Beta hcg 2 çıkıp hamile kalanlar

muallim27

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
64
61
8
41
Merhaba herkese. Bu ay eğin filmi çektim ve gebe kalma ihtimali yüksek diye değerlendirdik yumurtlama günlerini. Geçenlerde temizlik yaparken kasıklarıma ve rahim bölgeme sancı girdi ve aralıksız 5-6 gün sürdü. Enfeksiyon riskine karşılık dün tahlil yaptırdım fakat temiz çıktı. Bir ihtimal beta hcg ye baktırdım ve reglime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı. Doktor bir ihtimal olabilir dedi. Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan var mı acaba?

Ne desek yalan olur. Gecikmeyi bekleyip kaset test yapin. Insallah vardir.

Ben varım canım hadi inşallah senden de güzel haberleri alırızBenimde regliden önce 2 küsür çıkmıştı normal de hep 0.30 0.80 olan değerim 2 çıkınca bikaç gün sonra kan testini tekrarladım yükseldiğini gördüm hadi inşallah güzel haberler ile gel

Ne güzel..İnşallah senin gibi olur benim de. Ama reglime 3 gün var be sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif maalesef

Ne güzel..İnşallah senin gibi olur benim de. Ama reglime 3 gün var be sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif maalesef
Belli olmaz tabi ama umutta kesilmez.. Geçen gün değer 2 ise 2 katı olarak yükseliyor ve bikaç gün sonra idrarda ölçülecek seviyeye gelir. Siz yine de regli günü gelmezse bi tahlil yaptırın isterseniz dilerim ki gönlünüzdeki nasip olsun

İnşallah. Teşekkürler

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım değeriniz arttımı bende rahim filmi çekinmiştim

Kizlar merhaba . Normalde 35 günde adet olurum en geç mart nisan arası 28 günde oldum coviddim mayısı degerlendirmistim ilişki üzerinden 15 gün geçti son adet tarihinden ise 40 gün. Kanda test yaptırdım negatif . Adet belirtisi yok kasikta batma sık idrara cikma bel ağrım iştah var . Acaba diyorum geç döllenme mi oldu yada test falan mı hataliydi . Hic bu kadar gecikmedi . Yorumunuza ihtiyacım var

Benimde reglim 3 gun gecikti testte 2 cikti . Doktor demisti ki cumaya kadar regli olmazsan yeniden yaptir. Umarim bende de cikar

Merhaba canım sonuç ne oldu beta yukseldi mi var mı gebelik

Canim bende seninle aynıyım kovid geçirdim günüm geçti test yaptım 2.0 çıktı hala da olmadım belirtilerimiz de ayni

Mrb cnm seninle aynı durumdayım. Sonucunu merak ettim

Benimde durumum aynı kizlar bütün hamilelik belirtilerim var kanda Beta HCG 2.30 böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…