Ben varım canımMerhaba herkese. Bu ay eğin filmi çektim ve gebe kalma ihtimali yüksek diye değerlendirdik yumurtlama günlerini. Geçenlerde temizlik yaparken kasıklarıma ve rahim bölgeme sancı girdi ve aralıksız 5-6 gün sürdü. Enfeksiyon riskine karşılık dün tahlil yaptırdım fakat temiz çıktı. Bir ihtimal beta hcg ye baktırdım ve reglime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı. Doktor bir ihtimal olabilir dedi. Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Ne güzel..İnşallah senin gibi olur benim de. Ama reglime 3 gün var be sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif maalesefBen varım canımhadi inşallah senden de güzel haberleri alırız Benimde regliden önce 2 küsür çıkmıştı normal de hep 0.30 0.80 olan değerim 2 çıkınca bikaç gün sonra kan testini tekrarladım yükseldiğini gördüm hadi inşallah güzel haberler ile gel
Belli olmaz tabi ama umutta kesilmez.. Geçen gün değer 2 ise 2 katı olarak yükseliyor ve bikaç gün sonra idrarda ölçülecek seviyeye gelir. Siz yine de regli günü gelmezse bi tahlil yaptırın isterseniz dilerim ki gönlünüzdeki nasip olsunNe güzel..İnşallah senin gibi olur benim de. Ama reglime 3 gün var be sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif maalesef
İnşallah. TeşekkürlerBelli olmaz tabi ama umutta kesilmez.. Geçen gün değer 2 ise 2 katı olarak yükseliyor ve bikaç gün sonra idrarda ölçülecek seviyeye gelir. Siz yine de regli günü gelmezse bi tahlil yaptırın isterseniz dilerim ki gönlünüzdeki nasip olsun
Benimde reglim 3 gun gecikti testte 2 cikti . Doktor demisti ki cumaya kadar regli olmazsan yeniden yaptir. Umarim bende de cikarBen varım canımhadi inşallah senden de güzel haberleri alırız Benimde regliden önce 2 küsür çıkmıştı normal de hep 0.30 0.80 olan değerim 2 çıkınca bikaç gün sonra kan testini tekrarladım yükseldiğini gördüm hadi inşallah güzel haberler ile gel
İnşAllah canım hadi güzel haberler ile gel,Benimde reglim 3 gun gecikti testte 2 cikti . Doktor demisti ki cumaya kadar regli olmazsan yeniden yaptir. Umarim bende de cikar
Merhaba canım sonuç ne oldu beta yukseldi mi var mı gebelikMerhaba herkese. Bu ay eğin filmi çektim ve gebe kalma ihtimali yüksek diye değerlendirdik yumurtlama günlerini. Geçenlerde temizlik yaparken kasıklarıma ve rahim bölgeme sancı girdi ve aralıksız 5-6 gün sürdü. Enfeksiyon riskine karşılık dün tahlil yaptırdım fakat temiz çıktı. Bir ihtimal beta hcg ye baktırdım ve reglime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı. Doktor bir ihtimal olabilir dedi. Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Mrb cnm seninle aynı durumdayım. Sonucunu merak ettimKizlar merhaba . Normalde 35 günde adet olurum en geç mart nisan arası 28 günde oldum coviddim mayısı degerlendirmistim ilişki üzerinden 15 gün geçti son adet tarihinden ise 40 gün. Kanda test yaptırdım negatif . Adet belirtisi yok kasikta batma sık idrara cikma bel ağrım iştah var . Acaba diyorum geç döllenme mi oldu yada test falan mı hataliydi . Hic bu kadar gecikmedi . Yorumunuza ihtiyacım var
Hamile kaldınız mı acabaBenimde reglim 3 gun gecikti testte 2 cikti . Doktor demisti ki cumaya kadar regli olmazsan yeniden yaptir. Umarim bende de cikar
Maalesef kalamadim. Sonrasinda baska zaman yani kaldim ama o da dis gebelikle sonuclandi . Insallah sizinki tutar.Hamile kaldınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?