- 2 Mart 2015
- 34
- 9
- 13
canım ben 4 gün kala kasık ağrısı için gitmiştim. adet sonrası 10.güne kadar 2 günde bir beta yaptırdık. kimyasal ve dış gebelik dediler tutunamaz dediler. meğer geç döllenme imiş.Daha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Hamilesin cnm tebriklerDaha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Canım gözün Aydın çok sevindim kalp atislarinida inşallah kısa sûrede duyarsın Rabbim sağ sağlim almayı nasip eder bende 10 haftalık daha ama o kadar zor geçiyor ki napalim elbet geçecek bunlardün kesemizi gördük :)))
Zaman geçmiş yazinizi şimdi okudum ama benimde aynısı başıma geldi sizin ne oldu merak ettim 12.6 çıktı benimBenim de başıma aynısı geldi :) Adete 6 gün kala değerim 12.8 di dün. Sizinki yükselmiş darısı başıma inşallah
Bi kızım olduZaman geçmiş yazinizi şimdi okudum ama benimde aynısı başıma geldi sizin ne oldu merak ettim 12.6 çıktı benim
Benim adetime var daha sizce yükselir mi sizin iki günde ne kadar arttıBi kızım olduhamileymisim yani. Darısı size insallah
Benimde bat 4 kala hcg 15 idi canım .ve 3 gün sonra 113 oldu derken katladı .sende hamilelik canım Tebrikler sağlıkla kucakla emiZaman geçmiş yazinizi şimdi okudum ama benimde aynısı başıma geldi sizin ne oldu merak ettim 12.6 çıktı benim
İnsallh insallhBenimde bat 4 kala hcg 15 idi canım .ve 3 gün sonra 113 oldu derken katladı .sende hamilelik canım Tebrikler sağlıkla kucakla emi
Adet öncesi bu değerse artar merak etmeyin. Ben bir daha bhcg olcturmedim. Ama evde aynı markanın idrar testleriyle gün gün baktım ve hergün dahada koyulastiBenim adetime var daha sizce yükselir mi sizin iki günde ne kadar arttı
12 den sonra nasıl yükselti. Kaç gün arayla yatirdinizBenimde ilk 12 ydi.
Yukseldi doğdu :)
Yavaş yükselmesi normal yani ben ilk 10.3 le öğrendim akşam ustuydu ertesi gün sabhtn 12.6 olmuş benim ki iyi o zamn bn kimyasal gebelik geçirdim şimdi korkuyrm2 gun arayla yaptirdim ilk basta tam iki kati degildi yaklasik degerlerdi ama sonra birden yukseldi.
Sanirim bu bunye meselesi birazda.
Yavaş yükselmesi normal yani ben ilk 10.3 le öğrendim akşam ustuydu ertesi gün sabhtn 12.6 olmuş benim ki iyi o zamn bn kimyasal gebelik geçirdim şimdi korkuyrm
İnsallh çok sağol yarına kadar olucak onuda atlatk mi sonrası kolayStres yapma...
Rabbim yüzünü guldursun inşallah
19.7 çıktı sanırım yavaş gidiyorumStres yapma...
Rabbim yüzünü guldursun inşallah
19.7 çıktı sanırım yavaş gidiyorum
İnsallh sen yasadgn için içim çok rahat sabırla bekicemB
Olabilir sıkma canını
Benimde yavas yukseldi hep
Sonra birden artmaya basladi.
Gec dollenme olmus dedi doktor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?