Evet gebelik olmadığını biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde 0,100 çıkan test neden 1.20 çıktı onu anlamadımCanım gebelik yok . Ama sen bir hafta daha bekle olmadı tekrarlarsın. Allahtan Ümit kesilmez
Anladım. Hayırlısı artık..Adet geciktiyse geç döllenme dahi olsa beta HCG yüksek çıkar.
Olabilir 0.100 çıkqbilğr 0.1 çıkabilir hatta 2 Bİle çıkar progestan diye bir hormon var ondan kaynaklı hafif bir oynama olmuştur . Ama dediğim gbi adet olana kadar umut vardır. Ben geçen ay 23 gün adet gecikti bende bşey yoktu inşallah sende vardır :)Evet gebelik olmadığını biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde 0,100 çıkan test neden 1.20 çıktı onu anlamadım
Yani normalde adetlerime on gün kala göğüs ağrım bel ağrım başlardı. Hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrım olmadı bu ay hiç. Sadece kasık ağrısı oldu o kadar..Yükseelebilir bikac gun sonra tekrar yaptr sen kendini biliyosndr belirti vardr belki
Rabbim hayırlısını versin sen doktora göründün mü neden gecikmiş bu kadarOlabilir 0.100 çıkqbilğr 0.1 çıkabilir hatta 2 Bİle çıkar progestan diye bir hormon var ondan kaynaklı hafif bir oynama olmuştur . Ama dediğim gbi adet olana kadar umut vardır. Ben geçen ay 23 gün adet gecikti bende bşey yoktu inşallah sende vardır :)
Yerlesme kanamasi peki ara ara kanama?Yani normalde adetlerime on gün kala göğüs ağrım bel ağrım başlardı. Hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrım olmadı bu ay hiç. Sadece kasık ağrısı oldu o kadar..
Tsh değerim yüksek çıktı canım triod ilacı kullanıyorum tsh yüksekliği adete ve hamileliğe engelleyen bir hormon . Bir dahaki ay tahlil yaptırıcam inşallah düzelir :)Rabbim hayırlısını versin sen doktora göründün mü neden gecikmiş bu kadar
O herkeste olmaz kiYerlesme kanamasi peki ara ara kanama?
Tabi normla degil ama olabilir bazen mevsimsel stres enfeksiyon üşütmüş olabilir çoğu şey engelleyebilir10 gun gecikmis ama normal degil eskiden olurmuydu bu
Yeni mi evlisnz çocgnz yok galiba tedavi görüyomsnzTabi normla degil ama olabilir bazen mevsimsel stres enfeksiyon üşütmüş olabilir çoğu şey engelleyebilir
Yerlesme kanamasi peki ara ara kanama?
Yerlesme kanamasi peki ara ara kanama?
Adet düzensizliği başlamıştı bende bir ara ama düzeldi son üç ayda hiç geçmedi adetim bu ay böyle oldu10 gun gecikmis ama normal degil eskiden olurmuydu bu
Hayıt tohumu kullanırsan eğer çok güzel sonuç alırsın bende adet düzensizliği vardı hayıt tohumu kullandım düzeldi.. Son üç aydır düzenli adet görmeye başladım bu ay on gün gecikme olduTsh değerim yüksek çıktı canım triod ilacı kullanıyorum tsh yüksekliği adete ve hamileliğe engelleyen bir hormon . Bir dahaki ay tahlil yaptırıcam inşallah düzelir :)
Bir kaç gün sonra tekrar vericem kan hayırlısı artıkBu deger zaten bizim vücudumuzda var bazı dönemlerde yükselir 5e kadar normaldir 5ten sonra gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?