hazan yağmuru seni çok ümitlendirmek istemem ama bence sen hamilesin. 2 gün sonra tekrar baktır. bu değer 2 kat artmışsa kesin hamilesindir. şimdiden hayırlı olsun diyorum
kızlar banada yardımcı olabilir misiniz? aşılamanın 14. günü yapılan beta hcg sonucum 70,28. dr. aradım ilacın etkisi olabilir adet tarihinin geçmesini bekle dedi. ilaç olarakda sadece klomen ve ovitrelle kullanmıştım. aklım çok karışık.
canım tüp bebekten 4 kez negatif sonuç almış biri olarak degerin negatif... 0-5 arası negatif sayılıyor... benim degerimin 3 çıktıgıda oldu yine negatifdi hamile degildim...:CüvCüv:slm kızlar benim bu ayın 5 inde günümdü fakat aynı gün kan lekesi geldi ama kesildi 2gün geçti gittim kan testi yaptırdım değer 0,44 çıktı acaba hamilemiyim bu günle tam 6 gün geçti ama tekrar test yaptırmadım sizce hmilemiyim o 0,44 nasıl bir değer biri bana yardımcı olursa sevinirim:CüvCüv:
kızlar banada yardımcı olabilir misiniz? aşılamanın 14. günü yapılan beta hcg sonucum 70,28. dr. aradım ilacın etkisi olabilir adet tarihinin geçmesini bekle dedi. ilaç olarakda sadece klomen ve ovitrelle kullanmıştım. aklım çok karışık.
peki kanda 0,100 çıkmış olsa ne oluyor arkadaşlar...negatifmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?