Dün akşam pembe bir akıntım olunca adet oldum sanmıştım ama arkası gelmedi. Belki tutunma kanaması olmuştur diye daha da umutlandık. Bugün yani 12.günde de adet olmayınca büyük bir umutla gidip kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0(sıfır) çıktı. Eşimle donduk kaldık. Antepteki doktorumu aradım. "Beta hcg sıfır çıkmaz, çok ilginç. Adet gecikmesi progestandan kaynaklanabilir ama yine de adet olmazsanız kullanmaya devam edin ve salı günü(15.gün) bir kez daha kan testi yaptırın" dedi.
Sevgili arkadaşlar şimdi 2 konuda deneyimlerinize ihtiyacım var.
1. Beta Hcg değeri sıfır çıkıp da birkaç gün sonra yükselen birilerini hiç duydunuz mu?
2. Önceki denemelerde progestan olmadan 9 veya 10.gün adet oluyordum. Progestan bu kadar geciktirir mi adeti?Negatif aşılama yaşayan arkadaşlar(progeston kullanıp kullanmadıklarını belirterek) acaba kaçıncı gün adet olduklarını yazabilirler mi ?
Dün akşam pembe bir akıntım olunca adet oldum sanmıştım ama arkası gelmedi. Belki tutunma kanaması olmuştur diye daha da umutlandık. Bugün yani 12.günde de adet olmayınca büyük bir umutla gidip kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0(sıfır) çıktı. Eşimle donduk kaldık. Antepteki doktorumu aradım. "Beta hcg sıfır çıkmaz, çok ilginç. Adet gecikmesi progestandan kaynaklanabilir ama yine de adet olmazsanız kullanmaya devam edin ve salı günü(15.gün) bir kez daha kan testi yaptırın" dedi.
1. Beta Hcg değeri sıfır çıkıp da birkaç gün sonra yükselen birilerini hiç duydunuz mu?
2. Önceki denemelerde progestan olmadan 9 veya 10.gün adet oluyordum. Progestan bu kadar geciktirir mi adeti?Negatif aşılama yaşayan arkadaşlar(progeston kullanıp kullanmadıklarını belirterek) acaba kaçıncı gün adet olduklarını yazabilirler mi ?
canım ben üç kez aşılama yaptırmıştım.hepsinde de negatif sonuç almıştık.üçünde de progestan kullandım ve daha adet günüm geçmeden hemen adet oldum yani hiç gecikme bile yaşamadım progestan kullanmama rağmen...,
beta hcg tam 0.0 mı çıktı?
benim geçen ayki micro da 0.1 çıkmıştı.
biraz daha bekle adet olmazsan bir test daha yaptırırsın....
son adet 27 eylüldü...yumurtlamam genelde erken oluyor benim ve bugün çıkan kan testi sonucum negatif...sizce ben kesinlikle hamile değilmiyim??????????
0 çıktı maaalesef 1 bile değil yaaaAhh bir bilebilsem...
Selam canım bende senin gibi kan testinde negatifi görenlerdenim hemde çift sıfır benimkisi 0.0 senin kaç çıktı değerin :-(((
sağol canım, inşallah bütün isteyenlerin bebişi gelir bir an önce...aminnnnnnnnnnngünaydın herkesee
sencerderen bence kesin hamile değilsin demek için çok erken. biraz daha bekle bakalım. dualarım seninle, inşallah güzel haberlerini vereceksin bize
bonadea beta hcg tam 0.00 çıkabiliyor bildiğim kadarıyla canım. yakın bir arkadaşımın 8. ve 9.günlerde 0.00 çıkmıştı, sonra yükselmişti ve şu an hamile
biraz daha bekle canım.umarım hamişsindir
arkadaşlar aşılamadan sonra gün gün baktırdığınız bhcg sonuçlarını yazarmısınız.bugün aşılamadan sonraki 8 günüm.ve hormon tahlili yaptırdım.sonuç:8.64 hala ilaçların etkisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?