- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
3 senelik evliyim iki kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı malesef her testim yapıldı sonuç bulunamadı geçen ay tsh yüksekdi her zaman kontrol ettirdigim halde şimdi ilaç kullanıyorumYeni mi evlisnz çocgnz yok galiba tedavi görüyomsnz
Valla ben o otlara pek inanmıyorum Aslan pençesi kullandım mafetti beni bıraktım onuHayıt tohumu kullanırsan eğer çok güzel sonuç alırsın bende adet düzensizliği vardı hayıt tohumu kullandım düzeldi.. Son üç aydır düzenli adet görmeye başladım bu ay on gün gecikme oldu
Canım benim Allah yardımcın olsun..3 senelik evliyim iki kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı malesef her testim yapıldı sonuç bulunamadı geçen ay tsh yüksekdi her zaman kontrol ettirdigim halde şimdi ilaç kullanıyorum
Amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasınCanım benim Allah yardımcın olsun..
Benim söylediğim tohum kullandığımız bütün kadın doğum ilaçlarının ham maddesi beni dinle araştır istersen hiç pişman olmazsın.Valla ben o otlara pek inanmıyorum Aslan pençesi kullandım mafetti beni bıraktım onu
İnsanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen. Hayit tohumu fsh’i dusurmek icin kullaniliyor, tsh’i degilHayıt tohumu kullanırsan eğer çok güzel sonuç alırsın bende adet düzensizliği vardı hayıt tohumu kullandım düzeldi.. Son üç aydır düzenli adet görmeye başladım bu ay on gün gecikme oldu
Ya zaten benim adetle ilgili sorunum yokki sadece. Triodim çalışmadığı için adetim gecikti . Şuan ilaç kullanıyorum bu ay olurum tsh direk düşüren bir ilaç ama aklımda bulunsun eger düzensizlik yaşarsam araştırırıp içicem inşallah teşekkür ederim canmBenim söylediğim tohum kullandığımız bütün kadın doğum ilaçlarının ham maddesi beni dinle araştır istersen hiç pişman olmazsın.
Vermenize gerek yok sonucunuz sıfırla eşdegerdir artmazBir kaç gün sonra tekrar vericem kan hayırlısı artık
Insalah hamilesindr3 senelik evliyim iki kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı malesef her testim yapıldı sonuç bulunamadı geçen ay tsh yüksekdi her zaman kontrol ettirdigim halde şimdi ilaç kullanıyorum
Amin canım dua et bizlere deAmin inşallah rabbim kimseye yaşatmasın
Sen niye sinirlendin bu kadar kimse sana bişi demedi zaten ben kullandım memnun kaldım önerdim kullanıp kullanmamak ona bağlıİnsanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen. Hayit tohumu fsh’i dusurmek icin kullaniliyor, tsh’i degil
Amin canım benimInsalah hamilesindr
Insalah hamilesindr
Ben şansımı denemek istiyorum genede. Rabbim den ümit kesilmezVermenize gerek yok sonucunuz sıfırla eşdegerdir artmaz
Evet gebelik yok anlamına geliyor ama geç döllenme olma ihtimaline karşı doktorlar bir hafta daha bekle diyor zaten yoksa adet sökücü verebilir hemenAynı şeyi bende yaşadım. 4 gün gecikti 1.20 çıktı üstelik 2.çizfi silikti. Bi hafta daha bekle dedi doktorum bekledim yine 1.20 çıktı muayene etti tarlusal verdi. Sordum neden böyle çıkar diye ha 0 lı değer ha 2 3 4 aynıdır gebelik yoktur dedi ama hala içimde acaba var..
1- sinirlenmem, size hic sinirlenmem, neden sinirleneyim ki?Amin canım dua et bizlere de
Sen niye sinirlendin bu kadar kimse sana bişi demedi zaten ben kullandım memnun kaldım önerdim kullanıp kullanmamak ona bağlı
Sana bir hitapta bulunmadım. Gereksiz bilgin için teşekkürler canım çekilebilirsin1- sinirlenmem, size hic sinirlenmem, neden sinirleneyim ki?
2- lutfen hitap seklinizi duzeltin, ben sizin denginiz degilim.
3- hala hangi konuda uyarida bulundugumu anlamiyorsunuz, O ikisi farkli hormonlar
20 gün benimde geçen ay adetim gecikti 2 kere kan testi yaptım sonuç negatif 20 gün sonra beta hcg 14.6 çıktı hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra yani dün kimyasal gebelik düşügü yani sessiz düşük yaşadım Rabbim kimseye vermesin sakın ama sakın alttan muayene yaptırma daha geçen ay aynı şey benim başıma geldi geç döllenmedir sakın stres yapma seni çok iyi anlıyorumMerhaba arkadaşlar 10 gündür adetim gecikiyor. Geçen ayın ortasında doktora gidip muayene oldum. O zaman gebelik yok dedi. Adetim gecikince de kan tahlili yaptım 1.20 çıktı. Doktor gebelik yok dedi. Aklıma takılmıyor değil. Acaba geç döllenme mi oldu. Başına böyle bir olay gelen varsa yazabilir mi. Kan testini ne kadar süre sonra tekrarlamalıyım. Yazarsanız sevinirim..
Geçen ay çoğu insanın adeti gecikmiş.canım geçen ay benim de öyle oldu 1 hafta gecikmeden sonra test yaptırdım 1.20 negatif çıktı.ertesi gün doktora gittim herşey temiz mevsimsel bekle adet olacaksın dedi.12.gün adet oldum.sende beklemeni tavsiye ederim.biliyorum belki bir umut diye yüreğin pır pır ama maalesef test negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?