beta hcg 0 olup da hamile kalan oldu mu?

Ben çatlatma iğnesinden 2 hafts sonra beta hcg tahlili yaptırdım. Sonuç 0.0 .dün adet olmam gerekiyordu. Bugün oldum. Hepimiz için hayırlısı.

kizlar acil yardım istiorum adete 2gün kala kan testi 0.34 yok dedi dokdor yükselme yasayan vami yada yükselme olabirmi ilk defa böyle 34 oldu daha önce hep 0dı

kizlar acil yardım istiorum adete 2gün kala kan testi 0.34 yok dedi dokdor yükselme yasayan vami yada yükselme olabirmi ilk defa böyle 34 oldu daha önce hep 0dı
canım benim adetimin 2.günü 8.temmuzda 0 çıktı.9.günü 15 temmuzda 133 çıktı.perşembe günü 23 temmuzda tekrar gideceğim

canım benim adetimin 2.günü 8.temmuzda 0 çıktı.9.günü 15 temmuzda 133 çıktı.perşembe günü 23 temmuzda tekrar gideceğim
innsalhh allh gönlünün istedigini versin adetime 2gün kala demiştim 34 cıkmıştı adet günü 32ye düşmüş tabi dün olmam gerekti olmadım yükselecegindende hiç umudum kalmadı

innsalhh allh gönlünün istedigini versin adetime 2gün kala demiştim 34 cıkmıştı adet günü 32ye düşmüş tabi dün olmam gerekti olmadım yükselecegindende hiç umudum kalmadı
Allahtan ümit kesilmez canım,önceki düşük olunca ben de şimdi Allahım sen verirsin sen alırsın diyorum

Kızlar başka bir başlığa yazdım. Sizinle de paylaşmak için buraya da yapıştırıyorum.

"Kızlar benim planlı olduğu için belirtileri kendimi dinleyerek fark ettim.
Yoksa plansız kalan biri eğer vücudunu da tanımıyorsa adet belirtisi ile hamilelik belirtisini birbirinden ayıramaz bence.

• İkisinde de göğüslerde hassasiyet ve acıma var.
  • İkisinde de kasık ve bel ağrısı var.
  • İkisinde de adette başlamadan birkaç gün önce, gebelikte tutunma ve sonrasındaki günlerde kahverengi açık renk lekelenme ve akıntı var.
  • İkisinde de baş ağrısı var.
  • İkisinde de yorgunluk var.
  • İkisinde de sinirlilik ve ruh halinde değişiklikler var (hormonlardan)
  • İkisinde de mide bulantısı var (hormonlardan olabiliyor) benim özellikle adet öncesi çok bulanırdı
  • İkisinde de (eğer bünyesi zayıf bir hanfendüyseniz) baş dönmesi ve halsizlik var.
  • İkisinde de rahimde ve içinizde hafif kasılmalar, batmalar oluyor.

Kısacası;
Eğer hamile kalmak istemiyorsanız ve hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsanız
Eğer hamile kalmak istiyorsanız ve hemen öğrenmek istiyorsanız

Kan testi yaptırın.
Beklenen adet tarihini birkaç gün geçince kesin sonuç verir.
İdrar testine de güvenmeyin. Bazen çat diye sonuç çıkıyor ama ben mesela hatıra saklayayım diye bir test aldım (en pahalısından) bir hafta kadar önce. Negatif çıktı :) bHCG seviyem 500 üstü olmasına rağmen :)"

ben de şu an sizin gibiyim, adetim 31 temmuz du 1 eylül de 0,1 çıkmıştı değerim, doktor adet söktörücü verdi ama kullanmadım. bu gün 8 gün hala adet olmadım. sabah yaptığım idrar testi de çok dikkatli bakarsam hayalet gibi bir çizgi var sanki ama kendimi de kandırıyo olabilirim. kan vermeye korkuyorum, böyle yazıları da okuyunca sizin gibi umutlanıyorum çok, başka belirtiniz varmışdı. mesela benim akıntım falan yok ama arada bir sağ kasığıma batma gibi bir ağrı geliyo bir de 2 haftadır çok fazla belim ağrıyo son birkaç gündür daha da arttı. sizde de böyle belirtiler varmıydı ?

evet bel ve kasık ağrısı bende de vardı.göğüs ağrısı ve bulantılar çok sonra başladı.bence bir kaç test daha yapın

evet bel ve kasık ağrısı bende de vardı.göğüs ağrısı ve bulantılar çok sonra başladı.bence bir kaç test daha yapın
bu gün idrar testi yapacam yeniden çarşambaya kadar da adet olmazsam yeniden an tahliyi yaptırıcam 11 günü olmuş oluyo zaten çarşamda, artık o zaman da negatif çıkarsa adet söktürücüyü içerim napayım

evet hemen içme bekle,geç döllenme olabiliyor çünkü canım.

evet hemen içme bekle,geç döllenme olabiliyor çünkü canım.
bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. yine kan tahlili yine 0,100 artık da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydim

sen bilirsin canım.başka bir doktora da görün derim ama 11.günde de az da olsa çıkması lazımdı.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme,vardır bir hayır

Aa bilmiyodum benim de 0.1 cikmisti. Hemen sokturucuyu ictim. Ama benim adetim 3 hafta gecikmisti. Nasil oluyor bu isler? Hemen sokturucu almamak mi lazim?

Aa bilmiyodum benim de 0.1 cikmisti. Hemen sokturucuyu ictim. Ama benim adetim 3 hafta gecikmisti. Nasil oluyor bu isler? Hemen sokturucu almamak mi lazim?
bir çok bayanda olabiliyormuş,benim hamile olduğum çıkmıyordu testlerde ama ben hissediyordum,burası sayesinde de umutlandım haklılarmış.bir çok bayan bilmeden çocuk hemen düşüp adetle beraber gelebiliyormuş anne farketmiyormuş bile bazen.

Hayirli olsun. :)) adetin kac gun gecikmisti acaba?

sen bilirsin canım.başka bir doktora da görün derim ama 11.günde de az da olsa çıkması lazımdı.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme,vardır bir hayır
evet hayırlısı olsun, çok da kilo aldım,kilo vereyim biraz otlar falan içeyim hem, adet olamayınca çok kötü birşeymiş, son bir haftada doğrudürüst hiçbirşey yemediğim halde 4 kilo aldım, belkide ödem olmuştur heryerim bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi, zaten zayıf değilim iyice obeeze yaklaştım, bu halimle hamile kalsam zaten 100 kilo olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…