Canım tekrar kan ver , pazartesi günü.Arkadaşlar kolay gelsin. Kafamı karıştıran bir konuyu sizinle paylaşmak isterim. 9 aylık bir kızım var ve doğum sonrası regl düzene girmedi. Sat tarihim 10 Hazirandı. İki haftadır iştahta artma, koku hassasiyeti olduğu için 21 temmuzda kan testi yaptım ve sonuç 18.32 çıktı. Bugün ise idrar testi yaptım negatif çıktı. Sata gire bakılınca 6 haftalık görünüyor ama beta HCG düşük değil midir? İnternetteb araştırinca kimyasal gebelik olabilir gibi yazilara denk geliyorum, açıkçası korkuyorum. Sizlerin de fikirleri benim için önemli
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İster istemez endişeleniyor insan. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorumCanım tekrar kan ver , pazartesi günü.
İnsallah sağlıkla devam etsin..
Kimyasala değer yükseliyor sonra düşüyor ve regl olunuyor ama sende bunu bilemeyiz kan testi gerekir.
Beta HCG ike ilgili de beta 7ile bile gebeligni öğrenenler var, ona takılma
Senden de Allah razı olsun canım,Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İster istemez endişeleniyor insan. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler veririmSenden de Allah razı olsun canım,
Haklısın insan ne yaşarsa onun için endişe ediyor..
Pazartesi kan ver ona göre anlarız
Kan testini tekrarlayin. Buyuk ihtimal hamileliktirArkadaşlar kolay gelsin. Kafamı karıştıran bir konuyu sizinle paylaşmak isterim. 9 aylık bir kızım var ve doğum sonrası regl düzene girmedi. Sat tarihim 10 Hazirandı. İki haftadır iştahta artma, koku hassasiyeti olduğu için 21 temmuzda kan testi yaptım ve sonuç 18.32 çıktı. Bugün ise idrar testi yaptım negatif çıktı. Sata gire bakılınca 6 haftalık görünüyor ama beta HCG düşük değil midir? İnternetteb araştırinca kimyasal gebelik olabilir gibi yazilara denk geliyorum, açıkçası korkuyorum. Sizlerin de fikirleri benim için önemli
Hayırlı günler. Bugün tekrardan kan testi yaptım 141.4 çıktı.Senden de Allah razı olsun canım,
Haklısın insan ne yaşarsa onun için endişe ediyor..
Pazartesi kan ver ona göre anlarız
En son ayin 21 inde yapmıştım 18 küsur çıkmıştı. Bugün tekrardan yaptım 141.4 çıktı. Yükselmesi bir normal seyrediyor mudur acaba?Kan testini tekrarlayin. Buyuk ihtimal hamileliktir
Sağlıklı gebelik gibi görünüyor şimdilik geç döllenmedirHayırlı günler. Bugün tekrardan kan testi yaptım 141.4 çıktı.
kan değerinizz artmıs ınasllah saglıkla ılerlesın,En son ayin 21 inde yapmıştım 18 küsur çıkmıştı. Bugün tekrardan yaptım 141.4 çıktı. Yükselmesi bir normal seyrediyor mudur acaba?
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimkan değerinizz artmıs ınasllah saglıkla ılerlesın,
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSağlıklı gebelik gibi görünüyor şimdilik geç döllenmedir
Evet normal gorunuyorEn son ayin 21 inde yapmıştım 18 küsur çıkmıştı. Bugün tekrardan yaptım 141.4 çıktı. Yükselmesi bir normal seyrediyor mudur acaba?
MRHABA SONUCUNUZ NE CIKTIAllah razı olsun çok teşekkür ederim. İster istemez endişeleniyor insan. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
141.4 çıktı benimMRHABA SONUCUNUZ NE CIKTI
BENIMDE TÜP BEBEK 12.GÜN 24 ÇIKTI DEGERIM.YARIN TEKRARLICAM INSALLAH ARTMISTIR
Gebelık olustumı141.4 çıktı benim
Kadın doğum uzmanına gitmedim ara ara kan veriyorum değerin daha çok yükselmesini bGebelık olustumı
Pazartesi doktor a gittim ve 7 haftalık gebe olduğumu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?