Beta HCG 12.2

ben 4 ocakta yaptığım da sağlıklı gebe olmayan 0,10 mL çıkmıştı. dün yaptırdığım da 3. hafta 4. hafta gibi açıklamalar var ve değer 0,20 L ml değil sadece L. gebe miyim acaba
Gebe sayilsan için 5 den yukarı olman gerek yani 0. Değerlerinde böyle olması hormaneldir gebelik yok bence

Gebe sayilsan için 5 den yukarı olman gerek yani 0. Değerlerinde böyle olması hormaneldir gebelik yok bence
Benimle ilgili bir fikriniz yok mu adetimin üstünden bugün geçti 12,12 çıktı beta HCG ama kanamam var çok hafif bazen kesiliyor bazen geliyor adet gibi değil

Benimle ilgili bir fikriniz yok mu adetimin üstünden bugün geçti 12,12 çıktı beta HCG ama kanamam var çok hafif bazen kesiliyor bazen geliyor adet gibi değil
Canım sana şöyle soyleyim bende bu ay hamile kaldım adetime bir gün kala yaptım idrar testi negatif çıktı sonra kendimi çok yorgun hissediyordum adetimin üçüncü günü yaptım hayalet çizgi gittim kan verdim değerim 34 pazartesi gittim 187 yukselmis..
Bu testi hangi gün yaptın iki üç gün sonra tekrar yaptır insallah değerin yükselir iyi haberi verirsin kanamanda acaba yerleşme kanaması mi yoksa başka birşey mi onu anca kadın doğum uzmanı bilir bence bir doktora görün olmadı hiç iş falan yapma sürekli yat dikkatli ol inşallah birşey olmaz iyi haberini duyarız

Sadece hafif işler yapıyorum dün tahlil verdim bugün sağlık ocağındaki doktorum tekrar istedi verdim

Siz yerleşme kanaması yaşadınız mı

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir

Normal kırmızı adetin ilk günü gibi görüyorum pedi dolduracak kadar değil ama lekelenme kadar az da değil
Anladım, yarın gidip test mi vereceksiniz peki yoksa bekleyecek misiniz? Bu süreçler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum yanlış anlamayın

Kimyasal gebelikti büyük ihtimalle kanama devam ediyor düşük yaptım 1.5 senelik evliyim ikidir böyle düşük yapıyorum
Kan pihtilasma+gen testinizi ve rahim filminizi mutlaka cektirmenizi tavsiye ederm. Bu sekilde cogu düşüğün sebebi kan pihtilasmasidir.

Canım ben 24 ile hamile olduğumu öğrendim adetime 4 gün kala, adet olacağım gün de biraz kanamam oldu kimyasal mi acaba diye düşündüm. Yerleşme kanamasiymiş. Eğer regl kadar çok değilse yerleşme olabilir ve 12 değeri düşük diye bir şey yok 2 günde bir artış önemli. Bir doktora görün ve testi tekrarla derim. Aynı yerde aynı saatte 2 gün sonra yaparsan daha doğru sonuç alirsin

Eğer kimyasal gebelikse de madem 2. Kez yaşıyorsun kesinlikle gen testlerini yaptır sıkıntı neyse bulunsun. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

5 ve ustu deger hamileliktir fakat kesin hamilelik denilebilmesi icin degerin yukselmesi gerek diye biliyorum. Bir kac gun sonra yine kan testi verin

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Bence guzel bir deger iki katina cikmis hayirli olsun tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…