30 gunde adetım gelmeyınce kan testınde baktırdım.1.12 mı ne çıktı gebelık yoktu yanı. bende soğan adacayı ne varsa ıctım gene adet gelmedı. 10 gun sonra doktora gıtcektım adet sokturucu versın dıye hoopp suprızzzz
demem okı adetı duzenlı gelmeyenler hemen ınanmasın teste
ALLAH ısteyen herkese versın ınş aratmasın
slm bende şubatın 10 da olmuştum ama hala adet olmadım 3 ğün önce kan testi verdim 1.20 çıktı hala hamile olabilirmiyim acaba 12 ğün geciktim 41 ğündür adet olmdım
cnm dediğim gıbı eğer adatlerın duzensız ama baya duzensız gelıyosa benım 40-45-50 -35 gunde hıç bellı olmuyodu o zaman hıç bellı olmuyo . ama duzenlı gelıyosa o zaman sonuç kesındır. hakkında hayırlısı ınş
senınde duzensız gelıyo oyleyse. bebek ıstıyorsan doktora görunmeden ılac felan alma sakın nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?