10 gün bekledim muayene etti ama bişey çıkmadıEvet gebelik yok anlamına geliyor ama geç döllenme olma ihtimaline karşı doktorlar bir hafta daha bekle diyor zaten yoksa adet sökücü verebilir hemen
merhaba canım benşm adetime 2 gğn vardı beta 0,100 çıktı adetim geçikti 4 gün sonra kanda çıktı belkide snşnde öyledirMerhaba arkadaşlar 10 gündür adetim gecikiyor. Geçen ayın ortasında doktora gidip muayene oldum. O zaman gebelik yok dedi. Adetim gecikince de kan tahlili yaptım 1.20 çıktı. Doktor gebelik yok dedi. Aklıma takılmıyor değil. Acaba geç döllenme mi oldu. Başına böyle bir olay gelen varsa yazabilir mi. Kan testini ne kadar süre sonra tekrarlamalıyım. Yazarsanız sevinirim..
evet canım burda okuduklarım çoğu bu yöndeydi...vardır bunun da bir hikmeti :)Geçen ay çoğu insanın adeti gecikmiş.
İnşallah canım benim dua et.. Sağlıkla aç çocuğunu kucağınamerhaba canım benşm adetime 2 gğn vardı beta 0,100 çıktı adetim geçikti 4 gün sonra kanda çıktı belkide snşnde öyledir
Vajinal muayene mi10 gün bekledim muayene etti ama bişey çıkmadı
Benimde 11.günüm adet gecikmesinde bakalım gülüm. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eylercanım geçen ay benim de öyle oldu 1 hafta gecikmeden sonra test yaptırdım 1.20 negatif çıktı.ertesi gün doktora gittim herşey temiz mevsimsel bekle adet olacaksın dedi.12.gün adet oldum.sende beklemeni tavsiye ederim.biliyorum belki bir umut diye yüreğin pır pır ama maalesef test negatif....
EvetVajinal muayene mi
Ama yanlış işte o kuzucum. Benim doktorum beni ne ultrasona koydu nede vajinal ultrason yaptı bir hafta sonra hala kanda çıkmazsa alttan muayene eder. Belki vardır hangi akla hizmet öyle Bi muayene şekli seçmiş ki. Zaten geç döllenmişse bile normal ultrasonda bile kesenin görünmesi zaman alıyor
Ama 10 gün gecikmişti cnm. Bence rahim duvarına baktı ben doktoruma çok güveniyorum Bi sıkıntı olsa yapmazdı zatenbAma yanlış işte o kuzucum. Benim doktorum beni ne ultrasona koydu nede vajinal ultrason yaptı bir hafta sonra hala kanda çıkmazsa alttan muayene eder. Belki vardır hangi akla hizmet öyle Bi muayene şekli seçmiş ki. Zaten geç döllenmişse bile normal ultrasonda bile kesenin görünmesi zaman alıyor
Kalınlaşma olmuş muydu rahim duvarındaAma 10 gün gecikmişti cnm. Bence rahim duvarına baktı ben doktoruma çok güveniyorum Bi sıkıntı olsa yapmazdı zatenb
Olsa söylerdi söktürücü verdi tarlusalKalınlaşma olmuş muydu rahim duvarında
Canım coraspin alıp içsene gebelerde içiyor zaten kan puhtışamasın diye sende iç adetin gelirse onunla gelir zaten gelmezsede bebek için faydalı olur.Benimde 11.günüm adet gecikmesinde bakalım gülüm. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
amin güzel kardeşim hep birlikte inşaAllah...İnşallah canım benim dua et.. Sağlıkla aç çocuğunu kucağına ♥
kesinlikle kuzum güzel haberlerin olsun bize.....Benimde 11.günüm adet gecikmesinde bakalım gülüm. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım benim vajinal muayene önemli ve yapılmasında hiçbir sakınca yok....bak sana yaşadığımı anlatayım ;Ama yanlış işte o kuzucum. Benim doktorum beni ne ultrasona koydu nede vajinal ultrason yaptı bir hafta sonra hala kanda çıkmazsa alttan muayene eder. Belki vardır hangi akla hizmet öyle Bi muayene şekli seçmiş ki. Zaten geç döllenmişse bile normal ultrasonda bile kesenin görünmesi zaman alıyor
Çok doğru güveniyorum. Dediğim gibi hayırlısı bakalımcanım benim vajinal muayene önemli ve yapılmasında hiçbir sakınca yok....bak sana yaşadığımı anlatayım ;
12 sene önce yine hamilelik için bekliyordum. adetim 1 hafta geçti arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ilk başta çıkmadı 10 dakika sonra test pozitif idi. hemen beşiktaşta ünlü bir kadın doğumcuya gittim. kanda gebelik var dedi ultrason yapalım dedi. 1.5 lt su iç gel dedi. karından ultrasona aldı ve gebelik yok kese gözükmüyor dış gebelik 3 gün sonra gel dedi.ben ağlayarak eve geldim.ertesi gün pco için tedavi gördüğüm doktoruma gittim.sen kesinlikle hamilesin dedi.gebelik ilk başlarda karından ultrasonda gözükmez dedi ve vajinal ultrason yaptı.veeeee kese ordaydı 5+3 haftalık hamileydim.eğer diğer doktora inansaydım gebeliğimi sonlandıracaktı. en önemlisi doktorunuza güvenin....
Amin canım benim inşallah haber vericem muhakkakkesinlikle kuzum güzel haberlerin olsun bize.....
Şuan bende aynu durumdayım benim de 1.0 çıktı geçen ay 0.100 çıkmıştı bugün 12.gün hala birşey yok ben adet olacağım tarihte beyaz bi akıntı geldi aynı yumurtlama akıntısı gibi acaba geç yumurtlamış olabilir miyim dedim ve birliktelik oldu yaklaşık 1 hafta oldu bu yüzden geç döllenmeden şüpheleniyorumMerhaba arkadaşlar 10 gündür adetim gecikiyor. Geçen ayın ortasında doktora gidip muayene oldum. O zaman gebelik yok dedi. Adetim gecikince de kan tahlili yaptım 1.20 çıktı. Doktor gebelik yok dedi. Aklıma takılmıyor değil. Acaba geç döllenme mi oldu. Başına böyle bir olay gelen varsa yazabilir mi. Kan testini ne kadar süre sonra tekrarlamalıyım. Yazarsanız sevinirim..
Benimde 12.günüm canım olabilir herşey olabilir stres yapma. Elinden geldikçe dinlen bir kaç gün sonra tekrar ver kanŞuan bende aynu durumdayım benim de 1.0 çıktı geçen ay 0.100 çıkmıştı bugün 12.gün hala birşey yok ben adet olacağım tarihte beyaz bi akıntı geldi aynı yumurtlama akıntısı gibi acaba geç yumurtlamış olabilir miyim dedim ve birliktelik oldu yaklaşık 1 hafta oldu bu yüzden geç döllenmeden şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?