Beta Hcg 15 kızlar. Kesin olarak hamileyim diyebilir miyim artık

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Kızlar selam. Sabah test yaptım çok silikti öğlen yaptım daha belirgindi. Dayanamadım kan verdim değerim 15 çıktı. Doktor iki gün sonra aynı saatte gel kan ver dedi. Artık kesin diyebilir miyim

Kızlar selam. Sabah test yaptım çok silikti öğlen yaptım daha belirgindi. Dayanamadım kan verdim değerim 15 çıktı. Doktor iki gün sonra aynı saatte gel kan ver dedi. Artık kesin diyebilir miyim
Evet canım iki gün arayla aynı saatte kan verip beta değerine bakicaklar yükselme olup olmadığına Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 🙏

Hayırlı olsunn, adetinize kaç gün var. Düzenli kan verin

Teşekkür ederim yarın adet günüm. Doktor acil doktoruydu ve iki gün sonra yine kan ver dedi değer düşük olduğu için. Bakalım neler olacak 🤗
Merhaba benim de bugün beta hcg 15 çıktı adetime 2 gün var ben de testi çarşamba günü tekrarlayacağım şu an kendimi hamile saymalı mıyım ben de emin değilim 😃

Hayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesin. Ama çok çok yeni gibi :) böyle durumlarda kimyasal gebelikte olabiliyor. Bunu da bil yine. 2 günde bir 2 katına çıkıyor olması lazım beta değerinin

Back
X