Beta HCG 12.2

Carla1356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
512
233
33
Kızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek

Sağlık ocağındam geliyorum doktor kesin değil dedi idrar tahlilimde kan görünmüş o da senin gibi var ama çok yeni dedi endişeleniyorum çok uzun bir zaman sonra oldu

Sağlık ocağındam geliyorum doktor kesin değil dedi idrar tahlilimde kan görünmüş o da senin gibi var ama çok yeni dedi endişeleniyorum çok uzun bir zaman sonra oldu
Sağlık ocağına kan testi verdikten sonra sonuçlarınız ertesi gün kaçta e-nabızda göründü?
Bende sonuç için bekliyorum da.

Ertesi gün düşüyor enabiza

Yani saat 9-10 gibi falan düşüyor

hemşirenin numarası yok mu arasan söyler sana
Hayır yok.
Süreci bilmiyorum ki. Bat'a 3 gün kala erken gebelik testim silik çıkmıştı. Bat'a 1 gün kala yani dün tekrar erken gebelik yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim. Normal gebelik testi de pozitif şuan. Hamileyim büyük ihtimalle ama kan sonucumu göremedim henüz. Gideyim en iyisi sağlık ocağına.

Kanama nasıl yoğun jel gibi mi yoksa pembe renkte az damla kadar diyebilir miyiz
Önce siyah renk geldi sonra kırmızı çok az geldi şuan kesildi yerleşme kanaması gibi mi acaba

Canım değer önemli değil,iki günde bir %60 artması önemli,geç döllenme olmuş olabilir henüz çok yeni. hayırlı olsun
ben 4 ocakta yaptığım da sağlıklı gebe olmayan 0,10 mL çıkmıştı. dün yaptırdığım da 3. hafta 4. hafta gibi açıklamalar var ve değer 0,20 L ml değil sadece L. gebe miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…