Kızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek beni
Benimde ilk değerim 12.4 tü. İlk gebeliğimdi çok sevinmiştik. 2 günde bir kan tahlili yapıldı 2 kat artacak mı diye takip edildi. Kan değerlerim 2 katı artmadı. Dış gebelik olduğu anlaşıldı. Metotkrast iğnesi ve kürtajla sonlandırdılar. İlk gebeliğimdi. Umarım aynısını yaşamazsın. Bende senin gibi tedirgindim çok düşük değerde öğrendim diye sonuç böyle oldu. Dua et canımKızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek
Rahim filmi çektirdim kan pıhtılaşma ve gen testi nerde yaptırabilirimKan pihtilasma+gen testinizi ve rahim filminizi mutlaka cektirmenizi tavsiye ederm. Bu sekilde cogu düşüğün sebebi kan pihtilasmasidir.
bulunduğunuz ilin üniversite yada şehir hastaneleri yapar. bende kayıp yaşadım , pıhtılaşma ve genetik testleri üni. hast yaptırdım. ben manisadayım manisada yoktu, ege üniversitesinde yaptırdımRahim filmi çektirdim kan pıhtılaşma ve gen testi nerde yaptırabilirim
bulunduğunuz ilin üniversite yada şehir hastaneleri yapar. bende kayıp yaşadım , pıhtılaşma ve genetik testleri üni. hast yaptırdım. ben manisadayım manisada yoktu, ege üniversitesinde yaptırdım
Peki adetli mi olmam lazımbulunduğunuz ilin üniversite yada şehir hastaneleri yapar. bende kayıp yaşadım , pıhtılaşma ve genetik testleri üni. hast yaptırdım. ben manisadayım manisada yoktu, ege üniversitesinde yaptırdım
genetik hastalıklar bölümüne gitmelisiniz. adetli olmanıza gerek yok. eşiniz ve sizden test alınıyor tüm genetik durumlar araştırılıyor, sizden ayrıca pıhtılaşma testi alıyorlar.Hangi bölüm yapar peki bu testi
3 ğün sonramı ikimi?Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
MHRS de genetik hastalıklar diye bir bölüm çıkmıyorgenetik hastalıklar bölümüne gitmelisiniz. adetli olmanıza gerek yok. eşiniz ve sizden test alınıyor tüm genetik durumlar araştırılıyor, sizden ayrıca pıhtılaşma testi alıyorlar.
hangi ilde yaşıyorsunuz? bir hastaneyi arayıp sorun dilersenizMHRS de genetik hastalıklar diye bir bölüm çıkmıyor
Arastirma hastanelerinde tibbi genetik bolumu olan devlet hastanelerinde yaptirabilirsiniz kendinize ve esinize pes pese alıyorsunuz odaya beraber giriyorsunuz dr ikinizin isleminide bir yapiyorRahim filmi çektirdim kan pıhtılaşma ve gen testi nerde yaptırabilirim
Merhaba ilişkiden 56 gün sınra beta hcg yaptırdım <1.2 çıktı. Bugün 77. Gün ve doktora gittim ayrıca 3. Adetimi görüyorum bana böyle bişi verdi kistin vs yok rahim kalınlaşmanda yok dedi gözükürmüydü bebek?Kızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek
Hamile miymissin yaniMerhaba ilişkiden 56 gün sınra beta hcg yaptırdım <1.2 çıktı. Bugün 77. Gün ve doktora gittim ayrıca 3. Adetimi görüyorum bana böyle bişi verdi kistin vs yok rahim kalınlaşmanda yok dedi gözükürmüydü bebek?
Doktor bişi demedi bir önceki gittiğim gözükmüyor öyle bişi dedi testede çıkmadı bugğn normal sancılı adet görüyorum diye gittim bu kağıdı verdi normalde vermiyor ama olsa söylerdi diye düşünüyorumHamile miymissin yani
Ben resime bakınca hamilesin sandım öyleyse değilsindir ultrasonda mutlaka görünür ve 3 kere adet olmuşsun zatenDoktor bişi demedi bir önceki gittiğim gözükmüyor öyle bişi dedi testede çıkmadı bugğn normal sancılı adet görüyorum diye gittim bu kağıdı verdi normalde vermiyor ama olsa söylerdi diye düşünüyorum
Neden öyle sandınız 11 haftalık böyle mi gözükür ?Ben resime bakınca hamilesin sandım öyleyse değilsindir ultrasonda mutlaka görünür ve 3 kere adet olmuşsun zaten
Doktor bişi demedi olsa söylerdi bide bundan iki hafta öncede gittim orda sordum doktora olsa görürdüm dedi 8 haftalık olmuş oluyordu o zamanda. Şuan Regliyim kanamadan dolayı o gözüküyor sanırımBen resime bakınca hamilesin sandım öyleyse değilsindir ultrasonda mutlaka görünür ve 3 kere adet olmuşsun zaten
Hiç bir fikrim yok sadece benzettimNeden öyle sandınız 11 haftalık böyle mi gözükür ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?