Beta HCG 1.20 Ne demek

kızlar değer 4gün sonra adete bir gün kalk 173çıkmış ilk değer 17diydi adet gününe bir gün kala
173doktor dış gebelik olabilir çok düşük demiş

kızlar değer 4gün sonra adete bir gün kalk 173çıkmış ilk değer 17diydi adet gününe bir gün kala
173doktor dış gebelik olabilir çok düşük demiş
Hayır sen hiiç canını skma benm 100 du cokta guzel artmştı degerlerm sen kan testi yaptrıp drma canını da hiç skma gt doktora muayene ol ultrasona alır seni 1 2 haftaya kadar kötü düşünme cnm

Hayır sen hiiç canını skma benm 100 du cokta guzel artmştı degerlerm sen kan testi yaptrıp drma canını da hiç skma gt doktora muayene ol ultrasona alır seni 1 2 haftaya kadar kötü düşünme cnm
Yani seninki arttımi sonra

Yani seninki arttımi sonra
Arttı ben keseyi bile gordum ama boş gebelkti ne yazkki bebk yoktu içinde kurtaj oldm inş bebegn sennledir cnm kötü düşünme ama hayrlısı olsn en azndan hamle kalabliorz bu acıdan sevindm.

Adet gününden 2 gün önce kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer acaba hamilelik var mı daha önce dış gebelik geçirdim çok korkuyorum ve inşallah hamileyimdir miğde bulantısı ve bel ağrısı var ara sıra kasik agrisida oluyor ve canım ne görsem istiyor acaba ne bu yoksa psikolojik mi her şey

Canım bende de öyle oldu hatta benimki 0 cıktı sonra adetim geçti 1 hafta sonra test yaptim gev döllenme uluyor ondan çıkmıyor şu an 5 haftalık hamileyim darısı başına cnm
Canim benimde adetim 5 gun gectikten sonra ozelde 2.30 cikmisti . 7.gun devlette 0.87 cikti hastan3den hastaneye degisiyor sanirim sokturcu verdi ama kullanmadim suan 24 gun gecti daha kan vermedom

Canim benimde adetim 5 gun gectikten sonra ozelde 2.30 cikmisti . 7.gun devlette 0.87 cikti hastan3den hastaneye degisiyor sanirim sokturcu verdi ama kullanmadim suan 24 gun gecti daha kan vermedom
Iyi yaptin kıllanmamakla ee şimdi hamilemizin o zmn

Iyi yaptin kıllanmamakla ee şimdi hamilemizin o zmn
Bilmiyorum kuzum birdaha kan vermedim idrar testi yaptim evde ikinci cizgi dagilmisti sonra kayboldu dagilmalar esimde gormustu arkadasimizda daha sonra yaptigim teste cikmadi

Bilmiyorum kuzum birdaha kan vermedim idrar testi yaptim evde ikinci cizgi dagilmisti sonra kayboldu dagilmalar esimde gormustu arkadasimizda daha sonra yaptigim teste cikmadi
Kan testi ver git ben olsam hayatta dayanamam ver haberde ver meraktan catlicam bi de evde ki testte herkezde çıkmıyor benim ilk gebeligimde çıkmadı ikincisinde cıktı çok şaşırdım

Benimde bi kaybim var o bebegimde de 7 gunluk gecikmede bakanin kor oldugu bi siliklik vardi aldiris etmedim 8 gun kan verdim evt hamileydim ve bidaha idrar yaptm gene cikmamisti

Yok canim kalbi durdu
Hım canim bende 5 aralıkta düşük yaptim işte yorgan kaldırdım salak gibi hastaneye gittim bişeyin yok dedi eve git sonra başka hastaneye gittim aancidan duramıyorum gittim arabadan indim düştü şimdi de yeni hamile kaldım en az düşükten 3 ay sonra hamile kal dedi doktor bende onu dinledim şimdi de çok korkuyorum tekrar olur diye

Gecmis olsun canim rabbim ayni aciyi yasatmasn nasil hemen hamile kaldin peki benim kurtajdan 8 ay gecti dha kalamadm sanirim

Gecmis olsun canim rabbim ayni aciyi yasatmasn nasil hemen hamile kaldin peki benim kurtajdan 8 ay gecti dha kalamadm sanirim
Canım ilk evlendiğimde 2 adet gördüm öyle hamile kaldım şimdide öyle oldu düşükten sonra 2 adet gördüm kaldım bende öyle oluyor eğer çocuk istiyorsan 2 günde 1 gir bi de yumurtlama gününde yap o zmn kesin kalırsın ilişkiden sonra poponun altına yastık koyup bacağını kaldır 30 dk öyle kal o zmn allah nasip eder bi de sanki içimden bir ses diyor hamilesin baksana 24 gun gecikmiş normal değil geç döllenme olmuş olabilir git kan testi ver bir yarin ıns hamilesindir

Ben evlendigimde adettim kuzum ve hamileligi hic dusunmemistim bide baktimki hamileyim ama kalbi durdu ve suan ustunden 8 ay gecti yumurtlama gunlerini telefondaki uygulamaya gore takip ediyorum ama sanirim yanlis gosteriyor cunku bi turlu olmadi rabbm daha kismet etmedi sen telefondaki uygulamaya goremi takip ediyorsn gunlerini evet iliskiden sonra yastik koymuyorm ama yarm saat sirt ustu yatiyorm hic kalkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…