Beta HCG 18.32 çıktı

Zynp94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
15
10
3
31
Arkadaşlar kolay gelsin. Kafamı karıştıran bir konuyu sizinle paylaşmak isterim. 9 aylık bir kızım var ve doğum sonrası regl düzene girmedi. Sat tarihim 10 Hazirandı. İki haftadır iştahta artma, koku hassasiyeti olduğu için 21 temmuzda kan testi yaptım ve sonuç 18.32 çıktı. Bugün ise idrar testi yaptım negatif çıktı. Sata gire bakılınca 6 haftalık görünüyor ama beta HCG düşük değil midir? İnternetteb araştırinca kimyasal gebelik olabilir gibi yazilara denk geliyorum, açıkçası korkuyorum. Sizlerin de fikirleri benim için önemli

Canım tekrar kan ver , pazartesi günü.
İnsallah sağlıkla devam etsin..
Kimyasala değer yükseliyor sonra düşüyor ve regl olunuyor ama sende bunu bilemeyiz kan testi gerekir.
Beta HCG ike ilgili de beta 7ile bile gebeligni öğrenenler var, ona takılma

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İster istemez endişeleniyor insan. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İster istemez endişeleniyor insan. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

Senden de Allah razı olsun canım,
Haklısın insan ne yaşarsa onun için endişe ediyor..
Pazartesi kan ver ona göre anlarız

Kan testini tekrarlayin. Buyuk ihtimal hamileliktir

Gebelık olustumı
Kadın doğum uzmanına gitmedim ara ara kan veriyorum değerin daha çok yükselmesini b
ekliyorum. İlk gebeliğimde öğrendigimde 1000 lerdeydi. Ara ara kan testini tekrarlıyorum. Yalnız bu sonuca ve vücudumda değişikliklere bakılırsa gebelik var tabiki yine de Rabbim in takdir i sonrası nasıl seyreder bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…