Foruma hamilelik knusu icin uye oldum. Eskiden beri takip ediyorum ancak yazmak bu gune kismetmis. Evleneli 4 ay oldu. Bebek istiyoruz. 16 ekim ve 13 kasim son regl tarihlerim. Ve bugun 14 aralik. Beta hcg yaptirdim 0.0 cikti. Gecen ay yaptirdigimda sonuc 2,3 du. Anlam veremedim sifir cikmasina, sasirdim. Doktor 'gebelik yok' deyince yikildim. Peki son zamanlarda artan bel agrimin, kasiklarima ara ara gelen batma hissinin, yumurtaliklarimdaki sizlamanin, agzimdaki bu tuhaf hissin aciklamasi ne olabilir?
Ben mi kandirdim hep kendimi? Beta hcgnin erken yapilmis ve bu yuzden yanlis cikma ihtimali var midir? Ya da sifir ciktigi halde sonra hamile kalan var mi aramizda?
Ben çatlatma iğnesinden 2 hafts sonra beta hcg tahlili yaptırdım. Sonuç 0.0 .dün adet olmam gerekiyordu. Bugün oldum. Hepimiz için hayırlısı.
canım benim adetimin 2.günü 8.temmuzda 0 çıktı.9.günü 15 temmuzda 133 çıktı.perşembe günü 23 temmuzda tekrar gideceğimkizlar acil yardım istiorum adete 2gün kala kan testi 0.34 yok dedi dokdor yükselme yasayan vami yada yükselme olabirmi ilk defa böyle 34 oldu daha önce hep 0dı
innsalhh allh gönlünün istedigini versin adetime 2gün kala demiştim 34 cıkmıştı adet günü 32ye düşmüş tabi dün olmam gerekti olmadım yükselecegindende hiç umudum kalmadıcanım benim adetimin 2.günü 8.temmuzda 0 çıktı.9.günü 15 temmuzda 133 çıktı.perşembe günü 23 temmuzda tekrar gideceğim
Allahtan ümit kesilmez canım,önceki düşük olunca ben de şimdi Allahım sen verirsin sen alırsın diyoruminnsalhh allh gönlünün istedigini versin adetime 2gün kala demiştim 34 cıkmıştı adet günü 32ye düşmüş tabi dün olmam gerekti olmadım yükselecegindende hiç umudum kalmadı
ben de şu an sizin gibiyim, adetim 31 temmuz du 1 eylül de 0,1 çıkmıştı değerim, doktor adet söktörücü verdi ama kullanmadım. bu gün 8 gün hala adet olmadım. sabah yaptığım idrar testi de çok dikkatli bakarsam hayalet gibi bir çizgi var sanki ama kendimi de kandırıyo olabilirim. kan vermeye korkuyorum, böyle yazıları da okuyunca sizin gibi umutlanıyorum çok, başka belirtiniz varmışdı. mesela benim akıntım falan yok ama arada bir sağ kasığıma batma gibi bir ağrı geliyo bir de 2 haftadır çok fazla belim ağrıyo son birkaç gündür daha da arttı. sizde de böyle belirtiler varmıydı ?canım benim adetimin 2.günü 8.temmuzda 0 çıktı.9.günü 15 temmuzda 133 çıktı.perşembe günü 23 temmuzda tekrar gideceğim
evet bel ve kasık ağrısı bende de vardı.göğüs ağrısı ve bulantılar çok sonra başladı.bence bir kaç test daha yapınben de şu an sizin gibiyim, adetim 31 temmuz du 1 eylül de 0,1 çıkmıştı değerim, doktor adet söktörücü verdi ama kullanmadım. bu gün 8 gün hala adet olmadım. sabah yaptığım idrar testi de çok dikkatli bakarsam hayalet gibi bir çizgi var sanki ama kendimi de kandırıyo olabilirim. kan vermeye korkuyorum, böyle yazıları da okuyunca sizin gibi umutlanıyorum çok, başka belirtiniz varmışdı. mesela benim akıntım falan yok ama arada bir sağ kasığıma batma gibi bir ağrı geliyo bir de 2 haftadır çok fazla belim ağrıyo son birkaç gündür daha da arttı. sizde de böyle belirtiler varmıydı ?
bu gün idrar testi yapacam yeniden çarşambaya kadar da adet olmazsam yeniden an tahliyi yaptırıcam 11 günü olmuş oluyo zaten çarşamda, artık o zaman da negatif çıkarsa adet söktürücüyü içerim napayımevet bel ve kasık ağrısı bende de vardı.göğüs ağrısı ve bulantılar çok sonra başladı.bence bir kaç test daha yapın
evet hemen içme bekle,geç döllenme olabiliyor çünkü canım.bu gün idrar testi yapacam yeniden çarşambaya kadar da adet olmazsam yeniden an tahliyi yaptırıcam 11 günü olmuş oluyo zaten çarşamda, artık o zaman da negatif çıkarsa adet söktürücüyü içerim napayım
bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. yine kan tahlili yine 0,100 artık da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydimevet hemen içme bekle,geç döllenme olabiliyor çünkü canım.
sen bilirsin canım.başka bir doktora da görün derim ama 11.günde de az da olsa çıkması lazımdı.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme,vardır bir hayırbu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. yine kan tahlili yine 0,100 artık da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydim
ben de şu an sizin gibiyim, adetim 31 temmuz du 1 eylül de 0,1 çıkmıştı değerim, doktor adet söktörücü verdi ama kullanmadım. bu gün 8 gün hala adet olmadım. sabah yaptığım idrar testi de çok dikkatli bakarsam hayalet gibi bir çizgi var sanki ama kendimi de kandırıyo olabilirim. kan vermeye korkuyorum, böyle yazıları da okuyunca sizin gibi umutlanıyorum çok, başka belirtiniz varmışdı. mesela benim akıntım falan yok ama arada bir sağ kasığıma batma gibi bir ağrı geliyo bir de 2 haftadır çok fazla belim ağrıyo son birkaç gündür daha da arttı. sizde de böyle belirtiler varmıydı ?
bir çok bayanda olabiliyormuş,benim hamile olduğum çıkmıyordu testlerde ama ben hissediyordum,burası sayesinde de umutlandım haklılarmış.bir çok bayan bilmeden çocuk hemen düşüp adetle beraber gelebiliyormuş anne farketmiyormuş bile bazen.Aa bilmiyodum benim de 0.1 cikmisti. Hemen sokturucuyu ictim. Ama benim adetim 3 hafta gecikmisti. Nasil oluyor bu isler? Hemen sokturucu almamak mi lazim?
bir çok bayanda olabiliyormuş,benim hamile olduğum çıkmıyordu testlerde ama ben hissediyordum,burası sayesinde de umutlandım haklılarmış.bir çok bayan bilmeden çocuk hemen düşüp adetle beraber gelebiliyormuş anne farketmiyormuş bile bazen.
teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin :) düşük yaptığım ilk hamileliğimde 5.gün çıkmıştı. bu ise 9.gün çıktı.Hayirli olsun. :)) adetin kac gun gecikmisti acaba?
teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin :) düşük yaptığım ilk hamileliğimde 5.gün çıkmıştı. bu ise 9.gün çıktı.
evet hayırlısı olsun, çok da kilo aldım,kilo vereyim biraz otlar falan içeyim hem, adet olamayınca çok kötü birşeymiş, son bir haftada doğrudürüst hiçbirşey yemediğim halde 4 kilo aldım, belkide ödem olmuştur heryerim bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi, zaten zayıf değilim iyice obeeze yaklaştım, bu halimle hamile kalsam zaten 100 kilo olurumsen bilirsin canım.başka bir doktora da görün derim ama 11.günde de az da olsa çıkması lazımdı.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme,vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?